160

кюрд до Асан Насрала

преди 6 години

Кюрдистан и Африн как ти се струват паша.Скоро половин Османска империя ще ти е независим Кюрдистан а Цариград отново Европейски град.В големите градове вТурция нямаш един привърженик шалварен кралю Насрала Ердо Да обявим референдумза турците Европа или против Европа за Анадола Да видим кой ще подкрепи ислямо Фашист Мюсулманска умопобъран суайн-флу и умопобъркан домуз без образование.

159

Анонимен

преди 6 години

Турчина изгони германците от Инджирлик ,сега следва да бие шута и на американците.Мислите ли ,че ще прости на Америка за жалкото превратче , което се опитаха да му спретнат.

158

Handel

преди 6 години

Ердоган пак настъпи същото гребло. Турците десетилетия наред се мъчат да унищожат кюрдите напълно безуспешно. А американците винаги са ги снабдявали с оръжие и няма да спрат да ги снабдяват.

157

Анонимен

преди 6 години

Ержо, що плюеш по демократичните си партньори бре : )))

156

Панадол

преди 6 години

Горките ориенталци!Трети месец елитните табори на Падишаха гонят 20 кюрдски овчара из Анадола.Каква драма...

155

Анонимен

преди 6 години

Като гледам Ердоган какъв завършен психопат е, с отрицателен коефициент на интелигентност, вече съм сигурен, че дори и Бойко Борисов е Нобелов лауерат в сравнения с тоя.

154

Анонимен

преди 6 години

С поредния вицц ...Еркацамун

153

100 % TURK

преди 6 години

Хайде легайте си ....Ердоган ви желае приятни и мокри сънища. Ще се появи пак , с поредния османски шамар срещу ония. ...

152

Анонимен

преди 6 години

Ще нападне той...маймунааа нападали Лъв ?

151

Анонимен

преди 6 години

Ердоган проявява всички симптоми на психопат. Все другите са му виновни. Израел му е виновен, кюрдите са му виновни, Асад му е виновен, гърците лоши, сега и САЩ виновни. Как пък един път не каза за себе си, че и той е направил грешки. Все той е правият, а обвинява другите. Това е поведение на завършен психопат. Това е психо профил на самовлюбен диктатор психопат, който не си е пил хапчетата. Освен това е много страхлив. Само лае по САЩ отстрани, но не смее да ги нападне.

150

Анонимен

преди 6 години

Къдеее е обичаннм тоя козеллк ве. Я си лягай ***. Тоя е никой да говори на САЩ. ..еднас плюмкааа от пустинятаа.

149

100 % TURK

преди 6 години

Ердоан е човека който е обичан не само в Турция. Причината за това е ясна и видима.Ердоган НЕ се страхува да говори истината в пряк текст....

148

Анонимен

преди 6 години

Погледни си турските сериали. Където е показано в какъв рай живеят жените в Турция. Живи да ги оплачеш. Там боя и убийствата на собствените дъщери се смята за нещо нормално. Например ако се осмелят да не се оженят за този, който баща им посочи. В един сериалите даже добрия татко закопа дъщеря си жива.Предполагам турските режисьори дори са ни спестили част от жестоката истина.

147

Анонимен

преди 6 години

Ердоган много да не знай

146

до 181

преди 6 години

И ако дойде момента в който Турция ще има само врагове.Мислиш ли че някой ще се церемони с тях.Направо ще ги запукат като стой та гледай.Какъв пъп ,какъв център на света са те?!?В момента ЕС му кляка за да не ги наводни с въшкари.Чиста проба изнудване.Но когато чашата прилее мислиш ли че ще останат живи бежанци!! Геноцид е имало и ще има !!

145

Анонимен

преди 6 години

Не, че съм фен на янките, но Ердоган години играеше заедно с най-долните терористи от ИД, ВЗИМАШЕ ОТ ТЯХ НЕФТ НА БЕЗЦЕНИЦА, ЛЕКУВАШЕ РАНЕНИТЕ ИМ, смазваше всеки опит на кюрдите да получат някакви свободи, като избиваше жени и деца. Сега седнал да ръси морал. И НА КОГО СЕ НАДЯВА, ЧЕ ЩЕ МУ ВЪРЖЕ....В неделя не пиеш ли хапчето?

144

Трак

преди 6 години

Русофилите обичат Турция повече от България , а после нагло и долно се наричат патриоти.Мишки дето се крият зад силния на деня , това е родния русофил.

143

Анонимен

преди 6 години

Срам ме е, че съм турчин. Жалко, че не се родих европеец. .Това е защото си се родил в някое затънтено българско село.

142

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е страхливец. Ако беше мъж, нямаше само отстрани да лае по САЩ, ами щеше да ги нападне. Само че не му стиска да нападне САЩ.

141

Макарон

преди 6 години

Тоя поне си ги казва нещата, куражлия е, не се усуква като западняците