63

Анонимен

преди 6 години

Дано да оздравее жената,но не мога да се съглася с факта,че ще ходиш на врачки,медиуми и латино шамани,а после ще молиш цялата държава да те транспортира.Ако беше поискала финансова помощ за лечение или скъпи лекарства,разбирам,но такива безмислени разходки по света са абсурдни.

62

Ти да видиш...

преди 6 години

Многа екскурзиянти пакрай Теодора.

61

Анонимен

преди 6 години

Даваме пари за Теодора страшен пример !Айде сега и за другите от групата!!!Това ми прилича на ало измамници.Виждат че ги клатят и пак дават пари.Върнете парите!Не давайте лош пример на Българите, да тръгват и те по шарлатани.

60

Анонимен

преди 6 години

До ПетяНе е нехуманно да се постави въпроса за личната отговорност на близките. Има критични ситуации, но има и непомисляне предварително за това какво може да се случи и какво би могло да се предвиди в случай на критична ситуация. По този начин може би тези и други хора ще се замислят повече в подобна ситуация

59

Анонимен

преди 6 години

Влошила се е защото и е дошло времето.Мъжът и да върне парите на хората.Днес пак имаше статия за младо момиче на 26г с надежда да живот ама си стои в България .Има толкова хора с шанс.Тая може и да не изкара до полета.Върнете парите!И не сме злобни ние , тези които разсъждава трезво !!Злобните сте вие останалите , където искате да прахосани пари за проста серанка и дивия и крадлив мъж , а не да се дадат парите на хора , които имат шанс !!!!!

58

до 60

преди 6 години

Кой те кара да четеш и да гледаш? Имаш дистанционно, имаш Интернет очевидно и можеш да си избираш какво да четеш. Аз ли да те уча как да си подбираш информацията, която да четеш и гледаш? А иначе такива безсърдечни глупости си написал/а, че ми е жал за теб... не ти е лесно със сигурност.

57

Анонимен

преди 6 години

Петя, а защо трябва всеки ден да слушаме и четем за тази Теодора? Не я знам , нито пък искам. Всички ще умрем - това значи ли , че всеки, който тръгне да мре трябва да занимава целия свят със себе си и че не му се мре?Днес знаеш ли колко хора ще умрат? За всеки ли трябва да знам? Аз не искам. Който иска, да ходи на гробищата и да реве за всеки непознат.

56

Петя

преди 6 години

Не познавам жената, нито семейството й, но не мога да се сдържа да не изкоментирам някои пишещи тук - кои сте вие, че да казвате кой и как да се бори за живота си? Как може сте толкова безсърдечни? Жената е била отчаяна, отишла е, никой не ви кара да й плащате билета. Който е искал, е помогнал. Какво мрънкате още? Ей, аман от злобни и *** човеченца. Дано се оправи жената, чудеса се случват!

55

Анонимен

преди 6 години

Ей такива ., като се вкопчили в живота и ако могат биха избили целия свят, само и само те да оцелеят. Защо бе, вие да не сте единствени и неповторими ? Всички ще умрем, поне го направете с достойнство трябва ли всички хора да се занимават с вас? Трябва ли да тормозите семействата, децата и родителите си? Приемете факта, че светът ще продължи да се върти дори и след като сте изгнили в гроба и си живейте живота, без да тормозите околните. Скоро ще си прах и пепел, защо трябва да те помнят с лошо

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51Е, като има застраховка защо е данданията? Първо и веднага щом се случи застахователното събитие се обаждаш на застрахователната компания

53

Има разлика

преди 6 години

До патилДано ме разберете правилно - баща ви е РЕШИЛ да се бори, тази жена е отишла накрай света, ДРУГ да се пребори за нея.Тясното място в тези неща е поемането на лична отговорност. Видно е, че това е в дефицит в случая.

52

Анонимен

преди 6 години

Цялата тази работа намирисва.Къде е съпругът да каже как ще се използва останалата част от парите?Да не стане тъй че да ги прибираме след месец от Колумбия на държавни разноски.

51

:(

преди 6 години

"Да не дава господ да те стига мечката" - да, човек търси помощ, но трябва и разум в действията.Не може да правиш нещо на своя глава и после да ревеш, че другите са длъжни да ти помагат.Това е като бабите с парите през прозорците.Докато има наивни ще има и шарлатани.

50

патил

преди 6 години

До Анонимен: На баща ми му откриха рак, в напреднала фаза и безнадежен за лечение. Докторите в прав текст си му казаха: да си изживее колкото му остава и да забрави за медицината. Човека не го прие с драма, но реши да се бори с нетрадиционни методи (в случая билки) и дали заради тях или заради енергията която вложи, та 2 години задържа края. В последствие лекарите го обезсърчиха и за по-малко от месец се срина и си отиде.Ако вярваше в шамани, бих го насърчил, колкото и да е безсмислено за мен.

49

Анонимен

преди 6 години

Валя Лунгарова организира семинари срещу заплащане, а плюе срещу Кармен, след като самата е убедила Теодора да отиде в Бразилия. Освен това от разговора става ясно, че Теодора ИМА застраховка, но съпруга и трябва да се обади на компанията. Т.е по принцип те трябва да вземат пари и оттам.

48

Анонимен

преди 6 години

Я гугленете Валя Лунгорова (тази с със сините плитчици) и чуйте какви ги плещи по Ютуб. Правилно рече Кармен, че защо никой не обръща внимание тази гуру-еса, която е инициатор на пътуването.Ако Теодора е станала част от тази "група приятели" след като се разболява, добре, но ако е там отпреди, се съмнявам в психичното и здраве по начало.

47

Въпрос

преди 6 години

И тези, т. нар. приятели, ли са "млади, добре образовани и интелигентни юристи", или са обикновени т*****ри?

46

Съпруга и е виновен

преди 6 години

Историята започна да намирисва откакто стана ясно,че преди заминаването на жената,съпруга и е отказал на въпросната Кармен да и предостави документите отразяваще заболяването и.Освен това къде е личната отговорност тук и защо някой друг трябва да плаща за грешките на тези хора?Жената,която е тежко болна и е в лошо психическо състояние е оправдана,но не и семейството и.Предполага се,че те трябва да мислят и действат рационално.Сега нека господинът върне парите (30,000 лева) дарени от добри хора.

45

Анонимен

преди 6 години

Абе лекувайте се, ако искате с ядене на жаби, само не ме занимавайте с лудостта си!

44

Анонимен

преди 6 години

Всеки е свободен да се лекува където, когато и както иска, проблема е създалата се истерия около този случай, едва ли не излезе, че ние сме виновни с нещо на Теодора Маджарова и сега сме длъжния да транспортираме до България. В крайна сметка, тя си е взела решението да пътува до Бразилия при някакъв шарлатанин, който да й прибери парите и тя и семейството й трябва да си понесат отговорността, аз не се чувствам длъжен да им оправям създадените от тях бакии.