32

Do 32

преди 6 години

Съгласен съм. Трябва да има по-добър регламент за къмпинги. Но не това искат диваците. Те искат да имат правото абсолютно безнаказано и БЕЗПЛАТНО видиш ли да окупират цели плажове и да ги унищожават. Да сте чули тоя Гюро да говори за регламентиране на къмпингуването както е в Гърция например. Естествено, че не.

31

Мнение

преди 6 години

Трябва да има регламент и за къмпингите - такси за палатките, определени места за тоалетни, отпадъци, за скари, готвене, правила за поведение /не може да шофирам с колата си, вътре с деца, а насреща се накикерила с месата си нудистка или нещо подобно.../. Но никой не иска да направи такива къмпинги и предпочита, както е сега - хаос, мръсотия, за да може някой с "интереси" да застрои останалото незастроено, вкл. Корал!

30

-|-

преди 6 години

"къмпингарите" - чувал съм за "къмпингуващи", но за пръв път чувам за "къмпингари". Това ще да е някаква нова форма на думата, съвсем като "ходимЕ", "мислимЕ" и т. н.

29

Анонимен

преди 6 години

А кое е противоконституционно решава Конституционният съд, а не Гюров.

28

vlady

преди 6 години

Да сезира архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян и след това евентуално католикос Карекин II Нерсисян, върховен арменски патриарх.

27

АЗ

преди 6 години

Да ви кажа на каква гледка се натъкнах, опитвайки се да се изкъпя на малко каменисто плажче по-наюг от Корал - три палатки опънати на брега, наоколо-бивак, горени огньове, тенджера с боб катурната на пясъка, гаци и чехли навред и едни "природозащитници" пияни хъркат по палатките със стърчащи крака навън. Ами извинявам се много, но и аз съм зелена и природолюбителка, и децата ми, ама ми беше много грозно да видя това - има си къмпинги, където да се слагат палатки, а плажчетата са за всички...

26

Никсъна

преди 6 години

Васо, напълно си прав. Но има и една подробност. Мислиш ли, че всички палаткаджии имат твоята къмпинг култура? Много от тях търсят само безплатното море и не им пука за мястото и природата. Погледнете Карадере през Септември - купища ***. Ако това продължи тези прекрасни места едно след друго ще се вземат от "олигархията' и ще се превърнат в купчина бетон. И ще бъдат загубени за децата ни.

25

Анонимен

преди 6 години

Абе застроявайте всичко по морето, алчността няма граници.

24

До 23

преди 6 години

Ква глоба бе? Ако Страсбург присъди глоба на тоя *** аз ще я платя, не бой се. Ама няма да присъди. Той даже няма и да заведе дело, защото няма да има адвокат, който да се хване с такъв абсолютно несъстоятелен казус.

23

ДОБАВКА

преди 6 години

и тука амрбразурчиците и на тях да се разпредели глобата, щото много знаят!

22

Анонимен

преди 6 години

значи глобатаот Страсбург направо я плащайте на общината, тя да я плаща, не аз!

21

до Елена

преди 6 години

Като искате природа отивате на регламентиран къмпинг. Плащате си необходимите такси и плажувате на красив и запазен плаж. Като не искате в апартаменти не се пльоскайте на плажа с палатки и да си мислите, че почивате природосъобразно. самото Ви присъствъе на плажа денонощно вреди много повече на природата, отколкото си мислите.

20

Анонимен

преди 6 години

Смешни са ревовете на този. Във всяка една нормално държава дивото къмпингуване е забранено. Големите природозащитници като отидат там и се разпищолят с караваните и палатките си правят всичко наоколо на безподобен леш. Малко им е даже. Защо не отидат на някой гръцки плаж с тия каравани? Защото там глобата е в хиляди евро, а като нищо могат да осъмнат и в ареста.

19

Анонимен

преди 6 години

А такса "незаконен хотел без канализация на брега на морето" кога?

18

елена

преди 6 години

защо не безплатно,въздуха,морето, пясъка,горите са безплатни това е природа на която всеки може да се радва и да си почива,защо задължително трябва да платим за 8 етажен хотел . Някои иска просто да си почива сред природа ,това лукс ли е вече. Природата е за всички. Какво море като човек идва от апартамент в града и почива на апартамент край морето .

17

Анонимен

преди 6 години

Другия път да си построи 5 къщи, ама така, наполовина, без ток и вода, да направи 9 деца и никой няма да го бара ;)

16

Анонимен

преди 6 години

Гюров, Гюров, да не си мислиш, че плажът "Корал" е твой. Той е на всички граждани на България. Не може всяко лято да си опъваш палатката и да си паркираш караваната върху дюните и да си мислиш, че си голям защитник на природата. Против съм застрояването с хотели и всякакви постройки на плажовете, както и на това палатки и каравани всеки да си ги опъва където намери за добре. Плажът трябва да бъде девствен без о..сирането, което се наблюдава, за да може всеки да се наслади на красотата му.

15

факт

преди 6 години

Та значи така - музикантчето иска Корал за себе си, при това безплатно, ь всички останали вън от плажа! Е, няма да стане.

14

Той

преди 6 години

Само в БГ да си турист на място без вода и елементарни хигиенни условия се нарича Био.Да не говорим, че повечето "био" и "еко" туристи оставят след себе си непоносима смрад и мръсотия. Наистина вече не е 70-те и 80-те. Времето, когато можеш да си опънеш палатка навсякъде отмина. И това, което къмпингарите правят и искат няма нищо общо с опазването на природата. Те само искат безплатно море.

13

Rucifer

преди 6 години

Васе, аз съм Ру. Знам каква болка ни е Корал, но като гледам как вървят нещата, жалкият кмет на Царево ни го измъква. Борбата е кауза пердута. Остава ни да ги съдим. Аз съм с теб. Обади се.