15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Увеличиха се продажбите в магазина ми след, като го заредих с мъжки прашки.Сега мъжете си пазаруват и то редовно. Даже искат и нови модели.

14

Е това е

преди 6 години

Преди няколко дни беше разпространена новина, че момчета, абитуренти от софийска математическа гимназия, отишли на завършването си вместо с костюми, с рокли! Сега пък тези с токчета! Нещо и тук като на запад мъжете и момчетата взеха да изперкват ми се струва!

13

Анонимен

преди 6 години

Сигурен съм , че тези на снимката мечтаят постоянно да носят токчета и червило....

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Някъде прочетох, че в Средния и Далечния Изток не се епилират, защото окосмяването се считало за знак, че човекът е в полова зрялост. Дори жените не си епилирали краката.

11

Един стар виц

преди 6 години

Свръхбогат човек бил решил да опита от всичко на този свят.Донякъде успял, но така и не разбрал какво значи да раждаш. Обърнал се към един лекар и го попитал може ли да му помогне да почувства и това.Докторът му зашил а.ну.са, после му дал двойна доза разхлабително и го заключил в една стая. Обещал му, че на следващата сутрин вече ще бъде наясно що е това родилни мъки.Та, въпросните господа нека да приложат този метод, та да почувстват поне за няколко часа що е това да си жена.

10

Georgiev

преди 6 години

Или просто си търсят повод да поносят женски обувки на токчета.

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8 Женските роли в театъра понякога се играят от мъже. Така, че с какво тези мъже да са по-различни от мъжете обявили се срещу насилието.

8

Анонимен

преди 6 години

Грозно е да са с космати крака и токчета.Нямам нищо против един мъж да се облече, като жена било за някаква кауза или на Хелоуин, но поне да се постарае да се епилира.Ако ние жените се покажем космати вие мъжете ще се възмутите.

7

Ужс!

преди 6 години

Космати крака на токчета.

6

Анонимен

преди 6 години

Защо не си забучат по едно перо от паун в ***, за още по-голем протест? *** работа, на токчета??? Да си бяха сложили червило и руж. Изперка мъжкото съсловие нещо. Преиграва се с това насилие и то много!!

5

Антиджендър

преди 6 години

Хм, същите лозунги като от митингите в подкрепа на ИК. Протестърите и те май са същите?

4

Анонимен

преди 6 години

Всяка жена си заслужава по един шамар от време на време. Иначе си правят квото си искат и ти се качват на главата. Айде нема нужда.

3

Capital

преди 6 години

Мене пък жена ми ме насилва!Не се шегувам!Психически, финансово, сексуално ...

2

Българин

преди 6 години

. Хелзинският комитет е организация, която увеличава разврата в обществото и бавно го унищожава и трябва да бъде закрит !!!

1

Анонимен

преди 6 години

Защо на токчета?