144

Анонимен

преди 6 години

Внушителен парад ама с руска техника. Нали сме в НАТО? Къде са ни комплексите Patriot и Самолетите F16 бе Цветанов? Смях!

143

Iceblast88

преди 6 години

До Iceblast88Погледнете го от добрата страна, парада ни ще е толкова плачевно смешен, че може да стане туристическа атракция.Елате в България на 6 май за да видите музейни експонати в движение. Ако заплатите 50 лева може да се снимате с истински мечоносци. Ако групата е голяма и може да си позволи 1000 лева + 20 литра бира мечоносците може да направят възстановка на битка от средновековието. Поради липса на стрели за стрелците с лъково, те ще бъдат заменени за възстановката от хора с прашки.

142

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Iceblast88затри ме на "Тежки конници от ханската стража". ти да не си левскарче, а? 88 тва онова, а приказваш като на *** фуражката. май си слушалчица.

141

Shark

преди 6 години

ВНУШИТЕЛЕН ПАРАД ЛИ ЩЕ БЪДЕ, ИЛИ ПО-СКОРО ВНУШИТЕЛЕН ГЕЙ-ПАРАД!!! КВИ ВОЕННИ, КАКВА АРМИЯ, КАКВА ТЕХНИКА И ОРЪЖИЯ, КВИ 5 ЛЕВА???? ТА ТЗИ НЕЩА БЯХА ЦЕЛЕНАСОЧЕНО УНИЩОЖЕНИ ОТ КОМУНИСТО-ДЕМОКРАТИТЕ. Я НЕ ГОВОРЕТЕ СМЕШКИ, ВНУШИТЕЛЕН ПАРАД!!!!!!

140

бай х

преди 6 години

Предвижда се близо 1200 души да маршируват .... они не могат и да маршируват , одат като на разходка .. трагедия са тие професионални заплатаджии

139

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Iceblast88предрусал си с уар тъндър, менец. в съвременните условия, ние не сме фактор и колкото и да ни се иска, няма да може да видим царската армия да ниже по пет на нож, както е било. от на се очаква да сме супорт което означава операции по логистика и издирване и спасяване. ако я докараме до там, че поне в тия раздели да сме "ок" е напълно достатъчно. а методичката за месершмитите на тия дето направиха дар10 на лъжици, я запази за кръчмата довечера.

138

Iceblast88

преди 6 години

По догодина, поради липса на резервни части за спрените от производство преди 50 години машини, парада на българската армия ще е в следния състав:50 мечоносеца, 200 копиеносеца, 100 стрелци с лъкове и 20 от страховитите и ултрамодерни конници от кумански наемници. По жълтите павета също ще минат последна катапулти по последен образец. Ако имаме финансова възможност ще изкараме и балистите и 5 тежки конника от ханската стража.

137

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха,на гол тумбак-чифте пищови.По добре да се скрият,да не ги гледат хората,че със сигурност ще станат за резил.

136

Анонимен

преди 6 години

Войните са за недоразвити инфантили. По-добре да няма парад на срама. Парадът на гейовете е достатъчна излагация, сега остава и гейовете в уноформи да се покажат.

135

Анонимен

преди 6 години

Като гледам техниката на БА,че то идил в сирия е по-модерно въоръжена.

134

Iceblast88

преди 6 години

До всички смятащи, че гражданите пак се оплакват:Да оплакваме се, че на година се харчат не малко пари от данъците ни за армия - и накрая 200 човека ще се разходят с машини които са им набори. Догодина какво ще изкараме? Месершмити 109 с които са бранили София през 1944 и Панцер 3? Или може би биплани и теглени от коне картечници? За 30 години какво ново се взе? Едни Кугъри дето даже не ги ремонтират и половината немогат да излетят даже, един велик Спартан дето е само за транспорт и това е!

133

Анонимен

преди 6 години

Подтсрекването към войни и пъченето започна отново. Светът се превръща от миризлива дупка, в септична яма. Да се изритат всички военни престъпници, като почнем от Израел и Тереза Мей, до Ким и българските дуппедавци!

132

Анонимен

преди 6 години

Ще покажем единият самолет, единият танк и ако е хубаво времето единият хеликоптер.

131

Българин

преди 6 години

Вместо да даваме милиарди за нови американски ***, нека просто поискаме от Русия.

130

Нато отан

преди 6 години

Турция с бедния си инженерен потенциал за 30 години създаде развит военно промишлен комплекс, България и инж.Ганев за последните 30 години не създаде нищо.

129

Анонимен

преди 6 години

Онзи ден даваха по новините учение на артилерията,стреляше се с гвоздики,буксирните д-20 и мт-12,общо взето техника от 60-70-80 години.Все едно сме някой бантустан .Как пък Нато не дадоха нещо ново по някое партньорство,че се излагаме .Ако разчитат на жива сила да ги разочароваме щото и наборите остаряхме.

128

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонименако говориш за евентуален парад на българската армия в Скопие, съм съгласен

127

Анонимен

преди 6 години

Безкрайна глупост е да се вкарват танкове, зенитни комплекси и тежки машини в центъра на столицата. Достатъчно е един хеликоптер да мине съз знамето и войници с красиви униформи да маршируват под звуците на военнен духов оркестър.

126

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

тия същите дето мрънкаха миналата година че им било малко , сега почват да дуднят по команда че било разхищение, пъчня и прочие. въпрос към зрителите : коя политическа партия в задунайская вечно каканиже "така не се прави" по повод произволни събития у нас, от футболни мачове, до закъсали в преспите хора?

125

Сержант

преди 6 години

Управляват ни и.......ти.