137

Анонимен

преди 6 години

До 139. Глуппак, на теб ли искаш да го покажат? Може ли да си толкова ***? Нали това са неща, които засега ще се покажат само на съда?

136

кмет

преди 6 години

Ами ще бъде спокойна - 15-20 години.

135

Анонимен

преди 6 години

Още никой не е показал видео с кметицата да взема или иска подкуп. Само приказки.

134

Водолей

преди 6 години

До 132 и 133. Тази плоча отдавна се изтърка. Стига, не хваща дикиш.

133

Анонимен

преди 6 години

Ако това,което е написал 125 е вярно,значи с сигурност е натопена .

132

Анонимен

преди 6 години

До 132. Ти явно нищо не си гледал и слушал - от 4 месеца я подслушват и има над 20 срещи записани с видеоматериал. Тези неща как ти убягнаха, бе пич? Естествено, че няма да ти ги дадат на теб или да ги пуснат по телевизията сега.

131

Анонимен

преди 6 години

Господари на ефира правят видео за добър ден със скрита камера, а тук батальон качулати и какви ли не слушалки една скрита камера не направиха и един телефон не записаха да е искала подкуп. Толкова нагласена история,че няма и накъде. Много евтина постановка.

130

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно Иванчева е натопена, защото спря някои строежи на мафията.

129

Анонимен

преди 6 години

Този цирк с арестуването на Иванчева сам по себе си доказва, че е невинна и служи за сплашване на тези, които се противопоставят на мафията. ГЕРБ бързо-бързо се разправи с Иванчева.

128

Анонимен

преди 6 години

Най вероятно е виновна. Само ми е любопитно като са я следили толкова време не са ли я записали с някаква флашка. В толкова децки градини родители направиха записи без дори да са там. А в този случай, такава голяма операция, а пък този който предава парите да не направи запис на предаването - не говори добре за разследващите и техния професионализъм.

127

@

преди 6 години

Показността и арогантността на задържането, десетки тежко въоръжени качулати агенти, център София, център кръстовище, прекрасна видимост от стотици метри, двете жени с белезници, прави 6 часа, пари се броят на асфалта, два телевизионни екипа "случайно" на пусия в момента на обграждането автомобила... Тази жена няма нищо общо нито с парите в колата, нито с този подкуп.Вместо да я самоубият, власт имащите и организираха "лов на вещици". За назидание и страх на всички които не играя по свирката.

126

Анонимен

преди 6 години

Много лъже тази кметица !

125

Анонимен

преди 6 години

*** народ бе натопена била, всичко било някой гербер да сложат вие сте откачили БГ простаци,същите сте като управляващия ви той и български не знае дори, ама затова сте го избрали защото защитавате корупцията *** с ***, най простия народ сте заклевам се ***.

124

Анонимен

преди 6 години

Как си мислите че е натопена простаци, толкова ли верно сте *** народ бе 500 000 Евро поискала била натопена вие май сте луди, та с едно милионче ще си живее супер старините бе натопена била бахттиии простия народ честно. Хвърляйте я в изолатора и я забравете 15 години че съществува подлогата долнааааа.

123

Анонимен

преди 6 години

Чиста ли ти е съвестта, сега у панделката като ги прилапашш 3 на веднъж ще ти се изчисти още повече съвестта, прякора ще ти е Иванчева КАШОНА.

122

Анонимен

преди 6 години

Цецо-апартамента пак се появи на сцената.

121

Анонимен

преди 6 години

Иванчева спряла проект за ?5 милиона на зетя на Цветанов преди 10 дни Проект за 5 милиона евро, за строителство на мини-мол в Младост, е бил спрян на 7 април със заповед на кметицата Десислава Иванчева. Причина са съмнения около начина на придобиване на терена, който общината е продала само по 7 лв. на кв.м. Купувач е фирмата Билд Строй Ц. Справка в Търговския регистър показва, че тя е собственост на Петко Михайлов, който е и управител. Петко Михайлов е името на съпруга на сестрата на Цвъки

120

123

преди 6 години

А тя невинна ли е .. Такава я изкарвате имай и вие

119

Анонимен

преди 6 години

Мафиянски излезе чист като сълза от съда, но сега Иванчева ще я изкарат виновна. Това е реалноста в България - мяфията прави каквото си иска.

118

boiko

преди 6 години

Сппред мен съда е мястото където адвокатите трябва да оборват и коменъорат доказателствата, а не по телевизиите! И прокуратурата не действа много професионално като коментира доказателства по неприключили производства! Хайде първо я обесете, пък тогава да я опяваме!