26

Василев

преди 6 години

До 1Със съпругата ми , ще ходя в чужбина на футбол, а в България ще ходя сам, за да може дебелия полицай с дебелите ръчички да ми бара дебелия!!!Всяк болка си има лек, как за най-големите хулигани в Англия намериха лек и сега даже тях ги бият навън в чужбина, когато играят!!!Просто трябва наказание,санкции и яки глоби, което няма да е в интерес на мафиотските футболни президенти!!!Агент Ашли Бентън!ЦРУ!!!

25

Шабан Шаулич

преди 6 години

До ВасилевФасулев,с това IQ -60 най -добре е да спреш да се излагаш в социалните мрежи ! Чети ,Фасулев,чети повече !!!

24

Анонимен

преди 6 години

На мач може да отиде само човек, от който нищо не става... а и в полицията така, работят само такива, от които нищо друго не става... и ето резултата

23

Анонимен

преди 6 години

Василев, не си много умен мойто монче. Жени на мач се проверяват и обискират от жени.

22

Анонимен

преди 6 години

Интересно мие тия снощи готвеики закон за хулиганите де имаха бомби

21

1

преди 6 години

До ВасилевА ти навит ли си, когато отидеш на мач със съпругата си, да я претърсва някой полицай с по- дълги и дебели пръсти?

20

Анонимен

преди 6 години

ЗАДАВАМ ГЛАВНИЯ ВЪПРОС!ЗАБРАНЕНО ЛИ Е НОСЕНЕТО И УПОТРЕБАТА НА БОМБИЧКИ НА ФУТБОЛЕН СТАДИОН!!!--------------НИЩО ЧУДНО ДА НЯМА ТАКАВА ЗАБРАНА!------------В ЗАТВОРА НАДАЛИ ЩЕ ОТИДЕ!!!ТОЙ ЩВЕДА РИТАЧ СЕ ИЗМЪКНА ДЕТО Я ПРАВИ ОНАЯ В КОМА ЗА МАЛКО!НО МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪДЕН С ПОНЕ ДВА ИСКА ПЪРВИЯ ДО 5 ХИЛЯДИ ЗА НАНАСЯНЕ НА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА И ВТОРИЯ ВЕРОЯТНО ДО 50 ХИЛЯДИ КАКТО ГО СЪДИ КАМЕРИЕРКАТА СЕГА ШВЕДА :D

19

Анонимен

преди 6 години

Гледсики снощното англииско дерби и финала за купата на краля да видяхте подобни неща не знаменца и клаксони и с лаптопа дори на мач питам аз кога в българия.мисля да видя това аиде ултраси и на двата отбора замислете се до сряда да нее беирут станахме за срам в европа то това нее мач а махленски футбол

18

Анонимен

преди 6 години

Покажете го на снимка.

17

Василев

преди 6 години

А кой нискоинтелигентен полицейски началник прави нарядите и кара жени да ходят да пазят футболните хулигани???Не оправдавам фена хвърлил бомбичката, но ако си *** полицай, ще страдат и твоите служители и хората в обществото!!!Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!

16

1

преди 6 години

До АнонименТук има някои, които не разсъждават, като им е това работата на полицаите, дайте да хвърляме гранати по тях! Никой не задължава никого да ги обича, но какво му направи на този жената? За тези лигльовци трябва да има четири години казарма и юркане денонощтно!

15

Анонимен

преди 6 години

Щом отиват с маски,работата е ясна.Нормалните хора не си крият лицата.Защо ги пускат тези с маските тогава ?

14

Пламен

преди 6 години

Нищо не става от тея хрантутници! Какво стана с избягалите затворници?

13

Burzum

преди 6 години

Свобода за фена!

12

Анонимен

преди 6 години

И защо се вдигна толкова шум за този случай? Да не е приятно, но такъв е живота - нито е първия нито ще е последния подобен инцидент, а полицаите реално това им работата, те за това са там. Но понеже имаме полицайка и този потънал във феминизъм сайт, ни наду главите.

11

By the way

преди 6 години

Просто на 100 метра спринт трябва да бъде по-бърз от чистачка с метла и парцaл в ръцете.

10

Анонимен

преди 6 години

Тука трябва да се наложат строги санкции за футболно хулиганство. Първо нарушение 5000 лв. глоба. Второ нарушение 50 000 лв. глоба и 5 години в затвора ефективно. И забрана да стъпва на стадиона на любимият си отбор.

9

Анонимен

преди 6 години

Профанско изпълнение. Отишъл да хвърля бомбички по служителите. Сега ще види дебелиот този ***.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Самопредал се е щото го е било страх да не го самоубият.

7

Анонимен

преди 6 години

Можело значи, когато пожелаят да вършат и нещо полезно.