188

Да ,бе ха,хааа

преди 6 години

ОТКАКТО СЪМ СЕ РОДИЛ ...."КАПИТАЛИЗМА" --ВСЕ СЕ РАЗПАДА , ЗАГНИВА И СЕ САМОУБИВА ....ХА,ХА,ХААААААААААААА...И ВСЕ ПО ХУБАВ СТАВА !/Затова всички комунисти , бегат все на Запад , като синчето на Корни , и дъщерята на Путин//Блаженни са ВЕРУЮЩИТЕ/

187

!!!!!!!!!

преди 6 години

Как капитализмът се самоубива - Ричард Улф ТОВА Е ВИДЕО КОЕТО ВСЕКИ НОРМАЛЕН, ИНТЕЛИГЕНТЕН, ЗАГРИЖЕН ЗА БЪДЕЩЕТО СИ ЧОВЕК, ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИЗГЛЕДА ! Намерете го в Ютубето то обяснява ВСИЧКО !

186

Българин

преди 6 години

До нека ги е ядТакъв беше сценария. Жан беше изкупителната жертва. Свалиха го от власт, още нищо не се беше променило и хоп долара почна да се нормализира. Искаше справедливо раздържавяване, ама и на другарите му не им хареса и го предадоха.

185

КОМУНИСТ

преди 6 години

КАПИТАЛИЗМА ВИ ИЗЦЕЖДА КРЪВЧИЦАТА . ОСТАВЕТЕ СЕ НА ПАРТИЯТА БКП , РУСИЯ И ПУТИН , ЗА ДА ВИ Я ИЗЦЕДИ , АМА ДА ВИ Я ДОЛЕЕ С ВОДКА ОТ ПЕТРОЛ И ДА ВИ НАХРАНИ С ОРЪЖИЯ , ЗА ДА СЕ ПОЧУВСТВАТЕ СИТИ И ДОВОЛНИ!ПАК ЩЕ ИМАТЕ ДЪРЖАВНА РАБОТА В ТКЗС И АПК , ЗА ПО 30-ст./трудоден , И ХЛЯБА ЩЕ ВИ Е СЛАДЪК ,А ВОДАТА ОТ ВиК , ЩЕ Я УСЕЩАТЕ , КАТО КОКА-КОЛА!ЩЕ РАЖДАТЕ ПО СИНОРИТЕ И ЩЕ ВИ АКУШИРА ПАРТ.СЕКРЕТАРА НА АПК , ЗАЩОТО АКУШЕРКИТЕ ВИ СА ВЕЧЕ НА ЗАПАД.ПИТАХ ГИ ---НИКОЙ НЕ ИСКА НА ИЗТОК ПРИ ПУТИН....!!!

184

БАБА КУНА

преди 6 години

ВЕЖ ТИ И НА БРЮКСЕЛ МУ ПИСНА ОТ ГЕРБАДЖИЙСКАТА КОРУПЦИЯ! НАИСТИНА Е ПРОСТАШКО ДА СИ ГЕРБАДЖИЯ !!!

183

ДО КОМУНИСТА

преди 6 години

ВЕДНАГА ЗАМИНАВАЙ ЗА ПХЕНЯН! МАМАМ ТИ РУСКА!

182

Анонимен

преди 6 години

БЛА БЛА РУСКИ ОПОРНИ ТОЧКИ НИЩО НЯМА ДА СПРАТ, НАПРОТИВ, ЗАДАВАТ СЕ ЕВРОПЕЙСКИ ИЗБОРИ, КОЙ ЩЕ ИМ ГЛАСУВА?

181

8===о

преди 6 години

До SHEFAНаучи се да пишеш грамотно.Каквато и позиция да защитаваш - писането с главни и правописните грешки не те правят по-убедителен.

180

продължение

преди 6 години

1991 -Луканов обявява фалит на практика - невъзможност, мораториум да си плащаме дъловете, сигурно щот ни е мн силна икономиката. Купонна система като през войните. Режим на тока - Виденов докарва невиждана в БГ хипеинфюлция. толкоз за експертизата ви по икономика> всъщност тя е световно призната, за тва не ръсете глупости!

