32

Анонимен

преди 6 години

Кво се карате,бе?Доган да се хваща с БСП и на нови избори,че положението е лошо в страната.

31

Никк

преди 6 години

Защо ДПС напусна парламента при почитане на годишнината от баташкото клане на 17ти май? Нали всички сме българи, братя, нали толерантност трябва. А те напуснаха. Какви безочливи малки змии

30

Анонимен

преди 6 години

Турция и русия на нож в малки размери

29

Sahin Efendi

преди 6 години

България и Турция трябва да запазят приятелските си отношения! Ердуан Кюртлери гелин олан, арап гьочмен о руху.

28

Дядо ехал

преди 6 години

Както се казва борбата за кокъла-парите е жестока.Простите хорица обработват тютюна, а алчните п.р.а.с.е.т.а-Д.Пеевски-исие го прибират и печелят.Йо.Цонев пък си смени вярата като предателя СтефчоФ за пари.

27

Анонимен

преди 6 години

Дозд грозд,бсп гроб атака ,ре-зе-се,патриоти мафиоти,атакисти,сдесари,рефирматори,деформатори,депесари,десебета,червени сини оранжеви.Всичко е една и съща крадлива ***.

26

Анонимен

преди 6 години

До 23 така се делеха , но беше само БКП.и после ПРИ БСП.ПАСЛЕДНО СТАВАХА ДВЕ ПАРТИИ.

25

11

преди 6 години

Ако в Турция имаше две подобни партии, заптиетата щяха да ги изкормят.

24

Кашкавала

преди 6 години

"Господин за един ден " и едно прасе от Странджа планина :)

23

Анонимен

преди 6 години

Уважавам българските мюсюлмани и искам да им кажа, че ДПС и ДОСТ ви лъжат и използват! Лъжат ви да гласувате за тях, за да може да влязат във властта и да крадат. Нарочно ви настройват срещу нас българите, нарочно създават етнически конфликти, за да може да крадат пари. ДПС и ДОСТ са ваши врагове.

22

Истукан

преди 6 години

Кой го позволи това нещо? В тази държава цари пълен безпорядък. Защо се позволява създаването на етнически партии и антибългарската пропаганда? Някой печели милиарди за това, че допуска етнически и противоконституционни партии да бъдат регистрирани. Досещате ли се кои са тези дето взеха милиардите? Това са конституционните съдии. Как без тях ще се узаконят незаконни партии като ДПС и ДОСТ. В конституцията е написано, че не може да се създават партии на етническа и верска основа.

21

Мнение

преди 6 години

Едните русофили , другите турцофили и те така Да се вливат в редиците на БСП и ГЕРБи да се приключва.

20

Анонимен

преди 6 години

Каквото се случи с Техноимпекс, се случи и на останалите големи и по малки фирми и заводи- ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА КРАДЦИТЕ И УБИЙЦИТЕ НА ПРЕХОДА.

19

14/88

преди 6 години

Хора, не видяхте ли големия проблем? Турския посланик и други техни представители имаше там. Те се държат сякаш са в турция и български власти за тях няма, просто вътрешен конфликт между турци в турция. И в Косово беше така, държавата беше абдикирала. Хорааа..........

18

Анонимен

преди 6 години

КАКВО НАПРАВИ ПРЕХОДА- КОМУНИСТИТЕ ФАЛИРАХА БАНКИ И ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ, ПРИБРАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ, МНОГО ОТ БЪЛГАРИТЕ ПОЛЕТЯХА ОТ ВИСОКО, ПОЯВИХА СЕ КОМУНИСТИТЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ И ФИНАНСИСТИ МИЛИОНЕРИ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ, ЗАРЯЗАХА РЪЧНО ПЛЕТЕНИТЕ ПУЛОВЕРЧЕТА ОТ КРЪГЛАТА МАСА, ЯХНАХА ЯХТИ, САМОЛЕТИ И ДВОРЦИ, ОТСТРЕЛЯХА "ЛОШИТЕ МОМЧЕТА"- МУТРИТЕ СЛЕД КАТО ГИ ИЗПОЛЗВАХА, ОГРАБИХА НАРОДА ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИТЕ ПЕНСИОННИ И ЗДРАВНИ СИСТЕМИ И ЗАЖИВЯХА В РОЛС РОЙС И МАЙБАХ- ДО ЕДИН БАНДИТИ.

17

Боби

преди 6 години

ДОСТ е плод на ДПС, а ДПС е плод на БСП. Правете си сметката кой създаде ДПС. Ако мислите да връщате БСП на власт, то помислете си кой създаде ДПС. Затова БСП управлява с ДПС. Не им пречи да управляват и с ДОСТ. Същото се отнася и за фалшивите патриоти, които ще си сложат фесовете, ако БСП спечели, защото ще управляват с ДПС.

16

Sahin Efendi

преди 6 години

Най-важното нещо е да се запази мирът и стабилноста! Тюркчеден даха басит инсалар йок.

15

помак

преди 6 години

ДПС е МАФИОТСКА СТРУКТОРА . която краде от бг. мюсулмани ! КЪДЕ е кмета на НЕДЕЛИНО . хванат че краде обществени поръчки и дава парите на сарайте ??? Къде е Бисеров . посочен от чужди служби. че пере пари на сарайте ??? САМО ДОСТ ! ДПС 3.9 % и доганя в КАУША ДОЖИВОТ...и връщане на мюсулманите ОТКРАДНАТОТО от ДПС !!!

14

Анонимен

преди 6 години

Постват копирани Новини от други сайтове..........всеки ден едно и също

13

Sahin Efendi

преди 6 години

Българите и турците сме комшии и не трябва да има вражда помежду ни! Ердуан пенчелери байълмауа байаълдъ.