95

Професор

преди 6 години

Адвокатските номера са безкрайни!!!!!

94

Ala-Bala

преди 6 години

Герберска постановка!

93

Анонимен

преди 6 години

Първо бяха 1млн. после 500 хил. със стискане на ръцете,след това 250 хил дали пак са стиснали ръцете.след което набързо прескочиха 125 хил. като недорузомение и много за даване и се премина на дребна сума като за махленска от 70 хил. и то за похлупак пак част като 14 ли 14 от хилядарките липсваха и накрая бая намазани с вешество за отражение се появиха накакви 54-56 хил. светещи като коледни елхи гирлянди от пари и от ония към чии погледи са насочени от все страни,каква е разликата какъв е кмет

92

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 89На кого да вярвам, на Марковски, който стои с името си или на цитат от в. "Труд" на Пеевски, където казват, че "Прокуратурата била казала ..." ? Други цитати от медиите на Пеевски са, че "Иванчева живеела в лукс, защото имала куче и ходила на почивка в Гърция, където яла калмари", като цитират прокурора Георгиев, чиято заплата официално е 7500лв.

91

П.Петров

преди 6 години

Има един мътен момент в задържането на Дюлгеров. Защо веднага не е поискал личен адвокат, а е приел служебен? Или си е мислел, че не е замесен в престъпление или, че помага на прокуратурата.Като не са го пуснали още същата вечер, се е усетил, че и той е в казана с Иванчева.

90

Анонимен

преди 6 години

Партията майка се е активизирала да брани корумпираните си кадри. Жалки сте.

89

Анонимен

преди 6 години

Do 88Ти сигурен ли си, че е фалшива новина или само защото някой си бил казал нещо и го приемаш за вярно? Свъвсем скоро всичко ще бъде представено пред съда. Ще видим доста увисени носове тога.

88

П.Петров

преди 6 години

А така ... сега кой и защо пусна и тиражира фалшивата новина, че Иванчева била казала "Поставили сме го на колене. Няма да пусна преписката, докато не плати ?Когато се пуска фалшива новина с цел манипулация на "материала" в казионните медии не се персонализира източника :"От прокуратурата твърдят...", "От министерството казаха ...", "Службите твърдят ...".Ако не пише кое е лицето, ако се цитира друга медия(особено угаждаща на властта), а не първоизточника, информацията е невярна!

87

Анонимен

преди 6 години

На тоя алчността му личи на физиономията.

86

Анонимен

преди 6 години

По-скоро е поставен комбинатор.

85

Анонимен

преди 6 години

Леле колко ресурс са отделили за промяна на общественото мнение, цели сценарии пишат. Другари, другарката ви я гепиха по най-левашкия начин, защото толкова и е мозъка и е безкрайно нагла. Преглътнете го.

84

ист

преди 6 години

Заради корпуративните си интиреси бизнесът е взел здравето на много кметове.Държавата се управлява от криминалния капитал - предприемачи, работодатели, капиталисти -един и същ крадлив бок лук.

83

Анонимен

преди 6 години

До ДръндерЧе тя и да е с ръкавици,това не И пречи да запушва устата на Иванчева,със или без ръкавици.Това което си написал е празна фраза,няма никаква стойност.

82

Анонимен

преди 6 години

Изнудвала, дали и, взела ги е. Закопчаха я.

81

Анонимен

преди 6 години

От 13 тома доказателства ни пускат по няколко думички, евентуално извадени от контекста и защитниците подскачат. Даже искат да им бъде предоставено обвинението. Нещо като граждански съд ли ще правим? Хванаха я, факт. Невинна докато не мине през последна инстанция, факт.

80

Дръндер

преди 6 години

Сутрина слушах. Оказа се че имала следи от страни на ръката и под носа си. Първото от подписването на протоколите а второто, когато една полицайка и затворила устата с ръка. И питам аз толкова ли е некомпетентна полицайката, че не пипа маркираните пари с ръкавици?

79

изнервен

преди 6 години

Морковски, морковски, *** дебел, с красноречие работите не стават. Има 10 тома записи от подслушване, има видеозаписи от срещи - колкото и да шикалкавиш, няма да ти стане играта.

78

Анонимен

преди 6 години

Има вече множество свидетелски показания от други изнудвани от Иванчева хора. Скоро и тези доказателства ще бъдат добавени към делото.

77

шматка

преди 6 години

Медийте без достъп до материали по делото ни пускат кьорфишеци а ние се дърлим и псуваме.Нека обвинението изкара доказателствените материали пред съда и чак тогава да плямпаме.

76

Анонимен

преди 6 години

Всичкото другар защитава корумпираната кметица :) Скоро като влезе делото в съда и като се чуят всички доказателства и ще им увиснат нослетата :)