286

Ефенди Коритароолу

преди 6 години

АЗ ПОМНЯ ЧЕ В ГОДИНАТА НА ЧЕСТВАНЕТО НА 1300 ГОДИНИ НРБ, ПРЕЗ МАЙ 1981 Г...-ТОГАВА СССР НЕ ИЗПРАТИ НИКОГО ДА УВАЖИ НЕ РЕ БЕ--ТО....А НЕОФИЦИАЛНО БРЕЖНЕВ И ЮРИИ АНДРОПОВ---ТОГАВА ШЕФ НА КГБ. СА ИСКАЛИ ДА НАВРЕДЯВТ НА БИЛГАРИЯ..И ВЕРОЯТНО АЛИ АГДЖА Е ТЯХНОТО ОТМЪЩЕНИЕ КЪМ БГ...НЯМА СЛУЧАЙНО ЧЕ АГДЖА СТРЕЛЯ В ПАПАТА ТОЧНО В МЕСЕЦА НА ПРАЗНИЦИТЕ ЗА 1300 ГОДИНИ БИЛГАРИЯ .СССР НЕ МОЖЕ ДА ПОВЕРЯВАТЧ Е ТАЗИ МАЛКА ДЕРЖАВИЦА ПРАЗНУВА НЕЩП ПОДОБНО, И ИМАХА ДОСТА ЗАДНИ МИСЛИ ЗА БИЛГАРИЯ.

285

extremist

преди 6 години

ГЛЕДАМ НЕЩО "САНКЦИИТЕ" СРЕЩУ РУСИЯ НЕ СЕ ОТРАЗЯВАТ НА ДОСТАВКИТЕ НА РУСКИ ПРИРОДЕН ГАЗ ЗА ГЕРМАНИЯ! ДАЖЕ МЕРКЕЛ И ПУТИН ПОДПИСАХА ЗА НОВА ТРЪБА971

284

Тинтири Минтири

преди 6 години

До Анонимен (286)Ей го поредния клавиатурен евробоец...Какви "червени точки" си бил писал Борисов в тефтера с европредседателството, като графика е написан за 12 години напред?

283

ПроСоТо

преди 6 години

ПрофесорВасилевАнонименхубаво ми еЖоре Амебатальотчик-нисък рейтинОбачеВоенните-много умниПО Кротко РАдевхахапрезидент на РусияЛизането на......са част от стотиците регистрации на антибългарските *** на ясла при др. Шорош..те за_ср_аха един друг форум-тоя на "ВестиБг"...Сега гледам са се нахвърлили на тоя....ХОРА,БДЕТЕ!!!!!!!

282

Лизането на

преди 6 години

Рушки дирници Е престъпление освен че е отвратително Анти-българско поведение От пРезидента друго не сме и очаквали

281

СатаНАТО

преди 6 години

Ако успеят да изпързалят. Дребния пиддал да плати още ена търба, евала!

280

1

преди 6 години

Г-н Президент,нека първо получим ,азерската газ на тиквата,после руската.

279

ко речи ????

преди 6 години

До Анонимен 259 Интересно , каква газ ще минава по СП2 освен руска ???

278

анонимен

преди 6 години

До <><>Млъкни , руска подлого ! Марш в Сибир !

277

Анонимен

преди 6 години

Президент на БКП.

276

Професор

преди 6 години

Не ни трябва руска газ. Ще купуваме газ от Турция през турски поток.

275

Василев

преди 6 години

Румбата е много хубаво момче, той е човек на руските олигарси евреи!!!Неговата задача е да работи против българските интереси!!!Агент Върджил Шонеси!ЦРУ!!!

274

Анонимен

преди 6 години

Вие какво очаквахте, когато гласувахте за него ? С Нинова от лявата му страна ? Като вие толкова акъла....хванахтее се на супер скълъпена ПР схема. Човекът от народа идва и ви оправя :) Колко пъти още че кълвете не знам. Когато имаш правителство следващо дясна политика, неможе да слагате ляв глава.

273

хубаво ми е

преди 6 години

таварищ със свалени *** политика не се прави

272

Жоре Амебата

преди 6 години

Такова мекотело като генералисимус ел хефе президенте Ал Гумен Бънди не сме имали- да отиде, за да го тъпчат и унижават в Масква е равно на предателство, спрямо държавата която за съжаление представлява. Ще му надърпат ушите, ще го плеснат зад врата по военно му и накрая ще го турят пред камерите за едно показно конско....а той миличкия ще мънка ли мънка колко ценен партнер са ни москалите..УЖАС И БЕЗУМИЕ!

271

Анонимен

преди 6 години

ЕЙ такъв гъзoлизец, като този рядко се ражда на света!

270

льотчик-нисък рейтин

преди 6 години

И какво ще прави сега Радев зеления чорап като му е паднал така... рейтинга , че даже и Слави и Мая(Костинбродска) го бият.

269

ЧАР

преди 6 години

МНОГО ПРОСТОТИЯ В ТОЗИ ФОРУМ - ПРЕКАЛЕНО МНОГО. АКО ПО ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ОПРЕДЕЛЯ НИВОТО НА ЕДНА НАЦИЯ СМЕ ДОСТА ПОД НУЛАТА. ВИЖ ЗА ПЛЮЕНЕ СМЕ 10 ПО ПЕТОБАЛНАТА.ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ВЯРВАТЕ В СВЕТЛОТО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ ПОД ДИКТОВКАТА НА САЩ. ТЕ НАЛАГАТ НАВСЯКЪДЕ ЛЮБИМАТА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ С БОМБИ И РАКЕТИ.

268

Обаче

преди 6 години

Недоразумението преЦедент е вече доказан топсерсем (топ = върховен, а не топка) и никой не го взема на сериозно.

267

Анонимен

преди 6 години

281 не можеш им го обясниш. Плаш за 16, а потребяваш 3 мрд кубика газ + тръба близо 10 мрд лева. И това е братска любов. То от тези братски истории сме на тоз хал. Някога още 1985 г тея същите братя фалират България и искат да свалят Живков. Другаря чак на германеца е ходил да се моли да му помогне. Ама нещо това не го говорят путифилите.