202

Анонимен

преди 6 години

Моралната криза е от политиците, защото дават лош пример със заплати и подкупи.

201

Анонимен

преди 6 години

Този човек с "Моралната криза..." винаги е бил обслужван от някой друг! От инженерите в авиобазата - когато е летял, от щабните офицери - когато е "командвал", а сега от маса "послушници" на БСП. Той винаги е бил на "хранилката" на държавата (попитайте военните от другите специалности в авиацията какво означава "хранилка за летци") и не знае как се изкарват парите, които иска да се изхарчат. Морална криза е да "ядеш" от държавата, да не даваш нищо от себе си и да не мислиш за нейното развитие!

200

Vienna

преди 6 години

Айде бе докога ще ви чакаме да дадете фира в Бг? Корабът потъва мишлета.

199

Анонимен

преди 6 години

По-голям *** от УСА има ли? Живей с оная ***,яж си хамбургера,плащай ипотеките и не коментирайте неща, които не разбират.

198

Анонимен

преди 6 години

Надзъртам от време на време - да видя тинята в България - стигнала ли е до дзурлите на ...в koчината

197

Дрангов

преди 6 години

Бъди възторжен идеалист,смел до безумство,влюбен до фанатизъм в България

196

Анонимен

преди 6 години

Никога вече БКП/БСП на власт!Така и така - умориха от глад пенсионирания си електорат!Куцат бастуните по Бузлуджа...и обикалят чинията - писоар за планинарите!

195

Анонимен

преди 6 години

Радев е пРезидент на Кремъл,избран от ПЪРВО ГОЦЕ ПЪРВАНОВ,но после му се обадила Корнела и дала явно по-добра оферта и хоп станА кандидат "независим"на БКП,верно е независим,ОТ НЕГО НИЩО НЕ ЗАВИСИ!Щял да ходи в Русия,ама не го казва той А НАЧАЛНИКА МУ В ПОСОЛСТВОТО,когато благоволи тогава ще го приеме Токчев!Да видим там какво ще го правят,защо руснаците го викат до 23май?за да дрънкат пак глупости за 24май??след като отново е гледал в земята докато го поучават??Борисов СИ САМОИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ!

194

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 196Та то управлението на Борисов си е грешка след грешка . Предишния път заяви , че и магаре да предложи и него ще изберат . Накрая се оказа , че верно беше по-добре магаре да предложи , а не онази карикатура Плевльо.

193

Анонимен

преди 6 години

Kade edche velikia boiko namasche go na parada onaja deto sedi gire v nc mnogo kasa pola nanat li gerberite otitokol da gi u4i kak da se obli4at ujas grosoti debeli imshete saschto kato napslneni sakive sa otslabnete gerberi grosni ste predstavjste bg

192

до 194

преди 6 години

Четеш ли...четеш ли другарю текезесарю?

191

Анонимен

преди 6 години

Честит празник! Слава на БА! Бъдете горди българи,потомци на лъвовете от Люлебургаз,Бунархисар,Булаир,Одрин,Тутракан,Дойран,Червената стена,Каймакчалан,Завоят на Черна,Добрич и мн.други! Това ми дава сила,кръвта вода не става!

190

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 194 Радев стана президент,заради неизбираемата Цецка,една от грешките на Борисов.Няма за какво да се гордее.А и руският патриарх Кирил,кагебеецът ,който обича парите и лукса,го нахока,като последният слуга?!

189

Анонимен

преди 6 години

Днес на парада зад пРезидента цялото ЦК на БКП беше там строено,от Корнела през ***..това до баджанака на Радев-Свиленски хахахаха,само Караянчева и председателя на НС от Атака бяха там за ЦВЕТ!!Комунистите братче първи кипри при поповете и големите моралисти те,все едно не знам какъв разврат е било по разните фабрики,заводи и особено институти по нищология...... а да и по НАСИЛСТВЕНИТЕ ЕКСПЛОАТАТОРСКИ БРИГАДИ!

188

Анонимен

преди 6 години

До до 191Това ,че Радев не е твоя Президент неме учудва , Радев е президент на достойните българи , а не на чуждопоклониците.Глас народен - глас Божий.Съкрушителен резил за продажницитеРадев 59,36 % Цеца 36,16 %

187

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен186 ...На Безродниците от БСП/Атака,ако прочете,направо ще се върне в гроба.Сигурно,не би бил фен на хипофизното джудже.

186

до 191

преди 6 години

Ти ли си народа бе...текезесар неотмрял?Този *** шапкар - е твой президент...не е наш!Кръстопът на географията...Всичките другари сте такива неграмотници!От РабФаковете - друго не излиза!

185

Анонимен

преди 6 години

Браво на Президента , народа се осъзна и го избра с огромно мнозинство, а по-важното е , че рейтинга му продължава да расте .Всички други изглеждат като политически джуджета , на фона на неговата личност.А пъл карикатурата , която му беше предшественик , направо изглежда жалко със 7 % народна любов през последните 2 год от мандата си .

184

Анонимен

преди 6 години

Ала бала ница,добре че ти си "пример" за морал,къде го видя това изследване за 73% от българите??Ако беше така нямаше БКП да има 20% одобрение а всички гласували на инат за Радев щяха фа гласуват и за Корнела защото Радев Корнела и БКП са скачени съдове!Но генералът беше бързо разкомспириран а другия път едва ли напук и "десните"ще гласуват за него!Иначе на поздрава към "братята му""македонци"те му отговориха със сръбското ЗДРАВО,а пък Джордже ЙованоВИЧ му е отказал домакинство в Ново село!

183

Анонимен

преди 6 години

До ВензиПо важното е , че за 73 % от българите е най-достойният политик в момента.