117

Анонимен

преди 6 години

Добрия комунист е мътвия комунист

116

Анонимен

преди 6 години

Сега съм на 50!Искам държавата ни да е силна , както беше преди!Но, не искам предишния режим!Не искам и да ме лъжат, както се случва сега!Живях в Обединеното кралство- за тях студената война не е свършила!За Америка също!За 27г намаляхме с повече от 2млн!Децата ни бягат и даже не мога да ги упрекна!За нашите земи, демокрацията не донесе добро!Няма как да имаш 5700 незаети бройки в армията!Символа на държавността!

115

Анонимен

преди 6 години

До ТракПо-добре не пиши!Не "изказвай" мнение!Не знаеш какво пишеш!

114

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът ще спаси света!И ще ни избави от крадливите джендърмени.

113

Че

преди 6 години

Hasta la Victoria sempre ***!Венцеремос!

112

Трак

преди 6 години

Русофилите са на изчезване и ревът от мъка по соца.Скоро и олигарсите ви ще банкрутират , понеже са некадърни синчета на партийни ***.България се възражда и въпреки политическата схема , върви напред.Дните са ви преброени , русофилски кърлежи .

111

До 127

преди 6 години

"Егати вица, Русия напирала да доминира в Балканите! Кой ви брои за живи? Най-убитите смешници , нито икономика, нито армия. Марионетни бананови правителства. Па и нахални, коментират КНДР, егати нещастниците. Пари за два самолета нямат, само далавери и измами." А защо руснаците се преселват масово да живеят в България? Защото им е лошо тук? По морето вече са хиляди. Направо си ни превземат тихомълком. Имат си и затворени селища. Явно това им е спуснато отгоре...

110

До 126

преди 6 години

"...Два пъти се е увеличил броят на раково болните в България за последните 20 години, показват данни на националната статистика." Да, и аз съм оперирана и лекувана успешно от рак в Онкологията в София. Беше пълно с болни. За жалост и ужас, с много млади хора. Докторите казаха, че много дълго ще носим последствията от Чернобил. Това се очакваше и се знаеше...

109

Стоянов

преди 6 години

В държавата се посъбра някои лев след "прогреса" на социализма.Време е некадърните и мързеливите да спретнат една национализациика.

108

Илия

преди 6 години

Да коментираш организацията на обществата изисква теоритична подготовка.А тя има три стълба.Избор,подговка и реализация на най умното от нацята.Това е.Тоталиризми,комунизми,демокрации,капитализми и всички други ,са формите им само

107

Ел Че

преди 6 години

Честит ден на победата...

106

Анонимен

преди 6 години

Демократизмът се срина, ***.Лягайте си и сънувайте визи за ФАЩ. Докато още бай Ким не ги е забухал с термоядрената дряновица.

105

Анонимен

преди 6 години

Попаднахме под Европейско робство. Искат да унищожат българския товарен международен превоз чрез ясни неизпълними условия. Искат да закрият всички български фирми и да използват шофьорите за своите чужди фирми.

104

1

преди 6 години

Онова което направи марксизма във всичките му форми през двадесети век е безпрецедентен геноцид.

103

Стамат

преди 6 години

Със здраве да си я чувате демокрацията!

102

Анонимен

преди 6 години

Комунистите при Ким да видят соц на живо а и да се канибализират между времено

101

Анонимен

преди 6 години

НАЧЕЛО НА КОРАБа - комунистът Борисов и партийната секретарка - вашата мама

100

Анонимен

преди 6 години

До 115Ти отиди със семейството си в раша там май "няма" визи :)) Ама и не се връщай. САЩ не е за такива , като тебе.

99

Анонимен

преди 6 години

Егати вица, Русия напирала да доминира в Балканите! Кой ви брои за живи? Най-убитите смешници , нито икономика, нито армия. Марионетни бананови правителства. Па и нахални, коментират КНДР, егати нещастниците. Пари за два самолета нямат, само далавери и измами. Скрийте се!

98

Анонимен

преди 6 години

Постоянна несигурност, постоянен страх - страх от загуба на работното място. В мига в който останеш без заплата и без работа, направо се сриваш в пропастта. От загубата на работа до просенето по улиците минават средно 6-8 седмици. Българите днес живеят в постоянен стрес от загуба на работата си. Два пъти се е увеличил броят на раково болните в България за последните 20 години, показват данни на националната статистика.