132

от сидниАав$тралия

преди 6 години

дойч държавите си гласуват една другагърция за кипър и обратнотозападно европейските за западно европейскиза пръв път източните славянски държави не гласуват за БГ масово, явно нещо има причина и не е музикалнаавстралия една от най хубавите песни на конкурса, е последнаИ за финал - следващата евровизия отивайте с каски и бронежилетки Хис6ула ви подготвя шоу само това чакаЗакривай това жалко фиаско толкова мърсотия хората са омерзениПечели който решат, ако ще магаре да вържеш (може и пиле)

131

Анонимен

преди 6 години

За да спечелиш трябва да имаш огромно самочувствие, да си самоуверен, магнетичен, енергичен, харизматичен, чаровен, да грабнех публиката и да имаш манталитет на победител. Българите май нямат нито една от тези черти какво остава всичките накуп.

130

от сидниАав$тралия

преди 6 години

Ако се чудиш кой даде гласове на БГ от Ав$тралия когато тук е 5 сутринта и всички спят...Ами това съм аз бее, гледах по SBS местната телевизия и българската онлайн и гласувам през 3 телефона и 1 ГСМ модем, по 20 СМС-а от всеки. Да тука има лимит на смс-ите по макс 20 на номер, не знам защо в БГ телевизията не изписват лимита на смси. Е, сега знаете :) аз гласувах от името на цяла Ав$тралия :)

129

До Do Bulgaropiteci

преди 6 години

Ти не си много в час. Ама хич.. Нито познаваш истински българите, нито искаш да ни опознаеш. Плюй твоята държава..нея поне я знаеш ;)

128

европа - първа

преди 6 години

Европа е номер 1, извънземно спечели или ако е земно, то е от нов биологичен вид "хомо свинарикус"

127

Анонимен

преди 6 години

прекалено се лансират сладникави поп изпълнители тип Джъстин Бийбър като чеха и особено шведа или много залагащи на сексапила като кипърката. По-добри изпълнители като холандците, унгарците, нашите и донякъде датчаните бяха недооценени.Запомних чеГермания и Хърватия ни дадоха по 10 точки, Исландия 8, Австралия- 7. Доста страни, между които и Сърбия не ни дадоха точки

126

СЛАВЯН

преди 6 години

Кой измисли да бъдем представени от група чужденци? Трябва да си вземем поука от мача Славия - Левски, Славия с 11 българи спечели купата, срещу 10 скъпоплатени чужденци от Левски, Левски беше само с един българин, а Славия само с българи в състава си!!!

125

от сидниАав$тралия

преди 6 години

по важното е да оправим Западните Балканиа ние да сме стабилни както винаги... в мизерията и всичките и аспекти

124

отвратен

преди 6 години

боже мили, смили се над нас!

123

Анонимен

преди 6 години

Какво още нямаме давайте идеи...Нямаме българин

122

Eurovision

преди 6 години

такааа дотука в Евровизия имаме победители:-транссексуалната Dana International-травеститa с брада Кончита Вурст-пича с транспланираното сърце от Португалия от миналата година-дебеланата 178кг от тази годинаКакво още нямаме давайте идеи

121

ИЗРАЕЛ = САТАНАТА!!!

преди 6 години

1. Евреите предават Христос!!!2. Плюят по Христос!!!3. В техния Талмуд, чакат Антихриста!!!4. Евреите искат да превземат Света и да го предадат на САТАНАТА, техния Месия...5. Ще използват ВСИЧКО!!!! И ще превземат държавите отвътре!!!6. Ще извращават, ще създават, йоги, ню ейдж-куку хора, всякакви вярвания и магии...7. Илюминати, масони, окултни сатанински организациии искат да оправляват Света!!! 8. Да виждате Израел на картата на Европа???

120

винету

преди 6 години

мат'ряла е лош, догодина - нещо от зоопарка да пратим, представители ни от папуа и нова гвинея и те се провалиха.

119

Анонимен

преди 6 години

Представителката на Израел звучеше фалшиво,в някои моменти,а през другото време не се чу нито една нота.Това,песен ли бе изобщо?Или подигравка с таланта на останалите участници?

118

Анонимен

преди 6 години

Обичм те до кооокъл, споделя вегана със воооопъл! Еврейката спечееели, душата ми трепееери!

117

Анонимен

преди 6 години

групата ни е феноменална, две пeчки, един хoмo българин със силикон по цялото лице и поне Жана малко отстрамва добро парче е

116

Анонимен

преди 6 години

А уж сте ЕвропредЦедателството и Вождът ви обединител на Балканите.Най-обичам платените *** тип ши.зофреник, които се самообиждат в интернет и говорят на ви на българите на български език в български сайт. За желанието ти да се гръмнеш, което си изразил, не се съмнявам, потърси специализирано лечение.

115

бо тик вун

преди 6 години

к0нгретулейшънс!! хвърлете 2 телешки пържоли на кучетата, казах!

114

Анонимен

преди 6 години

До132Не ни дадоха нищо, специално следях

113

Анонимен

преди 6 години

тоя подутия от нашите ми е много противен сякаш са го ужилили 20 пчели по тъпата тиква