66

Анонимен

преди 6 години

Най-бедната държава в ЕС,с най-ниски заплати и пенсии,чиито възрастни хора си броят стотинките и едва оцеляват,е най-малкото неразумно да бърза да влиза в еврозоната.Бързат тези,които имат много пари,основно в евро и които този акт няма да засегне по никакъв начин,но бедните ще станат още по-бедни и не вярвам някой да се погрижи за тях.

65

Анонимен

преди 6 години

Не искам да го призная, но съм човек на истината и съм длъжен да отбележа че си прав за валутният борд, в частност НЦК!Стискам ти ръка, понеже малко останаха хора като теб.

64

Анонимен

преди 6 години

А може би пък и да има хора които да не са фенове на Тиквата и пак да са про-еврозоната, понеже разбират как работи системата, защото от 10 години се занимават с банково дело? Замислял ли си се над този вариант? Или в главата ви са само платени драскачи и т.н. ама като дойде време за аргументация и ви лъсват голите ***. Примерно, аз си мълча като става дума за футбол, защото нищо не разбирам. Защо вие изпитвате нужда да давате оценки за неща дето не ги разбирате?

63

Анонимен

преди 6 години

Абе певци на властта , защо се правите на ударени - да евро е по- добре от лева , ама вие знаете много добре , че живеем в му--трен--ска държава и утре при еврото самозвани "предприемачи" ще си сложат ,каквито си искат цени ..и какво ?? Да не говорим за енерго , топлофикации, ВИК , знаем как преди 20г ни обръснаха ,че доларът скочил , ама като падна не свалиха цената

62

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Затова навремето се говореше, че сме вързани към марката.Не искам да го призная, но съм човек на истината и съм длъжен да отбележа че си прав за валутният борд, в частност НЦК!

61

Анонимен

преди 6 години

Изказал се президента Радев и дебилистиците скачат като бик на червено без да се замислят, че става дума за нашите пари, от нашия и без това продънен джоб. Бойко ще ви набута като Костов и ще се пенсионира, а следващият ще ни е виновен, нали, герберски умници?

60

sun

преди 6 години

Оценката на риска е задължителна и то най-вече заради наши тарикати. В много страни се получи изкуствено покачване на цените! Трябва да има план за противодействие на всякакъв вид мошеници! Сигурен съм, че в БГ има хора, които ще се опитатат по непочтен начин да се възползват от това. В това което прочетох, Радев по никакъв начин не подлага на съмнение приемането на еврото!

59

Анонимен

преди 6 години

Колкото повече плюете по президента,повече му расте рейтинга,а вие ставате все по-смешни и все по-жалки.

58

Анонимен

преди 6 години

Щом Бойко и Станишев свирят на една струна, работата мирише на ....същото като Истанбулската конвенция!

57

Анонимен

преди 6 години

Гледам едни и същи дежурни плювачи-герберуги драскат едни и същи неща,като папагали повтарят написаното им от цуцка или цвъки или деса поетеса,все тая,хвани единия,удари другия,все акълии.Избрахме си един президент,който не се хили като настъпен домат,като един друг,който не се мазни на всеки,пак както един друг,който казва истината в очите на тези,които ни лъжат за разлика от един друг и шайката място не може да си намери.Примирете се,бе.

56

Анонимен

преди 6 години

"Националната валута, се гарантира от ценни книжа на държавата собственик на валутата."Ти май не разбираш как работи валутния борд. В момента стойността на лева се гарантира от немски ценни книжа. Затова навремето се говореше, че сме вързани към марката. Всъщност системата работи така - всеки който притежава левове, може да ги обърне към ценни книжа, с курс фиксиран към този на (тогава марката) еврото. Мога и още подробности да ти дам, стига да искаш да научиш нещо. Нали помниш още кой съм

55

Анонимен

преди 6 години

Защо да не иска анализ и оценка на риска? Толкова ли сме доверчиви или толкова глупави? Защо никой не казва кога ще се отвържем от валутния борд и какво става с курса на лева до влизане в еврозоната? Преживяхме един драстичен шок и би ттрябвал да помним уроците как някои забогатяха за 1 нощ, а всички вкупом платихме сметката!

54

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Левът е много по-рискова валута от еврото.Не само по-рискова, ами за да се държи толкова дълго под борд, тя е направо на "изкуствено дишане". При преминаването към Еврото може да има МАЛКИ сътресения, но ще е далеч от познатата деноминация от 1999г.-1000 към 1!!

53

Анонимен

преди 6 години

Националната валута, се гарантира от ценни книжа на държавата... Стига с вашите лъжи, ако Еврото беше лошо, нямаше да го ползват водещите европейски икономики!Приятел, и друг път съм ти казвал, че говориш тъпотии без да мислиш. Къде е лъжата в оригиналния ми коментар? Стойността на лева е гарантирана благодарение на борда, това и ти го казваш. Казвам, че трябва да влезем в еврозоната, което явно и ти искаш. Къде са лъжите питам? И пак ти казвам, Hafen der Wahrheit е, а не Hafen die Wahrheit.

52

Анонимен

преди 6 години

Защо всичките ни гла..ва..та..ри в тази държава , демек ръководещите ни политици се влюбиха в еврото, и горещо го желаят - ами защото имат достатъчно в левове ,че и в евро , дават ли си сметка как ще посрещнем ние , обикновените българи тази промяна ??? НЕЕЕЕ - защото всички са от ко..му..нис..ти..че..ското ко..тило и като правоверни ко..му..ня..ги изобщо не ги е еня за народа, важно е тяхното оцеляване

51

Радев смешен

преди 6 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

50

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се признае, благодарение на Радев народът разбра кой е Решетников :)

49

Анонимен

преди 6 години

Каква оценка на риска бълнува резидента? Левът е много по-рискова валута от еврото.

48

До 42

преди 6 години

Колкото и да злобееш,ген.Радев го избра народа.Решетников народа не го познава,така че запази опорните си точки за ГЕРБ-жени или ГЕРБ-малоу..ци.

47

Радев е Пич!

преди 6 години

А около него-сборище от пички..