98

до анонимен

преди 6 години

Дреме ми за Путин и за Ердоган!---------А, за "пожирникаря от Банкя?-))))))

97

"-"

преди 6 години

Какъв е един от основниите принципи на демокрацията?Приема се избора на мнозинството!Какъв беше избора на мнозинството в Русия на президентските избор - Путин!Така, че противниците на Путин в Русия и по света, трябва да приемат и уважат избора на мнозинството в Русия, без значение дали им харесва или не им харесва, защото това е един от основополагащите принципи на демокрацията.

96

Путин

преди 6 години

Джуджето ще го изгонят с камъни накрая! Никой не харесва диктатори!

95

анонимен

преди 6 години

Дреме ми за Путин и за Ердоган!

94

Анонимен

преди 6 години

Хаааааа-ха. И как се занимавате?Ако тия сълзи и сополи са нещо важно, Русия ще пребъде.От 20 милионна Москва излезли една шепа хора.С тоя Навални запушвате всички дупки.

93

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден ще се занимаваме с русия до нейното разпадане !

92

Анонимен

преди 6 години

Вие си гледайте разпадащото се есе, не се занимавайте с Русия.

91

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПутин е велик политик на запад няма вече такива------Путин не е никакъв политик, а най-обикновен дребен чиновник. Велик ?!?!?

90

Анонимен

преди 6 години

EU e MASONOZIONISTKA PODLOGA MARIONETKA NA GLOBALNITE BANKERI BAZIRANI V USA I TRIABVA DA BADE POCHISTENA OT TAZI NAPAST

89

Анонимен

преди 6 години

Добър ден простаци, влезе ли ви нещо в главата от писанията на Васлилев ?

88

Анонимен

преди 6 години

Стига вече с тия протести.Докога ще ни занимавате.Путин беше избран с огромен вот.Жалки сте.

87

ДА ПИТАМ

преди 6 години

А ЗАЩО ЕС НЕ ПОИСКА ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА КАТАЛУНЦИТЕ,ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРА КОГАТО СЕ БИЕХА ХОРА, КОИТО ИСКАХА СВОБОДАТА СИ ОТ ИСПАНСКАТА ФРАНКИСКА ДИКТАТУРА..ЗАЩО ЛИ..ЗАЩОТО СА С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ--ЕВРОГЕЙ..СВОБОДСА ЗА КАТАЛУНИЯ!!!

86

Анонимен

преди 6 години

EU e MASONOZIONISTKA PODLOGA MARIONETKA NA GLOBALNITE BANKERI BAZIRANI V USA

85

Само питам

преди 6 години

До пичВикаш в ,,демократичните'' държави полицията бие по ,,демократично''

84

Некъф

преди 6 години

ЕС да не лицемерничат ами първо да се оправят със Ердоган, Сауд. Арабия, Катар и всички *** в пустинята и тогава да мислят за незначителните арести на шорошчетата в Русия.

83

Николаев

преди 6 години

Ес брюксел и другите демократи да си гледат техните проблеми в русия си гледаме нашите от евро задокеански демокрации гори близкия изток състотици хиляди избити това ли са западните ценности халифати смяна на избрани президенти кой обесен кой убит и след това демократична окупация като гледам в българия как сте цъфнали и вързали за толкова години , живи за оплакване.

82

ХАХАХАХААА

преди 6 години

ЕВРОГЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ДА ПОИСКА ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЗАДЪРЖАНИТЕ ФРАНЦУЗИ НА ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ГЕРОНТОФИЛА МАКАРОНЧО...ХАХАХАХАХАХААААААААААААА

81

Анонимен

преди 6 години

Путин е велик политик на запад няма вече такива. Тромпета ,Мей, Макрон Борис Джонсан са ги изтьрвали от психиятрията жива трагедия цирк мани мани

80

пич

преди 6 години

До Само питам 84 Щото франсетата са влачени по демократично бре ...хахаха

79

Victimized

преди 6 години

Все ми е тая какъв е Путин и в какво положение е Русия, ама ЕС като има стандарти които отстоява да го прави винаги. Понеже в Каталуня като биха и арествуваха "сепаратистите", ЕС не само не зашити битите и арестуваните, ами едва ли не легитимира боя. За това този изглил съюз си отива, понеже на разумните хора им става ясно що за лицемерие цари в Брюксел. Смешници....