48

дг

преди 6 години

*** за да има лице да застане с подобно искане, да предложи премахване на субсидиите на партиите! Тогава може да и повярваме!! Ама няма да го предложи-щото БСП ще останат гладни, освен това няма да има как другарите от Раша да превеждат парички!!

47

Анонимен

преди 6 години

И пак ще има *** които ще гласуват да се нахранят Герб !3570 лв доход за народните избраници и увеличение на 3 месеца !Спрямо заплатите в България ,това какво е ? Нихелизъм ,егоизъм и безхаберие ...това са управляващите начело с герб

46

Анонимен

преди 6 години

Корнела И Киро контрабандисто имали духовно разстройство а Корна и паническо ,щели да съдят един мастит другар собственик на един мнооого ляв сайт който иначе бълва огън и жупел по "гейропата"хахаха.,ей Корно да те удари другар!Може пък да е защото си била в Костовия СДС и си скачала ПОНЕЖЕ НЕ СИ ЧЕРВЕН БОКЛ..К.а сега си първа кипра на гроба на бай Тодар!!Корнела и Киро искали по 120000 лв.обезщетение,ей това е свикнали са на готови пари изкарани с далавери и правят циркове уж за "бедните",пффф.

45

Анонимен

преди 6 години

Нинова е лицемер,за какви заплати дрънка А НЕ КАЖЕ ДА СЕ НАМАЛЯТ СУБСИДИИТЕ ЗА ПАРТИИТЕ,БКП ПОЛУЧАВА ПО 11ЛВ.ЗА ВСЕКИ ГЛАС ВСЯКА ГОДИН, Корна веднага още в изборната вечер се отказа КАТО РАЗБРА ЧЕ ГУБЯТ ИЗБОРИТЕ а преди това беше много нахъсана да се махнат или намалят ЛИЦЕМЕРКА ПРЕБОЯДИСАНА!Не те ли е срам изкукала старица да ти целува ръка доня Корлеоня?Имала духовно разстройство и Киро контрабандисто и той и то е от ЛЯВ САЙТ!ХАХА!Личи и че е духовно разсТРОЕНА,тоя бяс не е случаен.

44

анонимен

преди 6 години

догодина са евр избори пак ли избираме 750 тунеядци бьлгария трябва да гласуваедна голяма нула такива големи заплати толкова раздут щат такова нищонеправенеес да се закрива незабавно опичаите си акьла когато ходите по избори аз не ходяот 1992 г

43

Анонимен

преди 6 години

Герб се опитват да убедят 80-те %, че ниските заплати са нещо лошо и техните кражби и лъжи са добро.И ОВЦЕТЕ ПОВЕРВАХА.

42

Любезен

преди 6 години

Да попитам културно,защо триете словоизлеянията на 90% от пишещите? Предварително благодаря за отговора и много поздрави на мамите депОтатски!!!!

41

Анонимен

преди 6 години

Ако БСП имам малко политически усет ще организират протести след това негативно гласуване за намаляването на депутатските заплати. Бедна им е фантазията колко народът е недоволен от облагите, доходите, субсидиите на политиците и колко ги мрази. Един такъв ход, стига да са последователни докрай, а не само да имитират активност по въпроса, би могъл да върне БСП в политическата игра - в момента те са тотално изолирани от реалната политика.

40

Анонимен

преди 6 години

Герб е пълен с червени ***, които видяха, че само там може да се краде и лъже яко.И не се излъгаха.Начело е вождът-слънце големият специалист по лъжи и крадене.И по хвърляне на помия по останалите.

39

Анонимен

преди 6 години

Когато Костов започна да приватизира големите предприятия те вече струваха жълти стотинки. Толкова бяха западнали, че никой не ги искаше. Трябваше да се вложат милиони, за да ги оправят. Кремиковци беше продаден символично за 1 долар.

38

Курнелия лицемерка

преди 6 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,В.Лечева, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

37

бай-Кольо

преди 6 години

До Пенсионер..."всички управляващи",а ?! А като дойде БСП на власт мълчиш као *** г ъз,нали?!

36

Анонимен

преди 6 години

Не това е проблема, проблема е субсидиите за партиите от 11лв за глас за тях мълчат всички вкупом, защо?Защото това са най големите субсидии в цял свят в Германия са 0,5 евро на глас!Така т.н партии получават стотици млн.лева безотчетни за да купуват избори и медии. Срам!Но след като гласувате за БСП ДПС и ГЕРБ занчи сте доволни.

35

Минко

преди 6 години

Тя е потисната и депресирана,оставете клетата женица на мира ! И дайте да съберем по некой лев..че зер партийна телевизия ще прави,а това е немалко пари. Те един вестник не можеха да издържат и винаги бяха длъжници..ся па тая ТВ...не знам ка шъ съ опраят.

34

Исти

преди 6 години

Какво друго да очакваш от депутати,родени по времето на социализма и възпитани от него?

33

Йода

преди 6 години

Какви благинки? 4бона?Един 30годишен пом.капитан на кораб взима 5бона в евро. Популизъм... Въпроса е защо не работят за народа и гражданите, случая "Младост" е лицето на ниските заплати в администрацията

32

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

На снимката:Нинова казва какво ще яде на изборите...

31

Курнелия милионерка

преди 6 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба

30

Анонимен

преди 6 години

Депутатите да не искат да си свалят заплатите е нормално. Никой не би искал. Което е абсолютен абсурд, бедният *** да им ръкопляска за това! Да ги защитава, и да плюят това предложение. В очите ви 30 год, БСП, СДС,ДПС, ГЕРБ и всички останали престъпни организации ви доведоха до просешка тояга, и сега проявявате простотията да сте против това предложение защото било на БСП. Ако го беше предложил ББ щеше да бъде герой! То е на ваш гръб всичко! Угоявайте си ги тогава, заслужавате си ги всички тях

29

Анонимен

преди 6 години

До БожилИнтересното е, че ни ГЕРБ, ни ОП, ни Марешки НЕ внесоха такова предложение.Защо ГЕРБ замразиха МРЗ за ТРИ години, но не замразиха своите си заплати?