24

До 23

преди 6 години

Явно от по долу ,,списващите" никой не помни или не е бил роден зимите на Луканов,Попов и Виденов.Не са им разказвали как са висели посред нощ мама или тате за бутилка мляко,опашка за хляб или ТРИ ДНЕВНА опашка за разрешените с купони 20 литра бензин.Как купуваха за1,700лв кило захар и за 350лв.хляб.И как заплатата не надвишаваше 10 долара.Каква анкета,какви пет лева,нали го преживяхме този кошмар.За съжаление не всички а до 95та повече от милион и половина се изнесоха и не се върнаха.Мислете,ей

23

Анонимен

преди 6 години

От кога 47% е повече от половината?Половината е 50%.47 е по-малко от 50

22

бо тик вун

преди 6 години

до края на мандата ви обещавам, по паница ориз на човек на ден, сузжуците са само за мен!

21

Ей юнаци,бледи

преди 6 години

За тези които живяхме 45 години със и във Съветският съюз изборът е ясен.За интернет поколението които си нямат НИКАКВА ПРЕДСТАВА що е то тоталитаризъм и си мислят че винаги е било такава слободия като днешната е естественно да искат нещо ,,по така"Деца,деца 15-40 годишни днес не е най -доброто но е десетки пъти по-добре от тогава.Ние ги лъжехме че работим,те ни лъжеха че ни плащат.И нямахме абсолютно никакво право на недоволство-иначе Белене,Ловеч,Пазарджик и ,,гримьорната на Московска 5"

20

niki

преди 6 години

Само неграмотните може да са против ЕС. Разбираемо е защо...

19

Анонимен

преди 6 години

ЕС е добре, ако не вървеше в комплект с NATO - знаете защо,

18

Анонимен

преди 6 години

Подпишете се да има референдум поне за еврото. Защото се готвят да ни опоскат валутните резерви близо 50 милиарда лева да спасяваме закъсалите страни в еврозоната. Разни Гърции, Испании, Италии...

17

Анонимен

преди 6 години

Питащите за да им е представителна извадката трябва да питат 1500 човека. Мен никога никой не ме е анкетирал за нищо до сега. Я сега една анкетка зелено - анкетирал ви е някой някога, червено не сте анкетирани никога като мен.

16

Анонимен

преди 6 години

Процента е много по-голям!!! Нашенеца трудно ще се откаже да пътува по Европа и света, както искат петоколонците, да го насочат към Евразийския комунизъм.

15

Анонимен

преди 6 години

Ес върви в правилна посока за ес олигархията. Регулациите унищожават малкия и средния бизнес, вече посягат и на интернет пространството и добрините продължават.

14

к0нсерва

преди 6 години

муахаха, вижда се колко от булгарите са двойказжии, които изобщо си нямат и идея! няма страшно ЕС няма шанс да оцелее, нито икономически, нито демографски!!

13

Анонимен

преди 6 години

Нямам спомен да е имало референдум, явно от правилните агенции с провели правилен референдум и изчислиха какво мислят над половината българи срещу едни пари приведени от небългарски фондации да казват какво да мислим правилно българите в собствената си суверенна държава я идете се гръмнете някъде.

12

Proroka Oleg

преди 6 години

естествено че сме за ЕС- нали от там си вадим хляба. Ходим да им работим и да издържаме икономиката на БЪГЪ .......

11

Анонимен

преди 6 години

Е , ако не са към ЕС останалия % къде е?

10

Анонимен

преди 6 години

Уреждам емигрантски визи на русофили за Русия!Заплащане: в рубли

9

Обектив

преди 6 години

Нека преведем какво значи 'половината българи' - Анкета между 800 човека от София, където нещата са една идея по добре от провинцията... и това били половината българи... хаххах

8

Анонимен

преди 6 години

Мен не са ме питали но и аз съм ЗА ЕС, което означава, че % е по висок от измереното.

7

Веселин

преди 6 години

абе луди ли сте,аз не познавам човек който може да чете и да е против ЕС...какъв ГЕРБ ва тресе тука не знам:):):)

6

Иван

преди 6 години

Питали са само тия от прайда.... и политиците естествено....

5

Пак

преди 6 години

Фейк Нюз...