273

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 302Прав каквото искаш.Дреме ми на мен какво ще правиш.Акъл на никой не давам.Ама не си мислите,че като живеете в София и живеете по-добре от останалите българи.

272

Анонимен

преди 6 години

На село е много хубаво, докато не дойдат първия сняг и едно спиране на тока. Да в някой села, може би ги упоравят за 10 часа ... Ама съм чувал и хора, които са чакали по 2 седмици.

271

Анонимен

преди 6 години

До 300Не ми казвай, какво да правя.

270

1

преди 6 години

Много ме дразнят хора, които едва ли не ми казват, че съм Tъп, защото не живея и не мисля като тях ...

269

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 297Всичко това го има на 10 мин път с автомобил.В София придвижването с автомобил излиза много по-дълго.Ако имаш деца и в София ще трябва да ползваш автомобил.

268

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 296Супер, браво, че живееш скатано. Аз с 2200 лева, едвам мога да се изхраня :DДобре, че изкарвам много повече, че да има и за децата ...

267

Анонимен

преди 6 години

Не е вярно, че напускат България, защото няма работа. Работа има, но е нископлатена. Почти всички работят ежедневно, от сутрин до вечер, но заплатите са ниски, с малки изключения за някои. А цените на стоките са почти същите като в Европейския съюз. При тая тотална глобализация, знаенето на чежди езици и отворени граници се чудя как има още млади хора тук.

266

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 291Ето няколко проблема. Живея до метрото и работат ми е на другата спирка. Кола не ми трябва. От края на града, до центъра, ще ми отнема поне 30-40 минути в задръстванията. Че това са си общо 1.5 часа път на ден, всеки ден.Уаууу, на село имало павилион за закуски ? Предполагам, че храната е органична, предполагам, че правят и свястно лате и се надявам, че в магазина има редовно пресен босилек, бейби картофки и прясно телешко, а не замразено говеждо на 3 години от Аржентина.

265

Анонимен

преди 6 години

До ВяраХайде сега.Може да гледаш деца и без да си милионер.Ние с жената полуваме общо 2200 лв и имаме три деца.Не са лишени от нищо.Ама не им купуваме телефони по 1000 лв,а по 100.

264

Вяра

преди 6 години

До Е3Точно,защото не сме като ****** не ражзаме по 10 деца.Не е само да гои родиш.Трябва да ги направиш достойни гражфани.А това се постига с образование , училище и после университет.Никой не иска децата му да живеят в лишения,искат да им осигурят най-добрият.Затова чак след като си намерят доходна работа,хората мислят за създаване на поколение.

263

Да

преди 6 години

Пълно безхаберие, корупция и алчност. Ето и резултатите. В Сф здрави деца ги изкарват болни, че да влезнат в детска. За честните хора - частна градина за 700 лв поне. Честито!

262

Анонимен

преди 6 години

С намаляването на българите в България ще намалеят и ромите. Ромите живеят на нашите гърбове и когото тези гърбове намалеят, ще намерят начин да се прехвърлят на гърбовете на богатите европейци. Това всъщност вече започна да става.

261

Анонимен

преди 6 години

До до 239Престъпност има в западнали села,където се краде от къщи без надзор.В оживените села всички се познават и липсва престъпност.В нашата махала от 20 годиин не са ставали кражби или други престъпления.Не си заключам колата,нито вратата на къщата.Сестра ми се омъжи в Пловдив и все забравяше да си заключи апартамента-щото никога не сме имали навик да заключаме.

260

Анонимен

преди 6 години

До до 2391.В село няма работа,ама има в близкият на 10 км град.С автомобил си за 10 мин там.2.В селата близо до градовете има млади хора.Недей да си мислиш,че всички села са западнали3.В нашето село има 7 хранителни магазина,павилион за закуски,книжарница,две аптеки,магазин за вещи от първа необходимост.А и нищо не ти пречи преди да се прибереш да пазарувш в някоя верига магазини в града.4.Има детска градина и основно училище.5.Престъпност липсва.В градовете престъпността е в пъти по-висока

259

Анонимен

преди 6 години

До ЕЗВиж приятел ! Ако искаш, децата ти да живеят в условията, в които живеят някои роми, да им липсват половината зъби на 20 години, да карат каруци със скъсаните си дрехи и да имат средна продължителност на живот от порядъка на 48 години ... ДАВАЙ ! ХАЛАЛ ДА СА ТИ, както викат братята роми. 12 деца си роди.

258

Анонимен

преди 6 години

Искам само да кажа, някой тухлени апартаменти, струват почти колкото панелените в София. Да, данък е значително по-висок, ама ... Минималната е само 9 пъти по-висока от Българа. "Ама таксита" последвнао "Ама цените" .... Каквито и такси и цени да има, повярвайте ми, живял съм с минимална заплата в България, живял съм с таква и в Дания и с 420 лева в българия, определено ми беше в пъти по-зле, отколкото с 3200 лева чисти пари. Да, наема ми беше 1300 лева. Я МИ НАЕМЕТЕ АПАРТАМЕН В СОФИЯ ЗА 170 лв

257

Анонимен

преди 6 години

До като за начало"- отстъпка данък общ доход за родители с деца до 18г. - 1 дете 10%, 2 деца 50%, 3 деца 80%"Ако всички започнат да имат по 3 деца ?

256

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Мъжът е произлязъл от жената, като Y хромозомата се е получила от Х"Говорим за един и същ вид ... ЛЕЙЙЙЙЙМ !

255

Внимание!

преди 6 години

Над 200 чужди неевропейски фирми затягат обръча около националните ни минерални извори и изкупуват незаконно земята - спрете това безумие!! От пресата

254

Има решение

преди 6 години

От 1952г. до днес общо са абортирани около 6,000,000 българчета в България. Това е официална статистика. Ако поне половината от тези деца се бяха родили, сега щяхме да сме поне с 1.5 млн повече и да не ревем. АБортитие трябва да се забранят освен в екстремни случаи и тогава раждаемостта рязко ще се повиши. Но за това трябва и хората да почнат да се женят по-рано, а не да ходят и за умрелите.