21

Анонимен

преди 6 години

Да ви кажа , понеже тук говорите че младите се изнасят .....Не е така ! Не емигрират , евакуират се .......

20

Д.Л.

преди 6 години

Като погледне човек хората в София, които в по- голямата си част са като преправени от нещо старо, като се разходи по тротоарите,които трябваше да сложа в кавички и като ви чете вас, неминуемо стига до извода, че пишете големи глупости.

19

Анонимен

преди 6 години

Тъкмо си викам , ще купя един апартамент за едни 300-350 000 евро.., те взели , че свършили ......

18

user

преди 6 години

Време е и селата да се напълнят с хора. София не е място за живеене.

17

Хоп

преди 6 години

До Наемодател до vai 11Незнам за твоя апартамент, но има цели празни блокове по София. Предполагам, че те проверяват, защото при новото строителство инвеститорите избягват брокери. Ако това ще те успокои през ден ми звънят от различни строежи където съм гледал проекти и ме питат дали съм решил да купувам. Затова в момента мисля, че ще изчакам да станат готови на по-големи отстъпки!

16

Наемодател до vai 11

преди 6 години

Не знам колко са се изнесли, но от седмица-две ми звънят нон-стоп от разни агенции да питат дали случайно апартамента ми в центъра не се е освободил при положение, че за последен път беше в обявите преди 6 години.Моето предвиждане е, че при липса на екстремни обстоятелства цените устойчиво ще нарастват, за да се изравнят с тези в Прага, Будапеща и т.н., които междувременно ще са се повишили още. Когато хартиените кинти губят стойност, хората евакуират наличното в нещо съществено.

15

Gost

преди 6 години

Гладни брокери :). Време е данъчните да прегледат всички покупки на имоти за последните 5 години. Доста кирливи ризи ще намерят пък и бюджета ще напълнят. Да не забравят и чроверка на всички брокерчета дали си декларират комисионните.

14

умен

преди 6 години

Яли сме я тая попара. Купете си апартамент до Южния парк, да дишате изгорелите газове от задръстванията по Арсеналски и Бяла Черква, да ви блъскат детето в колело в парка, да няма къде да паркирате уикенда от пришълци от крайните квартали, дошли да се разхождат в парка, да няма места в детските градини наоколо, няма и свястно училище даже. По-добре се изнесете от София и елитните му квартали. Качеството на живот в по-високо и въздухът е по-чист.

13

info pls.

преди 6 години

До Малеее 4Къде по-точно в Западна Европа раздават на безценица, че да продавам тук и да се местя там? Вчера гледах цените в Лисабон (порт. икономика е зле, средна работна заплата 570 евро) и се хванах за главата - хубавите тристайни в добър квартал са над 500К евро, стигат да 1 милион. И това в най-бедната западна страна. Та, къде казваш ги раздавали евтино на фона на отрицателни депозитни лихви???

12

мислител

преди 6 години

понеже следя пазара от личен интерес... гледам че послесдните няколко месеца едни и същи имоти продавани за цена Х вече се продават за цена Х+У... и ми се ще да попитам разбирачите, когато през 2017 г. същиявт този апартамент в същото състояние и непремоненеа инфраструктура струва Х, защо няколко месеца по- късно, в същото състояние струва Х+У

11

vai

преди 6 години

В тоя мизерен град 2700евро кв.м!!!??????*** ли сте бе!!!!!!Всичко живо изчезва навън!!!!Балъците свършиха!!!!!!

10

Анонимен

преди 6 години

До Либералист - за парите за мезонет в Изток или Лозенец ще си купя няколко декара и ще направя палат, ама пуста г.ъзария на криворазбран претстиж и мутробарок... ще си джиткам с голфколичката из имота и Пешо Компира над мен няма да ме наводнява, щото едната му мозъчна клетка е забравила да спре крана в банята

9

Рентиер

преди 6 години

До АлександраАма рабира се, колко ти личи, че си от село мила моя.Коза като теб как няма да купу в Ганати Коза. Точно там, където строят тоя безумент комплекс беше блато, в което пасяха крави през 2004 год; А днес искат 3000 евро на кв.м.; Апартаментите в центъра макар и от 30 година са в пъти по- добра инвестиция, защото винаги можеш да ги отдадеш под наем / продадеш с надценка, защото локацията локация локация; А ако нещо ти е лъхнало на лошо- обръсни подмишницата си и ползвай дезодорант

8

До №4

преди 6 години

Айде да ни светнеш в коя "Западна Европа" се купува жилище за 700-800 Евро/кв м. Пишете си глупости и сами си вярвате.

7

Александра

преди 6 години

Смятам , че за цена от 3000 евро на кв. метър в София е нужно много повече от луксозно обзавеждане. Аз лично съм гледала проекта на Гаранти Коза в Младост. Там наред с луксозните резиденции имате мол на 5 етажа. Кино и спа център ако не се бъркам.Ако имах възможност бих инвестирала в такъв проект, а не в ап. от 30та година, където ще ухае на стари бабички.

6

Бананоберач

преди 6 години

Балона се надува,Надувайте момчета,Да стане на парчета :)

5

Либералист

преди 6 години

стига сте броили парите на хората, защо не броите труда с които са си изкарали ... пазарът определя цената! След като някой дава 2500 евро на квадрат, цената е 2500 евро на квадрат!

4

Малеее

преди 6 години

При тоя нисък стандарт такива цени, хехех, то в Западна Европа спокойно се купува 3-4 пъти по-евтино голямо жилище с големи озеленени пространства, ниско строителство /не гета-блокове/ и напълно оборудвана кухня и инфраструктура. Тук не знаеш какъв престъпник ще ти цъфне

3

Анонимен

преди 6 години

СЕЛЯНИ!

2

11

преди 6 години

Платена новина на агенцийте. В момента на тия цени повечето хора не могат да си позволят нищо освен едностаен или гараж. Купуват само тези които се занимават с пране на пари или друг вид далавери...