62

Анонимен

преди 5 години

Леле Баце, кво те чака. И ти ли научи от медиите, че ще ходиш??Че до последно нещо се дърпаше.Земи си хапчетата за кръвно.

61

До 62

преди 5 години

Като каза плевнелиев да те питам той кога ще ражда?

60

Анонимен

преди 5 години

Голем дерт ми е Плевнелиев,как ще понесе това посещение и почти предателство от страна на кумира му! Горкичкият,направо ще му се пръсне от мъка,сърцето юнашко!

59

До 49

преди 5 години

МЕН, по вероятно е Русия да си върне Украйна и бих заложил 100 евро на това,отколкото Крим да ходи при Бандерас-овците! Явно МЕН не познаваш рашите,те задна скорост нямат! Страх ме е да не си поискат и Аляска,че тогава наистина ще се затрие света!

58

Православен

преди 5 години

Радвам да се срещнат поговорят.бг е малка страна обичаме америка.обичаме и россия.ние сме една дребна костица вьв челюстите на менгеме

57

Българолюб

преди 5 години

Най после адекватна реакция на ситуацията!Българските политици осъзнаха,че да се конфронтираш с мечката не е здравословно! Дразни ме обаче факта,че Борисов и Радев посещават Москва след като Меркел и Микрончо бяха там! Пак ли чакаме ,,големия брат" да ни разреши? Това нали го проиграхме със СССР?Явно самостоятелна политика не можем да водим! Иначе трябва и Южен поток и АЕЦ да се строи! Това е шанса Борисов да остане в историята и да се реабилитира за миналите си гафове!

56

ognyanz

преди 5 години

До Я па ти...: Украйна да си върне Крим? Ако вярваш в чудеса, може да вярваш, че и това ще стане. Украинците сами са си виновни. Канеха се да настанят в Крим американска военна база, но не мина номера.Сега вече - минало свършено.

55

Анонимен

преди 5 години

Късно е либе, за китка..................хитрият Ердоган преметна нашия Бойко..................по-добре да бягат сега герберите да се молят в Турция за по-ниски такси..................искахте независимост от Русия.................станахте двойно зависими не само от Русия, но и от Турция, но така е....................с премиер-пожарникар и калинки-министри! Недейте да ревете за по-евтин ток, сами си ги избрахте!!

54

Я па я...!

преди 5 години

Ясно е че нищо не е ясно и нищо няма да стане.

53

ognyanz

преди 5 години

Дано да договори отклонение от Турски поток за България. Ще е голям успех, след всички провалени енергийни проекти досега. Този път трудно ще му повярват руснаците. Ще искат гаранции че и баба Меркел е съгласна. Знаят, че тя му тегли конците.

52

Я па ти...

преди 5 години

До до 49 51 Да не стане така че Украйна да си върне Крим заедно с моста.

51

БОРИСОВ

преди 5 години

МИСЛИ,БОРИСОВ--ГАЗ--РУСНАЦИТЕ ВРЪТВАТ КРАНЧЕТО НА ФАШАГИТЕ В КИЕВ--ТИ ИМАШ ХЪБ--АМА ГАЗ НЯМА--ТУРЦИТЕ И ГЪРЦИТЕ СА НАЙ-ГОЛЯМИТЕ ГЯВОЛИ--ЩЕ ТЕ МЕТНАТ..ТОК НИ ОТ ДЕН НА ДЕН ПОСКЪПВА--ДЕЙСТВАЩАТА АЕЦ И ИЗТИЧА ГАРАНЦИОННИЯ СРОК И АМЕРИКАНЦИТЕ НЯМА ДА ТИ ДАДАТ ГАРАНЦИЯ----ТИ СИ ВРЕМЕННО НА ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ-БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧНА,КАКВОТО И ДА СТАВА ЕВРОГЕЙТЕ НЕ МОГАТ ДА НИ ЗАТРИЯ--МЕРАКЛИИ СА--НО НЕ МОГАТ-ЖИЛАВИ СМЕ,МАКАР ЧЕ ИМАМЕ И *** ПРЕДАТЕЛИ МЕЖДУ НАС-МИСЛИ БОКО,МИСЛИ!!!!

50

Мнение

преди 5 години

Нали сме русофили и рейтинга на Радев и по голям от този на Борисов.В Европа и Русия не мислят така. Те знаят кой е фактора у нас.Руснаците нямат никакво намерение да подновяват никакви потоци и атомни централи .Въпроса е приключен.Свиквайте.

49

до 49

преди 5 години

Крим е руски-окончателно и завинаги!Ако не ти харесва, *** с Роската Плевнелиев да си го върнеш на неофашистите в Киев, които забраниха и българския език, не само руския.Може да вземете Деси-синоптичката за женска компания.И прочети малко за историята на Крим, да се образоваш , преди да пишеш тъпотии във форумите!

48

Анонимен

преди 5 години

Или подновяваме проекта АЕЦ - Белене, или бракуваме ядрените си реактори, с което ставаме световни шампиони по глупост, тъпота и безхаберие!!!

47

Крим не е руски

преди 5 години

12.04.18г Русия се сочи като основна заплаха.Ние участваме с нашите доктрини в доктрината в НАТО. Ако стане война, ние ще се бием на страната на НАТО, поясни Борисов.

46

Анонимен

преди 5 години

Чудя им се на руснаците................не се ли опариха достатъчно от "приятелството" си с българите............всички руски проекти в България са спрени или замразени!!!Защо му е на Путин да се среща с Бойко Борисов?Най-вероятно резултатът от срещата ще бъде нулев!!

45

Анонимен

преди 5 години

Албания вече е доста по-развита държава от България...................има българи, които работят в Албания и са доволни.....................до там я докарахме с тая демокрация и ЕС.

44

Анонимен

преди 5 години

Таман го извръткаха по килифарски за еврото и нашия сдаде евроценностите и хайде при Путин за проекти

43

Анонимен

преди 5 години

Докато се разберат Борисов и Путин, докато получим позволение да строим АЕЦ- Белене от ЕС, докато мине процедурата за инвеститор.................ядрените реактори ще ръждясат и ще бъдат нарязани за скрап................хубава работа, ама българска!!Само украинците и македонците са по-*** от нас-българите, за пореден път се убеждавам!!!