21

Анонимен

преди 6 години

Така е но цената на тока не е пазарна и се контролира от КЕВР. Американските ТЕЦ и ВЕИ щяха да фалират ако беше пазарна.

20

Ивчо

преди 6 години

ако утре една щатска фирма дойде и каже, почваме го, тези същите лаячи срещу централа с език ще оближат пътя до там и ще пеят псалми във възхвала на ядрената енергетика

19

Анонимен

преди 6 години

Магистралите и метрото не са на пазарен и държавата изхарчи парите от пенсии и здравната каза. За влоговете в КТБ, БНБ пострига и оряза влоговете в другите банки и така събра парите за милионерите Вежди Рашидов и Герджиков в КТБ.

18

:):)

преди 6 години

шанса на северна България, друг няма, а и управляващите им е все тая...нали правят пътя за Гърция морето и Банско, другия за капалъто е готов, стига им София и Пловдив, другите кучета ги яли....мслко завиждам на Перник, почти кварталче на София стана..

17

Анонимен

преди 6 години

Пазарният се провали и катастрофира с кризата в 2009 г. но пак се инатят като магарета.

16

Анонимен

преди 6 години

Така само ще се проточи, реакторите ще ръждясат и машините и 3 милиарда ще идат за скрап.

15

гого

преди 6 години

хиляда пъти ви казаха Пазарен принцип, ама пуста русофобия

14

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се обяви гражданско неподчинение. Управляващите ни са инфантилни, но крадливи. АЕЦ БЕЛЕНЕ ни е нужна точно толкова, колкото на Путин демокрация.....

13

Калоян

преди 6 години

нищо няма да се промени, ще поговорят малко и ще млъкнат. За съжаление на българските граждани АЕЦ Белене никога няма да се построи. Било каквото било, забравете!

12

до 12

преди 6 години

просто му приведоха едни милиони от Китайската Комунистическа Партия на офшорната сметка и гьола стана оризище, ама за оризови зърна от чисто злато! по Комунистически, корумпирано, си се разбраха!!

11

Веселин

преди 6 години

то това хубаво,ами отпадъка какво щр го правим..?????????то това е въпроса

10

Анонимен

преди 6 години

За какво ни е това Белене като можем да внасяме ток от Турция и газ пак от Турция !?

9

Антифен на системата

преди 6 години

Това е най-голямото престъпление срещу българския народ за последните 30-40 години.На бунт!

8

БСП

преди 6 години

Ако каже ПУТИН може.

7

Анонимен

преди 6 години

Въпросът е държавата ще има ли 51 процента? Да не стане като с чез? Някак си изцяло частна атомна не съм чул да има никъде по света, но предателствата на герб са безгранчни, ше кажат като кунева че е изискване на ес или ек, а те ще ги опровергаят 5 г по късно на откриването й!

6

до 2

преди 6 години

Летище Пловдив, вече го продадоха за жълти стотинки на Китайските Комунисти, по медийте не се и чу, но те са силно контролирани политически активисти, а не свободни и независими медии, т.е. демокрацията е на теория само!

5

БСП

преди 6 години

Какъв пазарен принцип?МИ ТИЯ от био продукти и те ще искат , ще искат хлебарите, ще искат и енергетиците, ще искат и шофьорите от МАСОФИЯ ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И КАТАО ТРЪГНЕ ЕДНА. КЪДЕ ЩЕ МУ ИЗЛЕЗЕ КРАЯ. НИЕ ОТ БСП ЩЕ ПОМИСЛИМ ОЩЕ, ПО ДОБРЕ БАВНИЧКО, БАВНИЧКО

4

Анонимен

преди 6 години

У нас няма пазарен принцип, само мутро милиционерски. Тоест пак ще стрижат народа.

3

Анонимен

преди 6 години

Пазариха се като на селския пазар. Путин в София им каза 6,4 милиарда, а те опитаха да го рекетират с оферта 5 милиарда. Голямо пазарене беше да изгонят немските инвеститори, да превръщат Белене в газова руска централа на Газпром, в езеро, в тренажор за ядрена централа и други.

2

IXXI

преди 6 години

Стратегическият инвеститор е Дължавната Атомна Агенция на Китайската Комунистическа Партия, от комунистите спасение няма, но те управляващите още не са си върнали партийната книжка. Явно, въпроса е да не е демократимна Русия, а да е Комунистически Китай!!