154

Анонимен

преди 6 години

Добре прикриваната историята през соца вече е достъпна. Всеки знае, че раша НЕ е спечелила войната, а е била затънала до шия. Единствено помоща на САЩ в техника , пари и бомбардировки спасяват русия от тотален позор. Време да се очовечят и да се извинят за това, което са направили на много държави. И да поздравят съюзниците в тази война. Когато го направят, ще получат и уважението на другите.

153

Анонимен

преди 6 години

Дядоми казваше кървав сняг не е страшно страшното е жълт сняг значи тия пред теб са офеикали и врага *** към теб

152

аА?!

преди 6 години

....който ни освободи , той ще да ни и пороби..

151

Анонимен

преди 6 години

През 1938 бг е 11 икономика в света през 2018 русия дори и това не е Факт

150

Анонимен

преди 6 години

До СуекаЦелия пародокс е че ни представят червената армия като освободител, а всъщност на 9 септември 1944 години реално тя ни окупирана и започва процес по установяване на марионетен режим основан на безскруполен терор в името на запазване на статукството. Сега трябва да величаем тази баба, че е съдействала активно за нашето унищожение, къде е ни достойнството? Подобни статии са меко казано възмутителни!

149

Анонимен

преди 6 години

света празнува победата, на 2-3 продажника им платили да блъскат фобия , че даже и спамят с очевадните си поръчкови глупости.

148

Суека

преди 6 години

Добре РУСИЯ и тяхната ПРОПАГНДНА МАШИНА ви плаща и затрива историята за да се изкарват като САЩ уж победители и първи приятели на БЪЛГАРИЯ и българите а всъщност те ни унищожиха !

147

Анонимен

преди 6 години

Стокхолмски комплекс в целия му блясък - те го тероризират, той им се радва.

146

До Анонимен 144

преди 6 години

"а преди Соца бяхме 11 икономика в света..."Тъй е, отзад - напред! Абе ***, да не съм с твоите мозъчни гънки, та се отнасяш така либеро с мен? Влез в Нац. художествена галерия и виж картини на наши майстори от онези времена. После плямпай глупости! Зарови се в стари снимки и дрънкай каквото си искаш! Ние клинци за подковаване на коне не сме правели, правели са ги едни ковачи, дето сега е забранено да казваме националността им, нищо че сме демокрация. Въшки, в ж.п.вагоните - дървеници! Газ

145

Не не

преди 6 години

определено издишаш, Циниче, не минаваш. Къде ги завръщащите се емигранти в европейска България, предвождана три (3) мандата от европейския си демократичен лидер? Дали пък не ги е страх от биещите и крадящи мигани? Май твърде дълго си навън и мнението ти не струва и фекал. Айде отивай да стържеш донер.

144

Циник до 150

преди 6 години

Единственото което издиша рогач, е пробитата ти поцинкована кофа!Ако другарите - не избиваха братята и сестрите си като пилци на граничната бразда ( че и домашен отпуск им даваха ) ...преди 89 избягалите от болшевишкия рай - нямаше да са 3 000 000 , а поне 6!Щяхте да останете - ятаци и мършизани - да си държите речи за светлото бъдеще!

143

Анонимен

преди 6 години

Русия празнува, ветераните помнят, Европа празнува, америка пратила някилко долара по сметките на цапачите да мажат глупости.

142

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 91...и сега тези банани си ги завираш където поискаш, а с тоалетната хартия можеш да се позачистиш, ако се наложи.Тъпунгел, това го срещам за 20-25-ти път! Измисли нещо друго, ама не можеш! Гладък мозък!

141

Защо

преди 6 години

по дяволите в този отвратителен комунизъм бяхме 9 милиона и хората не си заключваха къщите. Защо в този европейски рай сме толкова малко и миганите бият и крадат посред бял ден. Защо Цинико проклет, защо????

140

Хаджи Бойко Бочев

преди 6 години

Виж в Нета стихотворението на Хаджи Бойко Бочев - Ванката с танка"

139

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 131Щот' са лош мат'рял! Тея не са ми сънародници! Да мият чинии всякакви - за плюскане на фрицове и тоалетни! Не ми е грижа за тях - ще се оправят с трохичките, дето им подхвърлят!До Хаджи БойкоХскрементче с поетична душа - гледай да не ми паднеш! Ще си оправдаеш именцето!

138

Наглостта

преди 6 години

на евротролера няма край. То обуто и облечено с американска екипировка, стреля с български оръжия, доставени от ЦРУ, основано в Правец с благословията на премиер-слънце, ама тролерът ще те убеди, че всъщност ИДИЛ са руснаци...Е какво да го правиш такова ***?

137

Анонимен

преди 6 години

До 124 а преди Соца бяхме 11 икономика в света ....

136

Анонимен

преди 6 години

Те в русия медалите ги раздават на кило

135

уникални

преди 6 години

Сигурно и след 200 години ще покажат някой оцелял я от войнатя,я от аушвиц. Не знам хитлер кого е убил?