116

Любо

преди 6 години

Не са си изпьлнили обещаното и гамена е останал незадоволен.

115

Анонимен

преди 6 години

Кви мутри бе хора...Отдавна тези с парите не се занимават с обикновенните хора и не се излагат с заплаха и т.н. Това са едни охранителчета, както някой беше написал с мозък на ***..Във всяка страна по света има престъпност и хора с които никой не се закача, ако руската мафия в САЩ или Англия ти се изпречи, едва ли някой ще му се размине, а тези мишоци са избягали като им се е изребчил човека.

114

гражданин

преди 6 години

Възмутен съм от това че полицаят от Търновската полиция е отстран поради това че е подценил сигнала СРАВНЕНО С ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ИЗВЪРШЕНО ОТгРАНИЧНИТЕ ПОЛИЦАИ на Айрогара София е нищожнопрегрешение .МВР продължава да ги прикрива и не излиза вече месец няма наказани и уволнени .

113

Алов

преди 6 години

Сакъза ще го намери и това тежко му !!!

112

Анонимен

преди 6 години

Докато има обществена търпимост към такива самозабравили се маймуни ще ги има и тях самите явно за 240те охранени *** всичко е в реда на нещатаБСП не направиха нищо по въпроса когато бяха на власт сегашното управление също

111

питащ?

преди 6 години

Браво на Иво.Интересно -колко други граждани са станали свидетели(а не са подали сигнал на тел.112)

110

ПЕНСИОНЕР

преди 6 години

Адмирации за смелоста на господина подал сигнал за възраждане на мутренските времена у нас от времето Борисов като гл.сек МВР и Цветанов като МВР.

109

Анонимен

преди 6 години

Това не са мутри, а надъхани охранители с интелект на овца, които си мислят, че като са напомпали мускулите и имат числено превъзходство, са най-великите на света. Е да ама не, човека е силен защото има разум, а не мускули! Попаднали са хора и сега ще станат човеци по трудния начин. Напълно е прав Иво Мирчев, трябва да се прояви ясно изразена нетърпимост от обществото, полицията не може да е навсякъде, а когато и МВР не реагира, пак публичност и изискване на обяснение.

108

Анонимен

преди 6 години

Аз познавам един Сакъза от южна България, живее май вече във Варна, турски бизнесмен е, занимава се с жито, сап.ун, и химикали, има няколко фирми и прави доста пачка. Не е криминален, но се познава с такива и се прави на тарикат. Може би става въпрос за същия.

107

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

другарю каскетов, бихте ли могли да ми обясните семантиката и етимологията на израза "народо-населението се ражда"и в часност, дървено-каменната част на употребено-използваната сложно-комплексна дума.

106

Анонимен

преди 6 години

112 те такива не проверяват. В Германия на мои познат му преведоха от Белгия 100 Е, да купел някакви неща, като отива следващата седмица на гости. От банката му звъняли да питат кой и защо му е превел 100 Е. Друг остана без работа, получи писмо да даде обяснение как и от къде се издържа, защото няма доход от никъде в момента.

105

Анонимен

преди 6 години

Страхът от добре тренирани младежи с мерцедеси е вече национален спорт....

104

(&

преди 6 години

А тоз .БАЛ ник САКЪЗА няма ли си име?Ама на Джурналята им е наредено да не го пишат!

103

До Анонимен 107

преди 6 години

Светни ме моля те, кой е този Сакъза? Роден съм и израсъл във Варна и имам претенциите да познавам всички, които си струва да познаваш. Тези ги чувам за първи път. Некви селски гастрольори, май?!

102

Анонимен

преди 6 години

Селения пълна и това са богатите хора на България. Мерцедес по света е символ на престиж, в България на простотия. Точно 90-те години. Полицаят някой си ще взима решение, дали е важно или не.

101

Крум от Крумовград

преди 6 години

Въпросният Сакъз реално не участва в скандала, но една пълна проверка от държавните институции на целия му бизнес и лично имущество, ще му дойде добре, и ще бъде стимул за бъдещо примерно поведение в обществото.

100

Анонимен

преди 6 години

До Друг ЮристИ какво сега, да направим общонароден проблем, щото някой имал голяма кола и заел малко от съседното място ? Вие май само сеир търсите. Много обичате да сте жертви.

99

Анонимен

преди 6 години

Това не са мутри,а имитатори.Като цяло винаги ще има такива,неизбежно е.

98

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПо времето на Тодор Живков при комунистическата диктатура и руската окупацуя мутрите редовно паркираха напреко пред Макдоналдс и биеха гражданите за паркоместа, но вестниците тогава не пишеха за това защото нямаше демокрация и свобода на словото. ИЗБИ РИБАТА НАПРАВО - по времето на тошо - МАКДОНАЛДС ?????????????

97

Пипи

преди 6 години

Това е типично поведение на хора, които са регистрирани в бюрото по труда като безработни. Просто няма работа съобразно квалификацията им.