35

35

преди 6 години

Като чете човек коментарите ще си помисли че при толковаикономически и политически експерти България ще е задминала дори Швейцария по стандарт на живот.Само че нищо не е каквото изглежда. Експертите са ПИШМАН а Бг е на опашката по жизнен стандарт.Жалки балкански бабуини.

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28Курса евро/долар е тежко непонятна материя за такъв нефел като теб!!Когато спечелиш от този пазар поне 50К доларазаповядай да коментираш темата а до тогава си затвори човката!!!

33

House M.D.

преди 6 години

Борянче, на кой връх в София са се срещали?

32

Анонимен

преди 6 години

Пращайте 6-ти американски флот към Хамбург да видим дали няма да се съгласят. Американците държат тоягата и ако се наложи ще я използват. Ако благоденствието им минава през това да срутят ЕС ще го направят и никой не може да го предотврати. Кой им е виновен на юрогейовете че в продължение на 30 години следваха сляпо САЩ и си разбиха отношенията с Русия. Сега да не очакват помощ от мечока. Изненадан съм от Франция която винаги е била контра на САЩ, но и нея я яхнаха евреите (Саркози).

31

У

преди 6 години

По-добре си мълчи, щото като напишеш нещо разсейваш всякакви съмнения за интелекта си.

30

Анонимен

преди 6 години

Както каза Туск, от такива съюзници не ти трябват врагове. Направо страшно съюзничество демонстрирате пред Володя, няма що! Меркелица и Макрон даже ходиха в Сочи.

29

Анонимен

преди 6 години

И тръмп и путин са *** и пионки в ръцете на циoниcтитe. И хазарска русия и кpaвapникa, са под шапката на израел. Факта, че израелския глигaн спечели евровизия, красноречиво говори за това, кой кара влака.

28

Анонимен

преди 6 години

До УЕдва ли си ти, който може да каже кой колко е умен.германските коли в сащ се сглобяват там от части, които в голяма степен се пвнасят от германие и някои други страни в ес (ние например правим дръжки за врати)Тача че като им срожат мито на тези части и цената хвръква. Освен тиова се гоовори и за данъци, които се налагат за готовата продукция.

27

Анонимен

преди 6 години

ВСЪЩНОСТ ТЕЗИ ПРОМЕНИ В МИТНИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА ЩЕ СЕ ОТРАЗЯТ МНОГО ПО-ШИРОКО И НА ДВЕТЕ СТРАНИ, ЗАЩОТО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ И КУРСЪТ ЕВРО - ДОЛАР. ОТТАМ - ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА, А ТЯ ПОВЛИЧА ВСИЧКО.

26

У

преди 6 години

Ти май хич не си умен.Какво мито за автомобил произведен на твоя територия.

25

Анонимен

преди 6 години

Но какво общо има тук Русия. Сега темата е за това, че САЩ и ЕС започват да си разменят силни крошетаКато въведат мита и данъци на германските колви в САЩ (дори и да ги произвеждат там) , то какво ще стани с германските автомобилни концерни, на които се крепи мощната икономика на страната?

24

Анонимен

преди 6 години

ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА СПОРЯТ И ОБСЪЖДАТ НЕЩАТА БЕЗ ДА СЕ ОСКЪРБЯВАТ!

23

Анонимен

преди 6 години

Значи ср. заплата в Русия 612 долара, в България - 626. Съпоставимо е.

22

kukla

преди 6 години

Играта ще загрубее още повече. Не си мислете че Тръмп на своя глава си прави някакви реформи. Спомнете си кога американците започнаха да приказват против Фолксваген. И кога започна истерията с Русия. И дали при Тръмп това не е само продължеение. И все по-грубо настъпление. Дали изобщо нещо може да зависи от президента на САЩ.

21

Анонимен

преди 6 години

Да. Долу горе стандарта на живот в Русия и България е на едно ниво. Някой неща са малко по евтини в Русия заради по ниските цени на енергията там. Те си имат петрол, газ, въглища, атомни централи. Един литър бензин в Русия струва около 40 рубли. Което си е доста евтино. И от там идват по ниските цени на някой стоки и услуги.Иначе като заплати си е същата мизерия като в България.

20

Анонимен

преди 6 години

До до 15Абe *** проверявай си ти своите факти, един килограм говеждо месо в Швейцария например е 49 долара и 60 цента обърни го сега в рубли и кажи колко е един килограм говеждо месо в Русия в рубли.

19

Анонимен

преди 6 години

Рубли хахахаха, да се посмеем дружно,в момента в който Путин започне да се обажда отново, рублата ще бъде унищожена. Той затова така си и мълчи от има няма две години липсва на международната сцена.

18

ХМ

преди 6 години

АКО ТОВА Е ВЯРНО (ЦЕНИТЕ) ЗНАЧИ В РУСИЯ С ЕДНА СРЕДНА ЗАПЛАТА МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ 565 КГ. БАНАНИВ БЪЛГАРИЯ - С ЕДНА СРЕДНА ЗАПЛАТА 1040 ЛВ. ПРИ ОПТИМИСТИЧНА ЦЕНА НА БАНАНИТЕ 2.40 МОЖЕШ ДА КУПИШ 435 КГ.

17

Анонимен

преди 6 години

И също да добавя че един долар НЕ е 30 рубли!В момента се разменя за 60.3200.Моля проверявайте си фактите преди да пишете! Иначе само заблуждавате хората.

16

до 15

преди 6 години

За 30 рубли в Русия можеш да си купиш един хляб(500гр.) или 1.5 литра минерална вода.Един килограм банани струва около 65 рубли.Пилешкото месо е средно 250 рубли килото.Телешкото е около 450 рубли килото.Средната месечна нетна заплата в Русия е 36,900 рубли.