63

Ангел

преди 6 години

Преди 80 години Нацизма не успя само заради поредицата от фатални грешки на 1 човек и погрешната посока на идеологията.Всъщност философски погледнато ние като човеци няма как да избягаме от Нацизма.Той е в нашето ДНК ! Има само 3 неща които хората правим от началото на нашето съществуване и те няма да се променят никога: Да се размножаваме,да се храним и да правим Войни!Първите 2 са физиологични закони а последното е в следствие на вродената ни ненаситност и жаждата за власт и добър живот!

62

Шопо

преди 6 години

Малчуганите на са виновни ! Но родителите ???!!! Впрочем бащата има доста *** поглед...

61

Анонимен

преди 6 години

Много манипулативно и избирателно се поднася всичко на обществото....Не одобрявам такова възпитание,но защо се прави медеен шум заради този татко,а изобщо не се отразява в медиите какво възпитание получават малцинствените от един етнос!?И ако ни занимават с този изолиран случай,то при малцинствените е обща практика да се "възпитава" в престъпност,но този факт не е във фокуса на медиите.....

60

Анонимен

преди 6 години

Лошите нацисти също ИЗХВЪРЛЯТ чуждестранните банки и въвеждат валута покрита само с немския труд. Това е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ им грях! Инфлацията е ликвидирана. Германия се възражда само за няколко години. Здравеопазването е безплатно! Жените не трябва да работят, а да се грижат за дома и децата! Изтезанието на животни, хомосексуализмът и криминалните деяния се преследват жестоко! Ако ССовец посегне без причина на гражданин е разжалван и завиран в 10та глуха!

59

Анонимен

преди 6 години

Който не знае - лошите нацисти са преоставяли на всяко младо семейство заем за жилище. След 2рото дете заемът се опрощава наполовина, след 3то - изцяло! Фолксвагенът е разработен за да може всеки работник да има кола. Евтина, да, но кола. Работодателите са задължени да осигуряват почивка в станции на работниците си. 1-ви май е празник, въведен от Хитлер. Достъпът до култура и образование е бил не само безплатен, а и поощряван. За спорта да не говорим! Пръв Хитлер ограничава тютюнопушенето

58

7+

преди 6 години

Като не ставаш за баща, защо се възпроизвеждаш бе наглец!

57

Анонимен

преди 6 години

Някой ги нарисувал, някой отрязал крачола на едното дете по-къс, някой подстригал второто дете. Някой гледам е хвърлял капачки и бутилки около тях ....Тези деца сами ли се отглеждат? Срамота!

56

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе можеш да обявиш нещо за престъпно със задна дата. Този закон е противоконституционен. Защо не обявите и царския режим преди девети за престъпен - доста по-престъпен е от комунистическия.

55

Анонимен

преди 6 години

До СъдиятаНе знаеш ли, че този поздрав е по-древен от Римската империя?Защо някои го тълкуват така, както им е угодно? Откъде накъде, бе?

54

Анонимен

преди 6 години

Свастиката е символ от зороастризма. Нацистите просто са си го присвоили. Защо този древен символ, който го изобразяват и прабългарите да е забранен. Да се забрани нацизма - ето израелците избиха вчера 50 мирно протестиращи, макар и с камъни отчаяни палестинци. раниха 2700 - това е срам за техните управляващи че допускат подобна касапница.

53

Анонимен

преди 6 години

Националсоциализмът е най-справедливия обществен строй! Факт, който нито руските *** с техния феодален тоталитаризъм, нито краварите с банковия терорисъм, могат да променят! Затова е такъв ревът срещу Хитлер! Националсоциалистическото общество се грижи за нацията, майките, раждаемоста и просперитета на държавата! При него съществува частна собственост+справедливо и достойно разпределение на благата. Естествено, че вредителите се унищожават. Днес, наистина, това са мусулманите. Споко!

52

Съдията

преди 6 години

"...а ръката му не била вдигната като нацистки поздрав, а просто махало."Нагъл лъжец! За такива 10 000 лева глоба и 1 година затвор! На България и трябват затвори и крумови закони. Ако продължаваме така още 10 години, няма да има връщане назад. Ще унищожим държава на 1300 години с малоумието и глупостта си!

51

Смешко

преди 6 години

:D :D :D :D :DТой така някой може и жена му да *** и таткото да не разбере кой и кога го е направил.Един д3бил се опитва да направи на *** полицаите.

50

Обществото ни

преди 6 години

...но при свършен факт няма какво да направим", оправдава се бащата.При свършен г.лупак ние също няма какво да направим.

49

Ангел

преди 6 години

Преди 40-50 години е било углавно престъпление да демонстрираш свастика.Не само в България а изобщо в Европа,Русия и Америка!Ето ,че половин век по късно емблемата на въпросната идеология става все по популярна и печели все повече привърженици.Което ме кара да смятам ,че Нацизма някой ден отново ще се възроди но не чрез Антисемитизъм а по скоро чрез Анти Ислямизъм! И този път ще победи!!!

48

Анонимен

преди 6 години

А за *** и гейове може ! Холокоста е преувеличен от юде йте

47

3M

преди 6 години

Родителите на тези две малки дивачета не трбва ли да загубят родителски права? Какво са произвели от тези деца?!

46

Анонимен

преди 6 години

В закона осъждащ комунистическия закон е записано ясно цитирам "БКП идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция." - какво празниваха на 9-ти май онези национални предатели?

45

Анонимен

преди 6 години

Бомбички, свастики... много добро оправдание куките с маски и МВР пикчърс да претарашат тарторите на агитките и да конфискуват каквото не е заковано. Ама тука държавата я е страх от бандитите, вместо обратното. Затова единствения начин да се свърши нещо е ако звънне посланика на Израел.

44

Анонимен

преди 6 години

29 е прав в това че свастиката е древна и носи съвсем различна символика,тя е заимствана от нацистите,които променят символизма й.Същата тази свастика стилизирана я има в нашите народни носии!Относно този казус-подобни на "таткото" не трябва да се размножават,като първо от глупостта им страдат децата ,но и медиите като преекспонират случая в обществото също травмират детето.