8

Анонимен

преди 6 години

Държавата трябва да помогне на тези хора,щом тези,които заловиха Иванчева получават до над 7000 лева,защо и инвалидите,болните,пенсионерите,нуждаещите се да не получават помощи за оцеляване?Преди инвалидите бяха с предимство при приемане на работа,а и имаше предприятия специално за тях.Може да работят по 4-5-6 часа,от тези които могат да работят.Защо в България няма почасово заплащане,както е навсякъде по света?

7

Анонимен

преди 6 години

И кой ше ви даде пари или работа?Бизнеса иска малко работна ръка да върши няколко неща наведнъж за малко пари. А да напомня че герб предлагат да се избира между пенсия и заплата/ако работи увреден /. С други да работиш за заплата а пенсията по болест или да я няма на цяло или да е на половина. Едно време е имало заводи.,а сега ако има у нас завод той е механизиран или от не грамотни турци и не им се плащат с по 6 или 9 месеца! Фантазия фантазия болен народ...

6

Ха-ха

преди 6 години

Щом Корнела ще се ангажира с проблема нищо добро не очаква хората с увреждания. Поне ще се наслушат на гръмки фрази

5

Анонимен

преди 6 години

Цветанов имал воля пак да се срещнат.Цецо,Цецоооо, що не вземеш да се гръмнеш,крадецо.Дреме ти за тия хора,само ги разтакавате и никакви решения в тяхна полза.

4

Веселин

преди 6 години

г-жо Нинова,сега поне ги виждате тези хора,преди 89г. даже и не знаехме че съществуват такива хора с тези потребности.Сега ще почнете едни комисии ,после други комисии............и те така.

3

Анонимен

преди 6 години

До истина еИскат да се закрие подкупния ТЕЛК пише го горе

2

истина е

преди 6 години

50 % от *** получават пари от ТЕЛК , за това ,че са подкупили лекарите !!

1

Анонимен

преди 6 години

Един минимум от 1000 лева ако няма работа и така ще може да оцелеят.