77

Б..П

преди 6 години

Наздраве ***

76

...

преди 6 години

Моля ви! Имайте малко уважение към човека и семейството му.Стига сте говорили за СПАСИТЕЛНА мисия, като тя е ИЗДИРВАТЕЛНА и най-вероятно, тялото му там ще си остане.Айде да приключваме със цирка вече. Да почива в мир човека.

75

Пет

преди 6 години

Застрахован в Австрия и дъщеря в Лозана? Лозана не е Австрия ...и аз съм със Застраховка в Австрия.тук живея и...познавам ги добре...когато трябва да се плаща обещетение от застраховка! А на такива - ризико кунден...още по малко ще му платят обезщетението! Бог да го прости.ако не е направил Театър с Ферзихерунгсбетруг! Знам за какво става на въпрос!Голям и велик е. Не ми е гордо че българин си търсил самонадеяно смърта в Хималаите!

74

Анонимен

преди 6 години

За най-обикновено каране на ски препоръчват да имаш чип с джипиес , а за такъв рисков спорт като алпинизма би трябвало да е абсолютно задължително. Така може да бъде засечен ,дори да е затрупан от сняг.

73

Анонимен

преди 6 години

Никъде не беше споменато за лавина , а не изключвайте и този вариант все пак е планина.Мистерия е палатката на Боян да бъде оставена така отворена сякаш е бързал прекалено много.

72

Анонимен

преди 6 години

Не го търсете под върха, Боян е там, където трябва да бъде - горе е на върха. Достигнал целта за която беше отишъл

71

Анонимен

преди 6 години

И един мармот - завива ли...завива

70

Анонимен

преди 6 години

С две думи -Бог да го прости!

69

Анонимен

преди 6 години

Е сега оборотите ще спаднат...даже замръзнат

68

Манолски

преди 6 години

айде да го намират озъбен и да се приключва тази сага, че стана досадна наистина

67

Анонимен

преди 6 години

Дреме ми какво е правил този - да си начеше крастата...то мотори , жени, екскурзии ... нито ми гледа семейството ... нито ми плаща сметките ... толкова българи си отидоха мърцина.Един Кирил Господинов - е дал на народа си - часове на забрава и веселие в трудния живот.Ако не се беше разчекнал по баирите - 80% от ревностните почитатели тука - нямаше и да са го чували.Ама така е - новите гъзари са на модa.

66

да

преди 6 години

Най-вероятно е пометен от лавина Опитен алпинист Смятал е че този връх не е труден за него

65

Анонимен

преди 6 години

Да не се окаже, че е скатан някъде далееече на топло и ви чете коментарите, гледа тв и се подсмихва. После едни парички.....

64

Гочу

преди 6 години

Уффф, мноу гадно ве. Не ми беше интересна тази драма и избягвах новините за нея, щото навсякъде само за това се пише през пет минути. Ама ей ся, както съм се изтегнал под смокинята у село и си къркъм ракия с овчарска и цъкъм на лаптопа, гледах негов филм в тубата и ми се видя много свестен тоя човек. Ще се моля за него. Каквото и да се е случило. Бог да пази.

63

Бай Иван

преди 6 години

Еверест е изкачен от 5 000 човека ,а има 200 останали по баирите .Съдба и въпрос на късмет !

62

Аз

преди 6 години

Толкова сте долни всички, които принизявате случая до някакви си пари, че ме е гнус, че дишам един въздух с вас! Когато става дума за нечий живот, няма пари на света, които да са по-важни. ***.

61

House M.D.

преди 6 години

Колеги, предстои ми изследване на дъното на Морето на спокойствието с акваланг. Бихте ли били така добри да ме спонсорирате? Събирам дарения за целта. Най-вече държавни, но не отказвам и частни. А след това ще изследвам бреговете на Саргасово море.

60

Пет

преди 6 години

Застраховката не плаща за изчезнал човек! Може и сам да се е скрил за да касират пари роднините му?! Да се обяви после публично Каква сума струва тази спасителна операция и Кой ще я плати! Мой вуйчо изчезна.почина на чужд кораб и 10 години не го водиха за умрял а изчезнал и не платиха пари от застраховката!

59

ЕееееееГооооооТоооо!

преди 6 години

ЕГОЦЕНТРИЗМА УБИВА ЧОВЕК!!!!!! Но за МЪРТВИТЕ или ДОБРО или НИЩО !!!!! АЗ ЛИЧНО МИСЛЯ да ЗАМЪЛЧА!!!!

58

Анонимен

преди 6 години

Този е ясен!Кой ще е световния по футбол?