49

българин

преди 6 години

Стига глупости.Кризата в Гърция е само по нашите вестници.Маляките имат в пъти повече пари,живеят охолно,таковат нашите жени/а не ние гъркините/,имат по2-3 апартамента и къщи/в подобро състояние от нашите коптори/,карат по хубави и по-нови коли,градовете и селата с отлична инфраструктура,а ние плещим-Гърция е в тежка криза.Стига простотии.

48

да бе

преди 6 години

"...Щом частни клиники затварят врати значи не са това, което бяха!"..................................................................................Ами там правителството не налива в частните клиники, както тука. Затова вече имаме по болница или клиника на човек, и трябва да плащаме по 20 000 лв за да оживеем. За да има пари за изкуствено поддържаните "частни" клиники, Бог знае защо прикачени към Касата. Сега разбра ли?

47

Еднозъб ром

преди 6 години

Гърчулята знаят само да рИвът. Високи заплати, високи пенсии и цените на всичко сносни,, защото ядем им всичката земеделска продукция. И в заведенията им е евтино иначе нямаше да ходим там!...и да се правим на патрони.

46

Анонимен

преди 6 години

Ще повярвам че гърците са по-зле от българите, когато видя гъркиня да слугува на български пенсионер за половината от пенсията му.

45

Анонимен

преди 6 години

Много ми е смешно, когато българин се присмива на грък. Много.

44

Хайме Миро

преди 6 години

През 2008,за пръв път ми попадна книга писана от Учителя Петър Дънов.И тогава много се озадачих на неговите пророчества относно Гърция.Не можах да повярвам на написаното,че Гърция ще бъде като рай,а след това не само ще фалира,ами ще потънат много крайбрежни земи и острови.Щяло да има и унищожителни земетресения.Гърците щели да бягат към България ,защото само в България не са мразени така силно,както по другите балкански,и европейски държави.Иначе днес за болшинството гърци,животът е като ад.

43

Анонимен

преди 6 години

Хитри, мазни гърци.Крайно време е вместо да вирят носове, да започнат да си изкарват прехраната с труд.И май вече започват. Болезнено, но необходимо.

42

Анонимен

преди 6 години

По време на Великденските празници, ефектна наша блондинка е на почивка в Гърция. Разпуска тя в лоби бара на един хотел, когато до нея приближава млад грък. Покланя се леко и се представя:- Христос Василaкис!Нашето момиче се замисля леко и отговаря:- Воистина Василaкис!

41

Мустафа

преди 6 години

Гърците са супер високомерни,без никакво покритие.Все чакат някой да ги храни.Мързеливи,нахални и страхливи.Взехме им половината Кипър и още не смеят да гъкнат.Българите са класи над Карагьозис.

40

Анонимен

преди 6 години

Българката в Гърция що атрибути е смукала станала е профисионалисткаа в това си начинание очевидно. Тук се правят на съвет вода! Докато не им опре дебелия но не гръцкия а българския до ***.

39

Анонимен

преди 6 години

Щом частни клиники затварят врати значи не са това, което бяха!

38

Анонимен

преди 6 години

Почти всички коментиращи са на херц!

37

Handel

преди 6 години

Преди време четох една статия - някакъв грък се опкаваше колко бил станал тежък живота. Та този грък бил обикновен охранител и го съкратили, та се принудил да живее (без деца и неженен) само с наемите от два апартамента и една къща. Колко мъка има на този свят! А колко ли ще стане мъката когато на германците най-сетне им писне да ги хрантутят...

36

Отноео

преди 6 години

Нвкой се опитва да сее раздор.*** от ДВ няма да ги коментирам въобще.Вижте статистиката БВП към Външен дълг и ще ви светне.Някой пак иска да папка безплатно.

35

СПЕРМОЛИН-18

преди 6 години

До СВЕТЕЙ КABАЛ. ТВА ЧЕ СИ ПРАВИЛ СBИРКИ НА ГЪРЦИ, НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СИ В ЧАС. ЗНАЧИ САМО, ЧЕ ВЪРТИШ СТРАШНИ ДУДУЦИ. :) ШИБАH *** ГPOЗЕН

34

СВЕТ

преди 6 години

Работил съм за Грък. Бях на управленска позиция и фактически му въртях търговията в България. Въпреки това се усещаше че ме има за "втора ръка" човек. Иначе хитрец си беше, факт!

33

Роберто

преди 6 години

Северна Гърция е българска земя!

32

Анонимен

преди 6 години

ние имаме 35 милярда външен дълг гърците 250 милярда и въпреки това живеят в пъти по добре от нас защо

31

Анонимен

преди 6 години

гърците ще живеят винаги по добре от нас виждате когато стачкуват всичко се парализира а при нас 3 стачкуват 300 гледат и им се смеят

30

Анонимен

преди 6 години

Гърците ще ги има и след 100 години, а за бългapaците нема да има и спомен дори в техните потомци, които тогава отдавна няма да се наричат българи. А сега може да продължите да храните гърците, които никога няма да доближите дори! Няма да имате време!