125

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Вице-премиерът и министър на финансите в първото правителство на Бойко Борисов, Симеон Дянков, направи всичко възможно да въведе Еврото в България, но олигарсите му го казаха в прав текст: "Т-ц-ц".

124

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

България се държи умишлено извън ЕВРОЗОНАТА в угода на мафиотите-олигарси, които при въвеждането на ЕВРОТО у нас ще изгубят контрола над левовите потоци, а от там и върху икономическите механизми в България. Далаверата с обезкръвяването на Българската икономика ще секне, а Европа не иска да се лиши от облагодетелственото си положение спрямо нас..

123

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До АнонименДобре, `айде сега АНОНИМНИЯТ да обясни как, без да пита за разрешение, ЧЕРНА ГОРА ВЪВЕДЕ ЕВРОТО за национална валута и тази мини-държавичка още не е фалирала???

122

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Някой може ли да обясни какъв е смисълът България да се вкара в т. н. "чакалня на Еврозоната" или механизма ERM2, след като сме във валутен борд с Евро и годишната инфлацията от години е под 3%???Отделно, че няма никакъв проблем да теглиш Евро на каса в банките.

121

СРАМ

преди 6 години

Тиии, колко си долна...осъзнаваш ли, или така те карат да говориш?

120

криста

преди 6 години

Вече не искам Кристалинка и Калинка да мислят за стандарта ми.

119

Анонимен

преди 6 години

Еврото ще е последният пирон в ковчега на Бългерия

118

Анонимен

преди 6 години

К.и.ф.л.о продажна, дебелия ти з.а.д.н.и.к не се наяде.Ще вдигнеш, ама дедовия.

117

Анонимен

преди 6 години

Днес показаха в чети етикета че стоките от ЕС за България са 40 % 50% 114 % по качество и цена . И с левове и с евро все същата Мара ще сме. Ако СЪВЕТСКИЯТ СЪЮЗ СИ ИМАШЕ СОБСТВЕНА ВАЛУТА В САТЕЛИТИТЕ СИ НЯМАШЕ ДА ПАДНЕ ОТ ВЕДНЪЖ .Това обаче не значи че нещата са вечни .Политиката на европейският съюз следва същите политики на голямото си братче СССР Налагане на автономна идеология по пол ,религия,сексуални влечения, расаНалагане на глобализъм и сата низиране на практичния патриотизъм чл енките са принудени да следват сляпо обща политика срещу страни конкуренти без доказателства

116

Анонимен

преди 6 години

убавицо, ние да станем по бедни , с еврото! за твоят джоб няма проблем ,защото сме се погрижили да вземаш много ,ама много добра пара !

115

Пфу

преди 6 години

Разбирам го като: Значи ако някоя държава се опъне на Световната банка и не си плаща дълга ще я разсипят. Или с фалит, или с война, откъсване на територии към други държави, крайна мярка - завземането й и изтриване от историята.Господарите на света - Ротшийлдови и другите 30 банкерски фамилии. А Тръмп, Путин, Меркел, Мей, Макрон и др нещо решават. Актьори, поставени на поста си, да си изиграят ролята пред света.

114

поздравления

преди 6 години

Стандарта ще се повиши на онези българи които си мръднаха ***.Учиха, работиха, добиха опит. Останалите 80% ще гледат и ще подсмърчат.И така е правилно защото силна и просперираща държава се гради от онези които се учат и работят, а останалите социални висят като воденичен камък на врата на успяващите.БСП е със затихващи функции. Живот и здраве след едно две поколения ще я даваме за лош пример за назидание на мързеливите и некадърните.

113

ivailo

преди 6 години

Тоя б.ок.л.у.к пак ли изригва с мъдрост ??? Както беше с " оправянето на демографския ни срив с помощта на бежанците ".

112

Анонимен

преди 6 години

Мхм, приемаш еврото и ей така от нищото ставаш по-богат. Почват да те замерят с пачки, да ти вдигнат стандарта. И аз така си го представих.

111

Анонимен

преди 6 години

ЕВРО - САМО с референдум!!!И сега сме си много добре при фиксиран курс - "Борд"!Г-да и г-жи политиканти - Не пипайте лева!

110

прав си

преди 6 години

До Глупости!Само дето не казва,кой ще плати този повишен стандарт!Щото аз не вярвам да го платят Сорос или Ротшилд!На тези 2% стандарта ще го платим всички ние,това е положението!Между другото,колко е умна не знам,но знам че е много продажна!

109

Ууууууу

преди 6 години

Тази продажница пак ли изплува? Омразна,нагла и отблъскваща. Кой и е искал мнението.

108

Анонимен

преди 6 години

Направо ще литне тоя стандарт, като в Дубай ще стане- по улиците само ролс ройси и ламборгинита. От едната чешма ще тече мед, а от другата злато.

107

Глупости!

преди 6 години

Може би ще се вдигне стандарта на 1-2% от българите... А останалите 98% ще гледаме и подсмърчаме.

106

не е така

преди 6 години

Отново не ни питат, а говорят от името на България, т.е. от името на народа си.