7

Анонимен

преди 6 години

. От експерта се очаква предварително да има познания в областта, а не сега да "разбира", че има градски транспорт, движещ се по магистралата....Преди дя обявявате гръмкото "експерт" - осведомете се.

6

шофер

преди 6 години

А бе какво всички зяпат и лалат как било в чужбина?Когато започнем да гледаме и мислим, как ни е удобно и сигурно на нас, тогава всичко ще бъде наред. За тия дето гледат чужбината - виждали ли сте как е в Индия? Там има хора на покрива на автобуса, който се движи по магистралата... Да вземем светъл пример от Индия предлагам аз.

5

инструктор

преди 6 години

тоя ;експерт; до кое отделение е ходил на училище?.............

4

канадец

преди 6 години

Поредният некадърник-експерт. Да го светна малко: в Торонто е нормално градски автобус да има част от маршрута си на магистрала. Но има и някои други за святкане, ако действително ги е грижа за българите в България. В Канада по магистралите максималната разрешена скорост е 100 км/ч, повтарям 100 км/ч. Освен това всички автобуси могат да се движат със 100 км/ч. Както и да го погледнеш само с изхвърлянето 140 сме ги изпреварили........

3

Хаха

преди 6 години

Поне напишете, че е БГ експерт още в заглавието за да не му четат хората глупостите след това.

2

Анонимен

преди 6 години

Какъв експерт е тогава като не знае, че в щатите има градски транспорт по магистралите?

1

(-_-)

преди 6 години

Аман от експерти! Има и навсякъде по света градски транспорт се движи частично по магистрали. Това става в най-дясната лента, тъпaнар с тъпaнарите!