20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15Глуповатите манипулатори без собствен мозък, за мръсни пари, разчитате на плебса от смърдливите кръчми и ревящите питекантропи по стадионите, за да внушавате недомаслените клевети от говедарския наръчник за колониални държави, че Русия е нападнала Грузия, когато е обратното. Грузия престъпно нападна руска земя и изби мирно население, но си го получи. За награда Грузия ще я приемат в НАТО. Какви само "умни" съюзници-бандити има САЩ и членове на НАТО. Халал да са им.

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Пич, *** да вдигнеш едно индианско въстание в САЩ. Злоба, злоба и злоба нищо друго не раждат русофилските ви глави.

18

Анонимен

преди 6 години

До Генерал МаоДрън дрън дрън, това ти са аргументите. Ако имаше малко повече гънки в главата си щеше да проумееш, че единствената държава която не зачита чуждите граници е Русия.

17

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПич целиа Фащ е чужда територия, дори ако не броим индианците, половината е мексиканска 1/3 англиска

16

Анонимен

преди 6 години

До ha haРусия вече обяви че няма да продава титан на САЩ.САЩ може и сам да си произвежда титан, защото руската фабрика всъщност е построена от САЩ. Ама по интересно ми е къде ще си продава титана русия?

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Случайно да сималко недоносен и да си стоял по-дълго в кувьоз, което влияе вредновърху разсъдък, особено вълху "чувството за хумор". Създава лъжливи представи за самочувствието.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Доколкото си спомням миролюбивата Русия нападна съседите си Грузия и Украйна и анексира 22 хил кв.км чужди територии а не САЩ. Така че бъди по прецизен когато говориш за САЩ и Русия. Злобата е лош съветник.

13

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

12

ha ha

преди 6 години

ами ако го 'фалират' - той няма какво да губи, нали така? И съответно може да срине съвсем пазара на алуминий. Русия вече обяви че няма да продава титан на САЩ. Е и с какво ще си правят самолетите и томахавките? За това му дават 'отсрочка' - а не че са много добри...

11

Ангел

преди 6 години

А ние кога ще прекратим крайно неизгодните си договори си с Американските Тецове Марица Изток 1 и 2!Ето че е възможно Америка да гони Руски инвеститори,ние защо не можем да изгоним някои Американски!

10

Анонимен

преди 6 години

До Българин 7А анексията на чужди територии, нападението на суверенни държави, използването на ядрени и БОВ за разчистване на лични сметки в кой учебник по пазарна икономика го пише?

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1"Поете", твоят мозък е на реше, разяден от краварско облъчване за уникалността на САЩ. Уникалрност в всякакъв вид тероризъм, ограбване на слабите държави, разпростиране на агресия по цял свят, 700 военни бази по Земята, насаждане на извратен морал, интригантство, фалш, лицемерие, унищожаване на националните култури ... и т.н. Само и само да се изпълни извратената воля на няколкостотин уродливи мозъка, които да владеят жвота на невежото, податливо човечество.

8

Анонимен

преди 6 години

Путин да наложи контрасанкции на САЩ. Например може да хвърли една бомба върху Кремъл, там американската ПРО не действа.

7

Българин

преди 6 години

Това да водиш пазарна война чрез санкции го няма в нито един учебник по пазарна икономика. Това си е чисто извиване на ръце. Нищо общо с конкуренция и т.н. Явно янките се мислят за някаки свръх хора. Но хегемона им наближава края си.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Много са слаби САЩ, само с един подпис на президента им и руската икономика се срути. Вие изобщо мислите ли като пишете или просто от злоба тълкувате фактите обратно?

5

8===о

преди 6 години

До Анонимен 2руснаците няма какво да измислят.Имат суровини и оръжия , но не и финансови инструменти.

4

Анонимен

преди 6 години

Пак да попитам. ....... кой (ФАЩ) е агресора?

3

1

преди 6 години

а защо един по един , давайте всички са крадци , спрете им плановата крадлива икономиката

2

Анонимен

преди 6 години

Трудна е финансовата война. Но САЩ станаха твърде нахални.Мислят, че са неуязвими. Но руснаците трябва да са доста ***, за да не измислят някакъв промишлено-финансов ход и ТЕ да санкционират САЩ, като ги лишат от високо необходими производи, материали и суровини. САЩ буквално измислят вини на различни държави, за да ги тероризират икономически. Което обаче показва, че са много слаби и това е единственият им начин да се държат все още нависоко.

1

Анонимен

преди 6 години

Пак нож в гърба на Путин. Направиха гърба му на решето. Путинизма закъса в световен мащаб. Вместо да вземе да си оправи калпавата държава, руснакът тръгна напред със съдраните си *** да прави геополитика. От тая геополитика Русия в миша дупка се натика.