58

Анонимен

преди 5 години

Нали увеличението щеше да бъде 4.8 кво стана

57

Точно така е!

преди 5 години

Ако Костов продължаваше да бъде премиер, ЕС имаще доверие в него: а то се изредиха все познати соцфигури за премиери и президенти( с изкл. На Царя, който си мислеше, че нашите "социалисти' са като френските, итал...и може да има общо правит.)При Станишев дори ни лишиха от някои евросубсидии.Едва сега взеха да имат пълно доверие на Борисов,но последиците от соцуправлението 45+ 20+остава.И сега правят ВСИЧКО НЕВЪЗМОЖНО да объркват нещата,за да дойдат пак.ГОЛЯМА Грешка, че беше отстранен Костов!!

56

Нямам думи

преди 5 години

Това е да си управлянан от доказани престъпници! 14-ет лв.?!!!Такава изруд/щина,наглост и гавра с бг.данъкоплатец е достатъчна за гражданска война с колкото се може повече материални щети спрямо държавата.За съжаление огромно,бългърина вече е ,,цивилизован".Агресивен към себеподобните и мазно-толерантен към управляващите.Дори когато протестира,човек отстрани неможе да разбере с всичките тия песни и цветя,,абе радват ли се тия хора,протестират ли или е просто поредния гей-парад

55

Анонимен

преди 5 години

Че, те тези женици са късметлийки!Моята майка с 35г стаж като учителка, взема 200лв.!

54

Тато из Правец

преди 5 години

Братя българи ! Как живеете ,а? Със 100? при мен купувахте 950 хляба ! А днес с 200 лева -200 хляба !!! Кой не скача е червен,помните ли? Е,наскачахте ли се ?

53

Буркан банк

преди 5 години

Понеже по-долу някой беше споменал "социално слабите" родни индийци, да ви светна, че в Индия затова няма пенсии. Който е "социално слаб" не яде, който не е - купува злато и има спестовен влог. НО индийските банки са доста стабилни, ниски лихви и доживотна гаранция, че може да теглиш на старини.

52

Шопо

преди 5 години

Че се скинем от разврат ! Отивам на Магистралата да похарчим разликата от 14 кинта !!!

51

Ника

преди 5 години

До 56Ако тук има нормален пазар на труда,работодатели,знаещи,че при най-малкото нарушение няма да им се размине,никой няма да тръгне по света,за да осигурява пенсиите на чужденците.

50

Трак

преди 5 години

Ако си бяхте оставили Костов , сега минималната пенсия щеше да е 900лв.Но понеже се излакомихте , сега страдате.Само сметнете с колко процента вдигна пенсиите за един мандат , над 1000 и отгоре.При намаление на външния дълг и 8 млр. резерв плюс годишен растеж на икономиката от 11 до 12 процента.И дори енергетиката , и комуникациите си бяха държавни , а апартамент в София струваше 30000 лева.А сега.....

49

Щерю

преди 5 години

Ще си купи сумати вестници за клозетя на село...

48

абе...

преди 5 години

Значи тия баби на кого да се сърдят? На внуците си, които работят в чужбина и внасят на немските баби пенсиите... на децата си, които работят на черно или на Бойко Борисов? Парите не извират... толкова се събират от осигуровки. Всички тука искат по-високи пенсии, ама никой не иска да му се вдигнат данъците... *** защо ли си правя и аз труда...

47

Деян Куцев

преди 5 години

До Анонимен 53Побързай,ще си лягам.

46

Анонимен

преди 5 години

Да даде Господ повечето от пишещите тук изобщо да стигнат до пенсия

45

соцялно слаб депутат

преди 5 години

Депутат да се опита да живее с нейната пенсия......депутатите за разлика от пенсионерите се скъсват от бачкане за някакви си 4 хилки и много много пенсионерите да не реват че от другияп месец тока скача,така българина ще се научи да уважава своите олигарси.

44

Деян Куцев

преди 5 години

На борсата падна зарзавата в момента и спокойно и без да им дават такива големи пенсии могат да си купуват. Шевчето каза че видиш ли изкуфели старци натях муши и гнило оти и без друго немат зъби да дъвчат твърдо

43

Анонимен

преди 5 години

До 43А политиците какви са ? Не са ли стари разветки ? Не са ли растлии в онова "велико" време. Бизнеса и Образованието КОЙ го управлява последните 30 години ? Не са ли хората растлии в "онова" велико време. Тези които мълчаха 30 години са сегашните пенсионери, а не ние които за НИЩО не ставахме и сега чакат на нас :)))

42

ЛЕЛЕ

преди 5 години

Леле Пичове и Пички .Работил съм в Металургията , Счетоводителка .Имам 35 години стаж . В Частна Фирма . Имам Изчислена Пенсия в размер 1500 лева , плащала съм Максималните Осигуровки . Това на месена база е близо 700 лева .Тази жена била Счетоводителка в някое Село на половин работен ден .

41

ПроСоТо

преди 5 години

До Деян КуцевНЯМАШ родители!!!!..-По всичсо личи че са те намерили подхвърлен до някоя кофа за ***!!!!!За това и дращиш тия гнусотии тук!

40

Деян Куцев

преди 5 години

Защо дъртите чакат на държавата да ги храни. Има мини за олово,живак,азбест. Там да си изкарвт за ядене. Ако знаех че наще ще ми препишат всичко то хммм... Може да са ми родители ам и те смучат. Дъртия след некоя година па на мен ще легне да го храня.

39

ПроСоТо

преди 5 години

До АнонименКакви "червени репи" са те подгонили па теб бе?...Не ни занимавай с нощните си кошмари!