80

до 79

преди 6 години

Ами като не ти харесва - продай си го. Сега е пазарна икономика. Продаваш едно, купуваш друго. Избор има голям.

79

Анонимен

преди 6 години

Няма угодия - преди пищяха че сметките им били нереално ниски,сега пищят че били нереално високи.И самият Господ Борисов не може да ви угоди.

78

бг

преди 6 години

До Анонимен71 Аман от глупави коментари! Да бе предлагаш заради Топлофикация хората да си продадът жилищата,а не рекета да спре.-с други думи заради една бълха да се изгори целия дюшек

77

Стар софиянец

преди 6 години

Сметките си бяха абсолютно нормални.

76

Анонимен

преди 6 години

100% най много реват новите софиянци от цената на парното, билетчетата и какво ли не.Цял живот живели на село, събуждал ги петела сутрин.А сега искат зимата на отворени прозорци от жега да седят, топлата вода тече постоянно и да не плащат.Иначе си топлят по родните места вода в чайници на печките за да си измият дупарите и не се оплакват че им е трудно, скъпо или студено.

75

Анонимен

преди 6 години

Топлофикация не изготвя сметки. Сметките ги изготвят топлинните счетоводители.Топлофикация само бачка и подава топло.Явно много хора не са наясно.

74

до 72

преди 6 години

Няма какво да им отчита. Топлофикация си е на ГЕРБ. Всеки може да го провери.Собственик на Дружеството е Кметът на Столична община.Всеки знае кой е кмет, и кой го сложи там.

73

Анонимен

преди 6 години

От 10г. не ползвам парно, вкл. и тази година. За Декември, Януари и февруари сметките ми бяха 90-95лв. За март 120.... Явно е било страшен студ....

72

Бойко Суджука

преди 6 години

И парно им построих, и топлина им пуснах - и пак недоволни.

71

do 54

преди 6 години

Не е трудно да се досетите защо този го крепят от ГЕРБ. Ако не им се отчиташе, отдавна да му е направена постановка и отстранен от служба.

70

Анонимен

преди 6 години

Ами който не му харесва да си продаде апартамета и да си купи нов без парно.В София поне предлагането е голямо. Над 100 хил жилища стоят празни.

69

бг

преди 6 години

стига вече грабителство и рекет! Топлофикация трябва да осветли сметките,да извади трабите във входовете и който иска да ползва услугите и да плаща,който не иска парно да не плаща! Не може прознозни разходи и заради някакви тръби на Топлофикация да се плащат луди пари за такса мощност,защото е узаконен рекет! Всеки трябва да решава с какво да се топли

68

муйо

преди 6 години

От провинцията съм и то дълбоката, при нас няма парно, няма ТЕЦ, няма трамвай и градски транспорт.Бачкаме от сутрин до мрак за минимална заплата или малко над нея.Знам че нито медиите нито правителството ги интересува за малките населени места, освен по избори.Така, че ме боли фара за софиското топло,студено или каквото и да е.Идете си купете дърва, цепете ги, носете ги горете ги, ако не си плащайте за удобството.Кефа цена няма.Отивам пак на къра.

67

до 66

преди 6 години

Топломерите не са ти към Топлофикация, а към ТЕХЕМ. Те са си отделно дружество.Аман от неуки хора. Нито знаят какво потребяват, нито какво плащат.

66

Анонимен

преди 6 години

Отново почна истерията.Ето какво съм платил аз от началото на годината.Януари - 134 лвФевруари 102 лвМарт - 73 лв.Това е за 2 радиотора и топла вода на 4-членно семейство.

65

Анонимен

преди 6 години

Защо прогнозни сметки, нали има топломери да се отчитат от дистанция? За тях платихме скъпо? И пак прогнози??? Всичко у нас е направено са ограбва българина, ток, вода, парно, храни, горива, лекарства и какво ли не. Ясно е, че Топлофикация е хранилка за Сикаджията и кметицата. Къде си бе Борисов, искаш да управляваш до 100 години, не лъжи и кради народа си. Къде бил, ааа, в Любляна на важна среща. И какво добро ще има за нас?Той нареди 90 милиона на Т-ция да се вкарат в КТБ и откраднат от там.

64

до 61

преди 6 години

Загубите при преноса също влизат в цената. Иначе ТЕЦ-овете ще фалират.

63

Анонимен

преди 6 години

192 лева за март, предишните беше над 250.

62

Анонимен

преди 6 години

ТЕЦовете не замърсяват. Там се изгаря газ в камери, при което се отделя топлина. Газът струва пари и непрекъснато се увеличава. С парата се грее вода, която се праща с помпи до абонатните. Помпите работят на ток, който също струва пари.Отделно целият персонал зает по веригата за да може на вас да ви е топло.Или искате де да работят без заплати - ей така, на ползу роду.

61

Анонимен

преди 6 години

ПО-ТОЧНО ПРЕСТЪПНОСТТА ПРЕЗ МЕСЕЦ МАРТ Е НАЙ-ГОЛЯМА , ЧЕ ТАМАН СЕ Е РАЗБУДИЛА ОТ ЗИМНИЯ СЪН!