67

Боби

преди 6 години

До ПичЕх защо се водиш по акъла на другите бре?влезни в сайта на БУЛГАРГАЗ и виж реалните цениСмятах го по подобен пост преди 2 дена - 240$ е цената на БУЛГАРГАЗ без мито,акциз и ддс за БЪЛГАРСКИ ПОТРЕБИТЕЛИТова означава че Руснаците им го продават по 220$ примерно - Булгаргаз има да поддържа тръбопроводи и хранилища и не може да живурка без да взима процент за себе си.А дали е скъпо провери сам !!!ПРОВЕРИ !!!

66

Зрител

преди 6 години

Путин вкарва най-много голове, лови най-голямата щука, язди на-бързия кон... Сплошной молодец!!!

65

Анонимен

преди 6 години

Извинети , а до тоалетната ходил ли е?

64

Анонимен

преди 6 години

Първата работа на новия (стар) мин.председател е да поиска увеличаване пенсионна възрастНа новия (стар) президент - да поиграе хокей те ттова е рашка.

63

Анонимен

преди 6 години

При 60 млн бедни руснаци да играеш нагласен хокей е доста малоумно.,

62

Анонимен

преди 6 години

Лош Вова, Русия бедна... Кисело ли е грозденцето?

61

Пич

преди 6 години

До Русия изостанала, аАма я прочети каква глупост си написал, ама прочети внимателно. И кой страда от монополното положение на Русия на пазара на говривата в Европа и по-специално в България? Нали знаеш, че в България купуваме газта на едни от най-скъпите цени? Щото сме братушки де, да не си помимслиш нещо. И кой го плаща това бе, ***? На кой се раздваш, на този, който те прави беден ли? И майка си ще оставят гладна, ама пак ще му се радват на Путин ... ейййй червени ***.

60

Анонимен

преди 6 години

Доста нескопосан ПР.

59

Анонимен

преди 6 години

Той усмихнат гледа от портрета,гледа ни с очите на баща,а в зениците му ясно светитолкова човешка доброта.Той за труд ни дава силаи на всеки казва: Смел бъди!Сочи като в приказка красивапътя към далечните звезди.

58

Русия изостанала, а

преди 6 години

Джудже бил Вова, незнам какъв, а не спират да дрънкат плямпалниците. Нали е джудже, нали Русия е изостанала, защо ги коментирате? Оставете Русия да фалира, не купувайте горива от Лукойл, не купувайте никел, мед, стомана, кобалт, злато и газ от Русия. Тракат ли би зъбките ? Треперят ли ви нааканите *** сорошоидни турчаци?

57

Пич

преди 6 години

До до 52И Путин ву вкарва "на гюме" от тази позиция?! Ама ти сериозно ли??? :))))

56

Анонимен

преди 6 години

Владимир Путин е бил хокеист на младини за разлика от "каратиста" Бойко Праните ***, който дори не е обличал кимоно (просто няма такъв размер за шкембето му)

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34Руските часовници са най-бързите часовници в света.....Ама ги подават по цял свят на добри цени. Буран, Восток, Победа, Командирские, Штурманские - елегантни, кракиви и здрави. А новите машинки от Петрозаводск ги купуват и .... швейцарците, да ги слагат на часовници от класа на Брейтлинг. А ние правим магарешки каручки, писани. Тоест, не ние, а нашите съграждани от индостански произход.Съвет - старите вицове не са смешни, не ги пиши!

54

до 52

преди 6 години

Вратарят не е кой да е, а легендарния Павел Буре - 12 сезона на вратата на великите Едмънтън Ойлърс по времето на великия Уейн Грецки.А не като Банкянското шкмебе, което вкарва голове на трудоустроени митничари от Летището.

53

Анонимен

преди 6 години

СТАЛИН Е ЖИВ ВЪВ СЪРЦАТА,НО ПУТИН Е НАШИЯ СТАЛИН СЕГА!

52

Пич

преди 6 години

Гледам вратаря много внимава, да не вземе случайно да спаси нещо, а после направо му дават да бие дузпи :))) Почти като бат Бойко, сигурно бие до откат докато не вкара :)

51

Анонимен

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ ВОЖДА И УЧИТЕЛЯ НА ПРОГРЕСИВНОТО ЧОВЕЧЕСТВО, ДРУГАРЯ ПУТИН!СЛВА НА ВЕЛИКИЯ БОРЕЦ ЗА МИР И СПРАВЕДЛИВОСТ. ТОЙ НИ ДАРЯВА СЪС СВОЯТА МЪДРОСТ, КАКТО СЛЪНЦЕТО НИ ДАРЯВА С ЖИВИТЕЛНИТЕ СИ ЛЪЧИ.

50

сминдух енд чесън

преди 6 години

И ние си имаме чевек от народа,затова сме на опашката по всички показатели ,изключвайки тези за смъртност ,болести и т.н

49

Анонимен

преди 6 години

оттука му виждам паперса доста е понапълнил гащите тва хокея не е лесна работа

48

Анонимен

преди 6 години

Със сигурност другаря Путин е научил другаря Радев как се прави коремно и как се кара самолет. Той е върховен вожд и учител на всички президенти.