56

До 20

преди 6 години

"Като чуя Рашидов се лекувал от рак в Германия, тая пък се преглеждала в Ис раел и мистава гадно за нашите БЪЛГАРИ -майки ,бащи, дядо ,баби и деца които могат само да се преглеждат и лекуват в скотските български заведения." Боже, толкова злоба и омраза срещнах тук!!! Защо??? Аз съм оперирана и излекувана успешно от рак тук, в Онкологията в София. Прекрасни доктори!!! Пълно е с млади хора. Докторите казаха, че всичко е вследствие на Чернобил и занапред ще е така...А и ние си го знаехме...

55

Анонимен

преди 6 години

Рак не се лекува с операции. Това е само за наивните богаташчета да им приберат парите.Има си други методи, но те не се купуват с пари. Трябва много воля и самодисциплина за да се постигне ефект.И никакъв секс през това време.

54

Иванов

преди 6 години

Жалко за Нана. Но тук пишат пълни глупости. Нито Нана, нито сестра и са излекувани някога от рак. След операциите ракът се е разпространил по кръвен път. Раковата клетка се развива до размер главичка на карфица за около три години. След това за около година може да се развие до няколко килограма. Именно затова и двете са получили рецидив след около 4 години. Това е в резултат на операциите. Има различни други възможности за овладяване и забавяне развитието на рака. Но Нана не ги използва.

53

Анонимен

преди 6 години

Ами дъртия евреин що не се бръкне по-надълбоко да извади още пачки и да прати жената да се лекува в САЩ.

52

Еко селянин

преди 6 години

Нас, които не ходим на рутинни прегледи в Израел това какво ни интересува? Аз лично съм ходил на преглед последно 1996г. по време на военната комисия. До сега Господ ме е опазил, не знам какво е Личен лекар.

51

Анонимен

преди 6 години

Здраве желая на жената от все сърце!

50

Тюрк

преди 6 години

Дано се оправи жената, иначе арменка или еврейка е ?

49

тита

преди 6 години

да се чете - отговоретЕ

48

тита

преди 6 години

Пожелавам на борбената Нана да се справи за свое и на близките си добро. Успех и късмет!Питам се обаче - защо трябва да следим тази история ? Отговорети ми много Ви моля - защо ??????????????

47

до 46

преди 6 години

Значи тя се е разболяла от лоши мисли. Била е много злобна и Господ я е наказал.

46

до 45

преди 6 години

Съмнявам се да ти е толкова мъчно и за болните български деца, които са на обикновени родители, които нямат възможност дори за медийна изява.

45

Анонимен

преди 6 години

Авторката на матриалчето да се разходи до онкологията в Мусагеница. Ще намери доста по-смислени истории тази израелска реклама.

44

Анонимен

преди 6 години

Точно в Израел ме оперираха преди 20 години в болница Ихилов. Имах възпаление на яйчници с което антибиотика не се справи и се наложи отстраняване на яйчник. Приятелка лекарка от Германия ме посъветва да поискам да извадят и другия яйчник с матката.Слава на Бог всичко мина добре.Между другото лошите мисли в главата и злобатав душата водят до тежки заболявания.Дано се оправи жената. Много лимон и спорт. Вместо химиотерапия - радио лечение

43

до 42

преди 6 години

То е очевидно какво работи...защо толковва завист спрямо жена, която се бори с коварна болест с летален край? Тя със сълзи на очи говори за болестта си вие й завиждате...ай сиктир бе, ограничени завистници. Затова България е на това дередже, понеже откърми много такива като вас, ***

42

Анонимен

преди 6 години

Информираните, светнете ни какво точно работи тази коза ?

41

Анонимен

преди 6 години

Пред Господ всички са РАВНИ. Той не може да бъде купен с пари.За разлика от много човеци на Земята.

40

до 40

преди 6 години

Тази жена работи иключително много. Тя работи по 24 часа в денонощието. Работи дори и от кене-фа, там се и храни.Само дето никой не знае точно какво работи.

39

Анонимен

преди 6 години

Скъпи българи, всички сме равни, но едни са по-равни от вас.

38

Анонимен

преди 6 години

Тази жена работи много, тя неведнъж е споменавала, че се осигурява от две работни места, но въпреки стабилните вноски. които плаща ежемесечно, здравната каса нищо не й поема в България. АКо тя, предвид фата, че е известна ТВ водеща със съпруг англичанин, не може да си позволи да се лекува в Израел, то кой тогава? Прекалявате с невежите и завистливи коментари....

37

Анонимен

преди 6 години

В Израел в момента се изтребват безпричинно стотици палестинци. Те ни занимават с някаква анонимница, оперирала се там. Що ли?