308

Анонимен

преди 6 години

Уж фризьорка пък косата и като метла,крала,рекетирала,а зъбите и жълти и грозни,въобще Кадиев,как можа тази *** да излъчил и подкрепиш за кмет,само за чистачка в кметството става...ама е хитра ,не пипа парите от рекета!

307

Анонимен

преди 6 години

До 347 ТАМ КЪДЕТО Е КОРУПЦИЯТА ТАМ Е БЕДНОСТ. В СЛУЧАЯ " БИЗНЕСМЕНА Е ИНВЕСТИТОР И СТРОЙТЕЛ " ЕДНА ФИРМА.! ОТ ТУК ТРЪГВА.!РАЗРЕШИТЕЛНОТО Е ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ.НО КМЕТИЦАТА СЕ И УПЛАШИЛА И НЕ СЕ Е ДАЛА

306

Чакай чакай какво ??

преди 6 години

Теа съвсем срама нямат, да и събираме пари за гарянция и съдебни разноски ? *** разбира се аз даже мислих да и пазаря от готовата кухня на някоя верига и да и нося сутрин обед и вечер! Бе вие луди ли сте бе... първо не е невинна ама изобщо! Второ и да беше.... тя е кметица и жена със голям трудов стаж, да си покрива разноските бе ?! От къде на къде народа ще събира пари за дело и рязбоски на когото и да било освен самия себе си? Бати откачената работа о.О !

305

Анонимен

преди 6 години

До ТракНе се чудим защо сме бедни, то е ясно бедни сме заради такива като нея. След като другите са подкупни значи и нея да освободят, такава ли ти е логиката ?

304

Трак

преди 6 години

Значи според вас , всички други районни кметове са неподкупни и честни , а тя е най голямото зло в София.Ако сте съгласни с този арест , после не се чудете защо сте бедни.

303

King Kong

преди 6 години

Поредната далавера на жълтия зъб . Трябва да се изперат парите за гаранцията , после лесно , дебелия адвокат в вади и дим да я няма при сестри Галеви и Веска мандаджиева . Тия ходения до Лондон и Амстердам не са били по музеи а по банки . Зимаш рушвет , аиде в Лондон да го внася . Дано съда да я задържи и осъди тоя *** . Колко работници са седили без работа за да може това курумпе да обере някой

302

дарител непотенциале

преди 6 години

И да ги тъпче даренията из разни места в шик лимузината си. Подхвърлени?Из мойта трошка ,ако се рсзровят 20ст. За количка ще намерят.

301

Дами и Господа,

преди 6 години

Събиращите пари за таз крадла са уникално проЗти парчета ;)Егати и *** ражда нашта Родина;)

300

Щедър

преди 6 години

Давам 100 милиарда зимбабвийски долара за хонорара на адв. Марковски.

299

Дайте им и СМС

преди 6 години

Дебиллите да пращат пари на крадлата де;)

298

Ха ха

преди 6 години

Това е преброяване на онези 80 % ***;)

297

Анонимен

преди 6 години

Аз дарявам презервативи да не накучи там корумпирани деца.

296

Анонимен

преди 6 години

Каскети събирайте дарения, че тая кифла има да плаща не само на адвоката, ами и на комадването на БСП. Не случайно другарите я препоръчаха за кметица - верен кадър и крадлив :)

295

aнонимен

преди 6 години

Да си помисли човек,че на кметицата и трябва спешно бъбрек, инак ще умре от това заглавие. Ако 1 ден събирате пари за Бойко или Цветан Цветанов, мене не ме бройте.За тия кърлежи и на смъртен одър да са, дарения НЕ правя.

294

Анонимен

преди 6 години

Дневните коментарии си отидоха! Нощните започват с поглед на лошо- 7.62

293

Анонимен

преди 6 години

До 333 да не става нужда да те търсиме. Но както се казва КЪДЕ го чукаш КЪДЕ се пуса

292

Анонимен

преди 6 години

ТАЗИ V G /ВАКЛИН/ е могла да се забърка в ПРАНЕ на пари.И стройтелство, и инвеститор докато е един и същ. Така е най лесно . Но кметица с нейната месечна заплата от 2000 лв. И е добре . И в ТИЯ СХЕМИ на кухи разрешителни не И СЕ влиза. СТАВА НЕУДОБНА !!!Инвеститора И стройтел / ЕДИН И СЪЩ/ Я търси да я изпържи. НО СЕ ПОЛУЧИЛО ЯДЕЦ.СТАНАЛО НЕЩО КАТО БЕЛЕНЕ, НО В УМАЛЕН ВИД.

291

scott

преди 6 години

дарявам контролен 7.62. малко, но от сърце.

290

наблюдател

преди 6 години

Най -лесно ще стане ако някой друг кмет дари подкупа си от солидарност.

289

Анонимен

преди 6 години

Пълно е със СГРАДИ БЕЗ акт 16. И ВИНОВНИ няма.Но СЛУЖБИ на заплати има.