94

Никола

преди 6 години

Работим, печелим, а се лишаваме от: Месо, море Бедни ли сме? Не братчед - ПРОСТИ СМЕ, ЗАВИСТЛИВИ СМЕ , МЪРЗЕЛИВИ СМЕ, И ВЕЧНО МРЪНКАЩИ.

93

Анонимен

преди 6 години

Трудът краси човека, ама не и тук за мизерните 400 Евро заплата, да изметем и гербавия боклллук и червения боклллук и Марешкия бокллукккк и всички боклуцииииии да ги изтриемммммм.

92

Да живеят Олигарсите

преди 6 години

Нека българските Олигарси стават все по богати и силни.Нали имаме толкова богати олигарси,защо казват че всеки трети българин не може да си купи месо.

91

Анонимен

преди 6 години

Така както сме с рекорден ръст на заплати, така продължаваме да сме на опашката на ЕС по жизнен стандарт.Пък като лъжете имайте малко срам.

90

бивш

преди 6 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави :)

89

Анонимен

преди 6 години

България в момента е една от най-добре развитите страни на Балканите и сме с рекорден ръст по заплати и икономическо развитие. Комунистите са бесни на тези факти, защото пропагандата им, че при ГЕРБ държавата се разпадала на работи.

88

Анонимен

преди 6 години

а преди да дойде демокрацията и евроатлантизма ония изнасяха ли пари в куфарчета?

87

До ЕС

преди 6 години

Браво! Много точно ясно и добре обяснено! Твоят коментар го препоръчвам да го прочетат и да си го закачат в стаята на стената, всички онези които ми говорят че сега имало банани и западни коли, че били пътували до Гърция и че въобще всичко си било много добре!! ПРОЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРА НА ТОЗИ ЧОВЕК И СИ ГО ВКАРАЙТЕ В ЗОМБИРАНИТЕ ГЛАВИ! Страната ви умира от мизерия! Корупцията е навсякъде, демографската, икономическа и социална катастрофа са факт! Статистиките за бедност са шокиращи!

86

Демократ

преди 6 години

Проблемът на България е, че още сме в комунизма и ни управляват комунисти. България трябва да се изчисти от комунизма и комунистите, да се въведе капитализъм като на запад и да ни дойдат да ни управляват истински капиталисти като на Запад. Не е виновна демокрацията, ами комунистите които 30 години не пускат демокрацията да дойде!

85

Европари

преди 6 години

Строителна фирма, мениджърите и управителния съвет с по 24 000 лева заплата, работниците с 760 лева заплата, бизнес плана се праща в Брюксел одобравя се и почва строителство на магистрали, спа центрове и стадиони по селата. Така от Брюксел си купуват слугите, но скори свършва.

84

Анонимен

преди 6 години

2021 спират европейските пари за източна Европа. Брюксел вече е бюджетирал 350 милиарда за южна Европа. Тогава ще видите кон боб яде ли. България живурка само от евро пари. Ще има жестоки сблъсаци на гладни стомаси с полицейски палки, телени заграждения и пожарникарски коли - кой мислите че ще победи, кой ще подкрепи Брюксел?

83

Демокрацията

преди 6 години

Няма вече сигурна работа, работа ще се намира все по-трудно и ще бъде все по-ниско платена. В мига в който останеш без заплата и без работа, направо се сриваш в пропастта. От загубата на работа до просенето по улиците минават средно 6-8 седмици.

82

Анонимен

преди 6 години

Тогава сме лъжели, че работим, а те лъжели, че ни плащат.Затова пък сега се скъсваш да работиш по 12 часа и ни лъжат, че ни плащат. 600 ЛЕВА КАКВО Е АКО НЕ ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА.

81

до 89

преди 6 години

Защото има питеци като теб - свикнали да слугуват на мутри и партийци за шеха жълти стотинки.Защото такива като теб - са нужни на партията!Слуги и крепостници - свикнали да вегетират за 500лв. в новите им фирмиСега разбра ли овньо?

80

Анонимен

преди 6 години

Днес в членаката на ЕС и НАТО България има над 2,3 милиона бедни работещи.

79

Анонимен

преди 6 години

Как няма да има задръстване със западните таратайки като билетчето струва 1,60?По евтино, но много по нервно излиза да отидеш на работа с кола. Фандъкова реве да ходим с метро, но не свали незаконните цени. Какво получи за това под масата?Май само Борисов знае.

78

ЕС

преди 6 години

- закрити 420 училища в последните 10 години- на всеки един час 8 българи напускат родината. През последната една година, над 100 000 българи са емигрирали от България- раждаемостта е пониска от времето на Втората Световна война-- най-бедната страна в ЕС и по бедна от много африкански държави - 5.4 милиона българи живеят под прага за бедност и не могат да си позволят неща от първа необходимост- най-корумпираната и най-обезлюдената страна в Европа- на първо място по смъртност в света

77

Анонимен

преди 6 години

Евростат: България е първенец в ЕС по неравенство в доходите.

76

Анонимен

преди 6 години

3 000 000 защо не се връщат при евроатлатнизма и демокрацията в България, вече 30 години демокрация и евроатлантизъм, ами мият улиците и проституират на Запад?

75

Анонимен

преди 6 години

Унуките на големите `червени каскети` днес са гениалните протестъри.Които през 2013-та замеряха Парламента с бурканчета черен хайвер. И се хвалеха колко са умни и красиви.А после за благодарност за старанието бяха уредени на топли длъжности.