17

Анонимен

преди 6 години

Явно идва времето за искане на оставката на това правителство. Мисля, че 90% от хората в страната са убедени, че обвинението на Иванчева е постановка. Не разбирам, обаче, защо всички само си говорят помежду си, а не излезнат пред парламента и поискат Слънцето да си ходи. И след това всички замесени в този цирк да бъдат подведени под отговорност и съдени.

16

до 13

преди 6 години

Това е публична информация. Няма приложени СРС-та към делото до този момент. Посредника в собствените си показания е казал че е оставил лично парите в автомобила. Факт.Както каза Марковски, озадачаващо е (той беше много дипломатичен), при разследване от 4 месеца, хиляди СРС-та, над 100 човека работили по подкупа на века... и задържането е изцяло на едни пари в автомобил.Ако е виновна ще бъде осъдена.Досега обаче няма един факт в публичното пространство който да доказва че тя е искала подку

15

До 12

преди 6 години

Дай повече доказателства за твоите твърдения за Цецо и сие. Иначе така постнато тук си остава само за парлама.

14

House M.D.

преди 6 години

А къде се намира този кметски портал?

13

Анонимен

преди 6 години

До 11 qiloХаха, ти вярвяш ли си? Адвоката много ясно така ще каже.

12

Анонимен

преди 6 години

Иванчева бръкна в г//за на Цецо Ентелектуалеца, спря проект на цена над 5 000 000 / милиона / евро, зад който е съпруга на сестра му. Фъндупкова му е уредила да купи място в Младост за скромните 07.00 лева на кв/метър. Как да не я задържат, унижават и държат в ареста. Тъпотията на Герберските вождове и безгранична. Ще се обърне палачинката, тя се обръща вече, ще успеят някои да избягат, а слугите като Гешев и Георгиев къде ще се крият. Ще им се върне подобаващо, да се сърдят на Боко и Цвъко.

11

qilo

преди 6 години

Адвокат Марковски каза че по делото няма приложено нито едно СРСе, кметицата не е била в Ринг Мола на тази дата и това ще се докаже (тези места са окичени с видео камери), парите са оставени в колата от посредника, кметицата нито ги е виждала, нито докосвала.Цялата история е сглобена много куцо. Тези наистина са с АйКю на ***. Но ни управляват. Като в планетата на маймуните.Това е една демонстрация на власт. Може да смажем всеки който си искаме. Когато поискаме. Както си искаме.

10

Анонимен

преди 6 години

един кмет има работно време и трудов дотовор.какво правят по кафенетата в раб.време и от къде пари за екскурзии.заплатата и не е повече от 2000 лв.една екскурзия е 2000 евро.я НАП да и види доходите и данъчните декларации

9

Анонимен

преди 6 години

Каква е тарифата за сготвяне знае ли някой? Сигурно поне 10 човека си разделят сумата в прокуратурата и мвр-то.

8

Анонимен

преди 6 години

Чакайте, каква е разликата, у нас маркучодържач е премиер, шефа на партията му е завършил помощно училище, кой още да посочим? А Фандъкова, дете на Активни борци, член на БКП, учителка по...Руски, тя какво разбира от градоустройство, архитектура, нищо и половина. Да посочваме ли министрите? На кой образованието му отговаря на позицията? На никой! А Свинетка, на МВР чичката, нема такава държава!!!Най-неграмотния, с бандитско и агентурно минало, бивш член на БКП, премиер???Иванчева ли е Приблема?

7

до 2

преди 6 години

По света какво ли няма - актьор-президент, цар-премиер.... пожарникар-премиер и какво ли още не. Та мадам коафьор да не бъде кмет.

6

Анонимен

преди 6 години

Така е при режима на Порникаря.Непослушните да си правят изводите.

5

Анонимен

преди 6 години

Държаваната репресивана машина, собственост на Боко Тиквата в действие.

4

Анонимен

преди 6 години

Сготвиха я защото не играе на хорото на Суджуците.Повече от ясно е. Герберастките полицаи бяха грби и арогантни,а една дребна качулата герберастка кифла, постоянно я удряше през лицето и й запушваше устата. Има го документирано във видеоматериалите на телевизиите.На ход е Страсбург.

3

Кики

преди 6 години

Тая мома раздруса яко системата.Няма да простят на човек тръгнал срещу утвърдената схема движеща нашенския псевдобизнес.

2

Анонимен

преди 6 години

От коафьорка до кмет на Младост - бг гейт

1

Защо

преди 6 години

Посредника чист като сълза,но взел своята част от парите.....