18

Анонимен

преди 6 години

Българи устроиха плантации за марихуана над Сан Франциско

17

привет от западна Ев

преди 6 години

Хората предпочитат да работят на черно в западна Европа отколкото на бяло в България и Русия ! Разбрахте ли сега ,че България и Русия за нищо не стават !

16

Анонимен

преди 6 години

Защото сме ***, изстрадал и беден народ, и повечето не ставаме за друго ! Наред сме с *** и африканските мигранти, само че тях ги зачитат в международната политика и ги уважават повече, защото са сплотени и се подкрепят, за разлика от нас...! Кой колкото си извоюва !

15

Анонимен

преди 6 години

А стотици хиляди българки работят в....как да го кажа....развлекателноразтушителния сектор. Знаем защо.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Тия "управляващите" КОЙ ги избира, А??Не съм аз значи си ти и останалите провинциални .

13

Барселона

преди 6 години

До 10...сигурно нещо си сънувал...кажи подробно как се построяват 2 триетажни къщи и 2 лади..сигурно за тях пишеш...Сигурно са спечелили от тотото...Можеше да се направят пари от земеделие но трябваше да се Убиеш от работа...и пак не можеш да изкараш за писаното от теб...Ако в БГ се живее нормално никой няма да се подлага на Изгърбване на Запада...

12

Анонимен

преди 6 години

"Стотици хиляди българи работят "на черно" в евроземеделието! Защо?"-Защото червените въшки докараха селяните в панелките и ги направиха менежери,а пък сега се изливат млрди за подпомагане които потъват в гушите на онези които докараха селяните в панелките.

11

Анонимен

преди 6 години

"Стотици хиляди българи работят "на черно" в евроземеделието! Защо?"За да спестят (измизеруват) някой лев и да се домъкнат в София.Сега ясно ли е?!

10

истина е

преди 6 години

А в *** милиони работят на минимална заплата ,а под масата им дава по още 200 лв. !

9

ТРЗ

преди 6 години

Белите престилки направо са дяволи. Както са карали шест месеца без заплати.Могат да си карат и до пенсия

8

Анонимен

преди 6 години

Черния пазар чака белите престилки от болницата в Ловеч.

7

Анонимен

преди 6 години

Е нали всичко в Европата беше мед, масло, ток и жица? Нали така се говореше? Било рай! Всичко било оправено и се давели в пари. Така се говореше! Обаче истината излезе малко по-друга... Въпреки това, не спирайте да скачате, защото да не си помисли някой, че сте "червени"!

6

Анонимен

преди 6 години

Защо ли ами тука вече няма държава а управляващите си гонят тяхните интереси на кой му пука за обикновенният човек

5

Анонимен

преди 6 години

Сетиха се,да не би да не знаят какво е положението в повечето ферми в Англия и Испания,представете си тия около 600 000 работника да работят тук в Бг,а се говори за виетнамци и нз още какви,а става дума за около 1000 лв заплата и хората ще се върнат,там пак толкова им остават ,и те го пращат тук на близките си,луда държава...да не си пази хората и националния интерес..

4

Анонимен

преди 6 години

Причината да работят на черно българите в ЕС е проблема в българските чиновници от Външно и от Министерството на труда и заетостта. Заплатите им вървят и паралелно с това и подкупчета. Безотговорно се отнасят към тези хора. Когато стане нещо трагично с тях. Бягат от отговорност и се крият оправданието е че незнаеме и нищо не можем да направим. НО ЗАПЛАТИТЕ ИМ ВЪРВЯТ.

3

Анонимен

преди 6 години

Защото там черноработника може да преживява и да праща на близките си по някоя пара, а ако работи тук, ще кара на хляб и лук.

2

сминдух енд чесън

преди 6 години

Печалбата може и да не е декларирана,но и загубите са по големи от всяка друга дейност,а и на кого да се оплачеш най много корумпиран чиновник да реши да прави удара на живота си,това за у нас.

1

www

преди 6 години

ЗАЩОТО ТАМ Е ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ - (РОБОВЛАДЕЛСКИЯ СТРОЙ ).