6

Вълчев е пиян

преди 6 години

за да се случи нещо трябва да има причина. Нищо не се случва от само себе си, както и учителската общност няма да се подмлади от само себе си.Трябва да си истински наивник и *** да вярваш в обратното!Младите и кадърни бягат, кой ще ти блъска за 300-400евра в тази смахната държвава в която мутра-мафиот е министър председател. Ако това е най-кадърния българин значи стягайте багажите и терминала. Може и да не е лесно в чужбина, но поне ще оцелеете генетически, вместо да измизерствате днит

5

?

преди 6 години

За 700лв по добре секретарка от колкото учител

4

Анонимен

преди 6 години

Свестните учители са единици сред останалото множество от връзкари...

3

Mersi

преди 6 години

По-вероятно е да изчезне - като Училищата и учителите в селата, после хората, после в по-малките градове и т.н.до като останат хора, които не говорят на български но пишат на кирлица. За сега само статистика им водим - колко са и колко имоти са си купили.

2

Анонимен

преди 6 години

Тя ще се промени по чисто биологични причини Вълчев,ама с тези две-три изтървани чалгарски чалгарски поколения,не ми се мисли какви ще са учителите!?

1

34448

преди 6 години

Без деца България НЕ МОЖЕ. Защо ще търсим учители, лекари, чиновници, щом като не се раждат българчета? Министрите и народните представители да дават дежурства на Терминал 2 и да докладват колко млади хора са разубедили да заминат.