179

Анонимен

преди 6 години

другари, по=- кротко с вашия соц идеализъм , колко било гот и т н, че втръснахте :- 1945-6 - Македония е дадена на Сърбия без бой - 15% от теритторията и населението- нац катастрофа!-1960 - фалит, златния резерв е "преместен на съхранение" в русия, Тошо тиквата, за да си плати, даже праща запитване да стянем 16 република-1985 -първа година с отрицателен прираст на населението. Логично - скок на бензина, режим на тока и водата-1989 - "голямата соц икономика" е развенчана

178

КОМУНИСТ

преди 6 години

КАПИТАЛИЗМА Е НАЙ НЕЛОГИЧНОТО РОБСТВО ! ИЗЦЕЖДАТ ВИ КАТО ВИ ОГРАБВАТ ТРУДА, ИЗПИВАТ ВИ КРЪВЧИЦАТА А ИСКАТ ОТ ВАС ДА КУПУВАТЕ СТОКИТЕ ИМ ! ПОНЕЖЕ ВЕДНЪЖ СА ВИ ИЗЦЕДИЛИ Д КРАЕН ПРЕДЕЛ ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ НА ПРОИЗВЕДЕНОТО ИМ ЗАЩОТО НЕ СА ВИ ДАЛИ ПАРИТЕ ОТ РОБУВАНЕТО ИМ. ВНИМАНИЕ ! ЗА ТОВА ШИБ.. КАПИТАЛИСТ Е СЪЗДАЛ БАНКИТЕ. ОТПУСКАТ ВИ ЗАЕМИ ОТ ВАШИТЕ ПАРИ И ВТОРИ ПЪТ ВИ ПРЕЦАКВАТ КАТО ВИ ДОИЗСМУКВАТ ОТ ЛИХВИТЕ ! УБИВАТ ВИ ОТ АЛЧНОСТ. ЗАТОВА КАПИТАЛИЗМА ФАЛИРА ( ГОЛЯМАТА ДЕПРЕСИЯ ВСАЩ

177

нека ги е яд

преди 6 години

България изпревари социализма още 2001 след световния рекорд по масов фалит който постигна комунистическото правителство на Жан Виденов.

176

Todik

преди 6 години

До 186 ей такива като теб дето НИЩО не вдяват разделят народа кви копейки кви рубли имаше на времето едни чикиджии Костов и Ф.Димитров още няколко убитата дето разправяха че сме хранили Русия вярно добро име имаше нашата стока то тютюневи изделия то алкохол то консерви какво ли не и си плащаха в ДОЛАРИ и сега биха купували всичко но има ли къде да го правим всичко това между другото в Москва предлагат чибапчи дето НИЩО не става от него а къде е нашето КЕБАПЧЕ

175

Анонимен

преди 6 години

Искат да сме пазар на техни стоки,а не мислят откъде ще дойде покупателната способност на населението,при пенсии 200 лева,инвалидни пенсии 100 лева,безработица и бедни работещи.

174

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАми нали защото спряхме ЮП,АЕЦ,търговията с Русия и Азия,разрушихме си почти нови заводи и сега сме на този хал.Виж Ердоган,цяла революция направи заради търговията и руските туристи,за да не му спрат приходите,но те могат да си го позволят,а ние не,защото сме малки и слаби.Като не дават пари,поне да не пречат на бизнеса.

173

Анонимен

преди 6 години

Да, прави сте. Ще сте бедни защото получавате копейки от Кремъл.Работете нормално и ще имате пари.Да слугувате на Русия не носи пари в джоба. Работете за България.

172

КОМУНИСТ

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ Е ВНЕСЛА В ЕС 47 МИЛИАРДА ЕВРО ! ЕС ИЗТОЧИ, ОКРАДЕ, ИЗГЪРБИ ОТ БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ТОЛКОВА ! ЧРЕЗ РАЗБИВАНЕ , УНИЩОЖАВАНЕ НА ИКОНОМИКАТА НИ, МОНОПОЛИЗИРАНЕ НА ПАЗАРА ЕС ИЗПИ КРЪВЧИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ! КОЛКО ВЗЕ БОЙКО ?

171

Анонимен

преди 6 години

Русия е в блатото, затова руснаците отдавна бягат на Запад.

170

Todik

преди 6 години

До 180 Братче те хората си го казаха отдавна пари ще има до 2018 кой каквото направил това е нашите 240 трябваше производството да възстановят а не пътища тях с отчисления от производството щяхме да направим пък и при лоши пътища нямаше да има толкова жертвите гони в ями никой изумяват се управниците щото иде метла с дебел сап зеленото не е достатъчно хорицата им се хапва и мръвка

169

Анонимен

преди 6 години

180 Зора не е само това. Но и никой няма да ти каже, от спестени мита, колко гуши се напълниха, но не палтиха и стотинка данък. Нито ти, нито аз усетихме разликата. ;(Ако бяхме малки по наред, днес минималната щеше да 1200 лева, давана на разни ученици, а средната, щеше да минава 2500, но някои хора не искаха това да стане, защото им беше по-лесно да си точат евро пари, отколкото да развиват икономиката на родината си.