17

Andreshko

преди 6 години

Освен на храните ето,че има двойни стандарти на ЕС срещу България за строителството на Южен поток. Ние не можем да го строим,а германците могат да строят Северен поток-2. Те облагодетелстваха Турция за сметка на България. Сега ние трябва да купуваме по-скъпа газ от Турция.

16

Спиро

преди 6 години

Ха бе,ха бе няма ли да спрете да гледате платените новине беее...ха бе разберете че господаря е един бе.а бе папунчовци,събудете се бе...слава на сибирската мечка...

15

Andreshko

преди 6 години

Ще има ли Северен поток-2,фрау Меркел или отново ще трябва да включвате атомните си централи? Нали вие забранихте на нашия прислужник да строи Южен поток? А какво стана със санкциите към Русия? Тези санкции не работят, защото на петрола и производните му цените скачат на международните пазари.

14

Анонимен

преди 6 години

АБЕ МНОГО ИЗОЛИРАНА ТАЯ РУСИЯ БЕЕЕ?????

13

ИМПЕРАТОРА

преди 6 години

Иде , иде танте Геле ;) Куда ще оди да не доде , а ????

12

Ne zabravqm

преди 6 години

Al Iordanoff i tozi Indjev shte poluchat HERZINFARKT!

11

Анонимен

преди 6 години

Бабишкерата пак блее за свободата и демокрацията,ама защо Путин не и каже да си затваря човката!За каква свобода и демокрация плещи т***пия бабишкел,когато вика в Германия всякаква азиатско-африкано-ислямистка ***,след което я натриса съвсем по хитлеристки на всики други държави,които не са ги викали!Или това е супер демокрация и ръсене на заплахи по държавите не приемащи ислямистката ***!Това ли ви е демонокрадцията бе фашагски слуги?!Само лаете срещу другите,а не виждате задниците си

10

Анонимен

преди 6 години

Германия и най-големия инвеститор в Русия. Ще си говорят за северен поток 2, автмобилни заводи... и други милиарди. От куртоазия може да споделят кой за какво е загрижен, но бизнеса си е бизнес.

9

Позна Ванга!

преди 6 години

Цял свят ще говори за него а той ще ги прескача и финтира като Ицо Стоичков-няма спиране Вече!

8

Анонимен

преди 6 години

Политическото лицемерие на Меркел и Ердоган нямат край....

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Само дето Меркел няма да се подмазва на джуджето и не отива да я инструктират. Ако разбираш разликата.

6

Анонимен

преди 6 години

И ква стана тя сега???? Всички които писаха,че президента Радев трчбва да не ходи в Русия,ще започнат да пишат,че посещението му ще е твърде закъсняло,защото Нетаняху и фрау Меркел вече са обрали лаврите за ново сприетеляване с Русия.

5

Мемет от столипиново

преди 6 години

Да не забравяме че столипиново се намира в България и я плод, рожба и образец на истинската Българищина с всичките му ценности... А ти селско Балканджи Йово си съгражданин на тези столипиновци който с годините ненавист озлобихте.. 1 оставихте ги без майчин език. Забранихте да се говори... 2 оставихте ги без образование и култура защото винаги ги отблъсквахте и се подигравахте... С годините този народ се оказа вашето истинско лице.. А Бабката ги взе възпита ги.. Итегрира ги и сега се възползва

4

Анонимен

преди 6 години

А действията при потушаването на протестите в Париж срещу микрон на правоохранителните органи на Франция не предизвикаха ли значително безпокойство що се отнася до спазването на свободата на словото и на събиранията?

3

Не позна бабушката!

преди 6 години

хер Шрьодер бившият дойче канцлер е първи-Путин си го назначи канцлер на Бензиностанцията-ферщейн зи?

2

Анонимен

преди 6 години

Съжалявам, но трябва да ви коригирам. Първи, след официалното встъпване в длъжност, при Путин на 09.05.2018 г. ще пристигне Бенямин Нетаняху. Най-вероятно ще се оправдава за нанесените в нощта срещу 30-ти април въздушни удари по сирийска база край Хама.

1

ТHE Патриот

преди 6 години

Путин също изразява безпокойство от начина по който бабката затрива собствената си нация и я превръща в Столипиново ....въпрос на ценности сега!