73

до71

преди 6 години

по твоята логика в Канада понеже стандарта на живот е в първата седмица в света населвнието спиред територията и требе да е поне на половина на Китай, издишаш с логиката пич

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен76 Защо американците,в България идват и други туристи и те са повече от руските.Слава Богу!

71

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен72 Да,но не всички,а и Тръмп вече ги връща в САЩ.Щатите отчитат ръст и намаляване на безработицата,в САЩ са най-богатите банки в света.Икономиката на САЩ е в пъти по-гояма от тази на Русия ,която е в рецесия.Че,руснаците,защо не живеят и те на социални помощи,защото ги няма?Руските олигарси обраха държавата до шушка.Санкциите рещу Русия само ще се увеличанват от сега нататък.

70

Анонимен

преди 6 години

До до анонимницитвРубладжийче, руснаците са бедни и нямат пари да плащат, само американските туристи могат да платят добра цена.

69

до анонимницитв

преди 6 години

вие още червени бабички с калашници сънувате.... жалки комплексирани човечета, като ми дава руснака с 30% пи добра цена и пкаща всичко на куп без да се пазари ,въобще не ми пука, взимам му *** и си свиркам, пък вий си чакайте атлантиците нещо като подаяние да ви снесат...

68

Анонимен

преди 6 години

Двама криминално проявени непълнолетни на 16 и 17 години разбиха вратата на 76-годишна жена в Стара Загора и я убиха, за да откраднат от портмонето й 23 лева.

67

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен68 Колко много жени умират без време,дори без да успеят да стигнат до някоя лолница,в Русия?

66

Анонимен

преди 6 години

В САЩ 95 милиона души не работят, една трета живеят на социални помощи, 70 000 завода бяха изнесени извън САЩ в Мексико, Китай, Индия, заради евтината работна ръка. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора.

65

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЖивотът в Русия ако беше хубав ,руснаците при тази огромна територия щяха да наброяват над 1 милиард население ,като Китай ! Щом при територия 1/3 от земното кълбо руснаците имат население едва 130 милиона значи положението никак не е розово ! Германия при 50 пъти по-малка територия има население 90 милиона !

64

Анонимен

преди 6 години

Китайският индекс на нефта в юани бавно подронва петродолара.

63

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен66 Же преживеем,не се грижи.Трябва да се затворат границите ни за руските ***.Никой не обича руснаците по света,защото са грандомани,ограничени,грозни.Проститутките им са хубави,докато са млади,после стават,освен алчни,дебели,пияни и досадни.

62

Анонимен

преди 6 години

Жена почина в болница, защото не успяла да доплати за лечението си.

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен60 Като цяло,САЩ са най-мощтната страна в света,каквато Русия никога не е била.

60

Анонимен

преди 6 години

Ми за това ли българската министърка на туризма се набира на крака в Русия да моли за руски туристи, нещастници, без руските туристи сте си умрели от глад.

59

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 61 Това далеч не са всички руснаци,останалите са бедни и живеят,като скотове.От ЕС,НАТО получаваме помощ,включително и финансова,в милиарди,от Русия-нищо!Само понижения и рекет.

58

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен61 Броят на руските туисти у нас, не е болшинство в Русия,а то е бедно и безправно.Особено,за критиците на ***,не просто изчезват.Чаршафи променяме на всички,които си плащат,независимо от тяхната националност,това се нарича Туризъм,Хотелиерство,Ресторантьорство...бизнес,нищо лично.Нодяваме се,по-мъдро от това правителство,да предстане до продава имоти в БГ ,на руските сноби.

57

Анонимен

преди 6 години

Русия увеличава населението си, членката на ЕС и НАТО България е първа по смъртност в света, българските евроатлантици мрът като мухи повече дори от бедстващи африкански държави, там поне си раждат много деца да компенсират, а българите в евроатлатническата мизерия и деца не могат да си позволят.

56

Анонимен

преди 6 години

До Ани 59 Нима?Ако само това е мерило за интелигентсност?400 000 имота са продали нашите ***,на руснаци.Утре,агресорът Путин ,може да дойде със зелените си човечета,ако сметне,че някой у нас,им е нарушил правата?!

55

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха бедните и безправни руснаци да идват на Черноморието да им слугавате и да им сменяте мpъcните чаршафи богатите българи членове на ЕС и НАТО щяха да вият от глад.

54

Анонимен

преди 6 години

Всяко пето дете в САЩ живее благодарение на купоните за храна които федералното правителство отпуска на бедните американски семейства.