52

Мен

преди 6 години

До Ау колко измислено !Ти горди столичанино що не дадеш пример като се погрижиш за тоя човек вместо да пишеш глупости по форумите?!

51

Анонимен

преди 6 години

Милицията да го прибира, че има хора дето ако им извади пистолет ще го отгърмят на законно основание. Ако ще и детски да се окаже.

50

Ау колко измислено !

преди 6 години

Жалка държава сме ясно се вижда че човека е бил състезател по бягане .Останали са му само медалите и сигналният пистолет за спомен .Сложил е български знамена защото се е състезавал за БЪЛГАРИЯ малки необразованиселендурчетааа . Обаче държавата не прави нищо дори и да направиш световен рекорд .Спортистите затова направиха силови структури за да се издържат от спорта .Та бяха употребени по предназначение срещу народа .Сега никои не обича спортисти освен русите златки и манекенките .

49

Анонимен

преди 6 години

ЯНА И ОНОВА ДЕТО ГО НАМУШКАХА НИ СТИГАТ!!!ТАЯ БОРИСОВА ГРАДИНА СЕ ПРЕВЪРНА В БЕРМУДСКИ ТРИЪГЪЛНИК?!1!

48

Анонимен

преди 6 години

Човека е на обществено място и може да прави каквото си иска щом не пречи на другите. Ако иска да си окача медали ако иска да си обръща знамена. След като се заяждате с него и го провокирате - ще вади оръжие. Той тръгнал ли е да се заяжда с другите и да ги заплашва безпричинно с това оръжие? А като си пуснете кучето без повод и наморник какво очаквате? Да му даде кремвирш и да го погали? Много ясно, че ще стреля. Дръжте си кучетата вързани и няма да стрелят по тях. Ама не, ние сме нагли тарикати

47

ГЕРБЕРАСТИ

преди 6 години

Е па да са оплачите на кметицата на младост за да ви вземе рекет -както си требва поустава на ГЕРБ .

46

Иметска

преди 6 години

Като бях в СУ имах един колега, който си биеше чикii на последната скамейка. Пускахме много жалби и така си минаха 4 години, а това не спря.Така, че чакайите реакция, ама колко време ще мине ... не се знае

45

Огън Бие

преди 6 години

Според мен нямат право да се заяждат с човека .На снимката ясно се вижда че знамето не е обърнато .Обърнати им са резбите на минувачите фактически .

44

Анонимен

преди 6 години

Но трябва да започне от кръчмите

43

Мариане

преди 6 години

ей такв същия се разхождаше в Китен, Гошко май се казваше и ходеше по малка нужда на плажа и заплашваше хората

42

Анонимен

преди 6 години

Акога държавата верно ще земе мерки и то не само в софия че не е само един или баце и тоя път спи или нехае

41

Сиби Мур

преди 6 години

В Гоцето имаше един Тошо дето така просеше и нагрубяваше хората. Полицията невзе мерки и на моя приятел Ибрахим му дойде до гуша и с няколко еленски го прати в санаториум за дълго.

40

Анонимен

преди 6 години

Стабилна държава сме, гарантирано от ГРОБ!

39

Анонимен

преди 6 години

Човекът не е добре психически.

38

Fck

преди 6 години

И искате да ми кажете ,че тоя немогат да го задържат. Веднага документи да му се искат за тоя газов пистолет отнемане на оръжието и затваряне някъде където няма да липсва на никой. Защо трябва да убие някой преди да го приберат ?

37

Анонимен

преди 6 години

Прав е човека с мустаците.

36

Анонимен

преди 6 години

Къде се намира този точно в Борисовата? Отивам и му вкарвам една балтия в главата!

35

Mila Krl

преди 6 години

До Любо АнималсаКъде си тръгнал бе, настига , че ми даде тая фамилия па са и по боища си тръгнал.Само да разбера, че след работа и 5 мин. си се забавил ти спирам и колата .

34

Анонимен

преди 6 години

Ами тоя пръдльо защо си мисли,че само той има пистолет.Отиваш,гръмваш го и на никого няма да липсва.

33

Анонимен

преди 6 години

От стрес,доведоха хората до превъртане,оскотяване и какво ли не още,тази дикататура трябва да си ходи!Съмнявам се,че този човек върши тези неща без причина или е луд,самото обърнато знаме е знак за бедствие.Всички неудобни ги изкарват луди.