61

Осман

преди 6 години

Хулиганите не се вписват в нашето интегрирано общество и не искат да са роби на корпорациите и банките, така не може ужас. Тези деца да се сатаназират, анатемосат и отлъчат от църквата. Oбществото трябва да е изградено от покорни роби, електорат матрял и подобна безлична аморфна маса. За мен това са бунтари срещу лицемерието на нашето фалшиво съвремие за други може да са хулигани.

60

Знам що е фашизъм

преди 6 години

Фашизма е нормалността от която ви научиха да се страхувате! Да работиш и да знаеш защо .Да ти се плаща справедливо !Да няма мафия ,Мусолини ямунищожава за година !Всичко това днес е ненормално,нормално е профсъюзите да са мафиотизирани,а икономиката сива ,няма да има и нормална държава ,а клика я намДпс я на ГЕРБ ! Да емигрирате и пак даюсте бедни !Замислете се и стига с клишетата срещу Хитлер !Венци Стефанов ли ви е пример ???Соц капиталист !

59

до 56

преди 6 години

Така, така имаме образование, имаме култура, имаме и нормално заплащане, що да не сме нормални като държавата мисли за нас.

58

Victimized

преди 6 години

Вземете за пример коментарите тук. Тези които оправдават това поведение, се аргументират като споменават гей паради, чалга и така на татък. Други пък заключват, че свастиката сама по себе си не е лош символ, което е вярно, но имате ли предвид контекста в който я ползват агитките? Голям процент от тях не знаят, че най-старите свастики са намирани в България, че ги има на църкви, като тази в Несебър, че ги има на мозайката в Плиска и така на татък. Тези спорове на дребно никога не са били полезни

57

123

преди 6 години

За тези които плюете по децата и родителите им, поздрав с песента на сашо жокера. Вашият съплеменник. Поздрави и на бабите и дядовците по селата, дето хич не ги обират . Поздрави бе. Нека сте поздравени. Като сте пр.ос.ти.

56

Гост

преди 6 години

Социалните служби каде са вижте бе вижте си младото нео нациско поколение пропаднала даржава

55

Victimized

преди 6 години

Идеята зад това обществото да е силно фрагментирано на различни суб-културни групи, е в плюс единствено на социалните инжинери, които се възползват от микро конфликтите на такива групи, за да прокарват не обезпокоявани гео-политическите, икономически и бизнес интереси на каквото ниво си пожелаят. Понеже хората са прекалено заети да се карат идеологически за неща които и те самите слабо разбират.

54

смях до лудостта

преди 6 години

Алтернатива е да си нормален човек. С образование, култура, професия. Да си вадиш парите с труд. Лекар, инженер, филолог , майстор. А не *** наркопласьор и нацист. Изборът никога не е бил нацист или ***.

53

Анонимен

преди 6 години

Докато пишман-коментаторите продължават да наричат хулиганските прояви по стадионите хореография, така ще е.

52

Victimized

преди 6 години

Нямаме право да въведем закони които да предотвратят такъв тип събития. Външните сили не са заложили план при който в България населението да не е силно поляризирано. Чалгари, нечалгари, Левскари-цесекари, русуфили-русофоби и така на татък. Общото при всички такива стълкновения е, че липсва какъвто и да е аргументирам спор. Няма как примерно да споменеш плюсове от добрите отношения между България и Русия, без да те нарекат путински ***, и естествено обратното. Това е проблем на целия свят..

51

лудоста

преди 6 години

Искам да попитам многознайковцките тука, каква е алтернативата на тези деца и родителите им?Да слушат чалга?Да ходят на гей/веган паради?Да лижат ***, за да се устроят по-добре в живота?Да са толернтни към корупцията/ц-ганизацията, която им изяжда бъдещето, понеже е модерно да си толерантен към всичко?

50

Знам що е фашизъм

преди 6 години

Жо ,а колко години капиталистите от Англия и САЩ бяха съюзници с комунистическия СССР !Доста повече ,и воюваха рамо до рамо срещу анти комуниста Хитлер ! Защо ли ?Май от неолиберализма и болшевизма няма разлика ,само в детайлите !

49

смях

преди 6 години

Изметта през епохите винаги си е намирала няква идеология, зад която да си крие престъпленията и безчистнвата. Нацисти, фашисти, комунисти, робовладелци, капиталисти, инквизиция. Навсякъде можеш да ги откриеш.

48

пп

преди 6 години

Защо сте им скрили лицата на тези със свастиките?

47

Кифладжията

преди 6 години

Който плюе по свастиката не е българин. Целият цирк и врява е, защото са се обадили от Шалом и подобните им НПО-та.

46

Жо

преди 6 години

ФАШИСТИ И КОМУНИСТИ вероломно нападат от запад и от изток Полша през септември 1939 г. Това е началото на Втората световна война. В този период комунисти и фашисти са съюзници и на 28 септ. 1939 г. в гр. Брест подписват "Договор за ДРУЖБА". След това, рамо до рамо комунисти и фашисти скрепяват дружбата си с военен парад.Това е истината, другари комунисти, не я крийте!

45

Тошко Петков

преди 6 години

НЯМАМ ДУМИ ? ЧЕТА И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ ! КАКВИ ХОРА СЕ ???

44

Анонимен

преди 6 години

Едно време такива милицията ги вкарваше бързо в правия път, сега обаче може да затрият някой невинен защото Борисов и Герб са толерантни,особенно когато не са им засегнати личните интереси...

43

Патриотизмъ

преди 6 години

От както Патриотите влязоха в Парламента излеззаха на бял свят неща които цели 60-70 г. е нямало в България , с това Държавата се проваля тоест Патриотизмъ няма бъдеще у нас

42

123

преди 6 години

ХАХАХАХАХХА *** мразят свастиката мнооого преди някой да е чувал за германия или хитлер и каквото и да било. Той затова е и откраднал символа. Защо обаче я мразят можете да питате самите *** (ако помнят), ако ли не останете си прости червени кратуни.