28

Патриот

преди 6 години

Аман от продажна комунистическа ***, трябваше веднага лустрация и присъди за всички агенти и предатели.

27

Анонимен

преди 6 години

капиталистическа мафия

26

Анонимен

преди 6 години

До КОНСТАНТИНОВВидяхме ви революциите по цял свят какво сътвориха.Само убийства и беднотия.Хайде спрете се малко.

25

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев оперира с милиони в офшорки,а Борисов ще купи ЕРП чрез Гинка.

24

доларов

преди 6 години

До ПатриотНе,дадоха ни по един калашников да се разправим с крадци като вас.

23

Патриот

преди 6 години

Кътайте рублите съветски тролчета, защото долари и евро няма да видите, санкции до просешка тояга, колко от вашите олигрхчета фалираха, другаря Дерипаска колко пари изгуби вече? В чилса как стоят нещата?

22

Волен Паша Сайдер

преди 6 години

Тиквичм искам да питам нещо.Помня дръгаря Добри Джуров точно преди 29 години--месец май 1989, СССР ни доставиха модерните тогава 15 бройки МИГ-29 (1977 първи полет, приет на въоръжение в СССР 1983 година ), в рамките на Варвашски договор..Тои рухна 1992 година. Знам, че имахме и по-старите миг 23 21 и 19....ТА КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА--29 ГОДИНИ СИ ОСТАНАХМЕ С 15-ТЕ МИГ 29

21

Патриот

преди 6 години

Наистина ли са ви дали чисто нови москвичи!? С руско радио вътре подарък и разбира се 1 литър водка за из път.

20

Един от Северозапада

преди 6 години

Евала!Титан на международната политика!!! След като оправи бежанците от Сирия, Западните Балкани, се захвана с Брекзита!!! Да се готвят Бай Тръмп и Ким, нашия идва да им набива канчето!

19

Яков 4:7

преди 6 години

..и така,покорете се на Бога и се съпротивлявайте на дявола и той ще побегне от вас.Измийте си ръцете вие,грешниците и очистете сърцата си вие,колебливите....и нека враговете ни бягат от нас,както вятърът гони плявата.

18

Патриот

преди 6 години

Тогава и национализация, и революция, и всичките комунистически простотии, с които са ви отровили съзнанията ще ви се избистрят съвсем.

17

Паткидиот

преди 6 години

Кому ниски,кому високи,а най-вече-дебели.

16

Васил

преди 6 години

Госпожо посланик и вие скъпи приятели от Обединеното Кралство, откажете се докато е още време от авантюрата Brexit. Дайте заден докато не сте направили грешката докрай.

15

тт

преди 6 години

Извинете г-н Премиер.Може би имахте предвид далавери и машинации а не операции.

14

Boko bo

преди 6 години

Генерално има два варианта. Или тоя е изпушил тотално и не знае къде е, или смята нас за изпушили. По-вероятно е второто.

13

Антифен на системата

преди 6 години

Само не можах да разбера стотиците милиони паунди къде ги правим - в кралство Великобритания и Северна Ирландия или в република Ирландия?И като ги правим паундите,какви са ефектите за бюджета на НРБ?И какво общо може да има Brexit с борбата с организираната престъпност?Тъкмо на организираните престъпни групи ще им стане малко по-трудно да шават през границите.Нормалните и почтени хора никой няма да им създава пречки на UK границата,те пречките са си тук,на родната наша земя.

12

да знаете

преди 6 години

на боко му е много важен проблемът с контрабандата на цигари, алкохол и бензин, щото назнаилите го олигарси много губят от нелоялната конкуренция. Другата контрабанда си върви с негова благословия- напр. трафика на жени за Германия. Така е и с наркотици или евтините ментета от КитаЙ, иНДИЯ И КЪДЕ ЛИ НЕ.

11

верваме ти,

преди 6 години

ще правите наистина удари за милиони паунди! Ненаядохте се! Ако останете на власт, разбира се...

10

Анонимен

преди 6 години

Те управляващите не спирали да правят всякакви незаконни действия в ущърб на умиращия честен народ! Англичаните са само едни от господарите им, имат и други....

9

на Женския пазар

преди 6 години

Пожарникарят преборил корупцията? Точно обратното! На 500 метра от Женския пазар в София, ви посрещат първите контрабандисти и ви предлагат цигари. На 20 метра от тях дремят контра-контрабандистите, сиреч полицаите, и нищо не предприемат.