24

Военен писар

преди 6 години

Северна Корея е напълно готова с ракетите. Не са й нужни полигон и изпитания, а трябва само пускови установки. Да му мисли Япония стария окупатор и агресор и източните американски територии.

23

Анонимен

преди 6 години

И мен като ми престърже и свърша ориза и кучетата, и аз ставам пацифист и отстъпчив.Като си изпрося хуманитарна помощ, пак ставам наперен мъжкар.

22

Анонимен

преди 6 години

ОЧЕВИДНО СЕВЕРНА КОРЕЯ НЕ Е СИРИЯ, ТУК С ТОМАХАВКИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ШАНТАЖИРА И САЩ КЛЕКНАХА.ДРУГО НЕЩО СИ Е ЯДРЕНАТА ДЪРЖАВА, ТОВА ДЪРЖИ ВРАГА В РЕСПЕКТ И ПРЕГОВОРИТЕ ЩЕ СЕ ВОДЯТ КАТО МЕЖДУ РАВНИ.

21

Анонимен

преди 6 години

Американците за пореден път доказаха, че могат да смачкат всяка страна без да гръмне пушка. От това по хубаво няма. САЩ е добрия великан.

20

Анонимен

преди 6 години

Много интересен развой на събитията. Северна Корея бавно и сигурно се отваря към света и скоро концлагер няма да е точната дума за тази държава. Въпросът вече е какви карти държи Ким в ръкава си и дали има такива въобще.

19

редник

преди 6 години

До Анонимен"Корейските компании са по скоро американски" :) Казваш го и не вдяваш , какво значи това :)

18

Анонимен

преди 6 години

Победа за Тръмп. Санкциите спряха всипки пари кум СК. Мощна армия се струпа, около острова с доста ядрен арсенал. Дебелият му стана ясно, че ще стане черна поляна . Това е въпроса е затворен. СК падна, без патрон.

17

Анонимен

преди 6 години

до 35 Може би си толкова пррост за да не разбереш, че именно ядрената програма на Корея възпира досега САЩ да не я нападне.

16

Анонимен

преди 6 години

Може би ядрената програма поглъща доста ресурс и дава несигурни резултати...

15

Анонимен

преди 6 години

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ КАКВИ ГИ ПИШАТ И ПЛЕЩЯТ.ЕДНО ТРЯБВА ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ НЯМА И НЕ Е ИМАЛО ЯДРЕНА ДЪРЖАВА КОЯТО СЛЕД КАТО Е ДОСТИГНАЛА ДО ТОВА ДА РАЗВИЕ ЯДРЕНИТЕ СИ ТЕХНОЛОГИИ И ДА КАЧИ ЯДРЕНИТЕ СИ БОИНИ ГЛАВИ НА НОСИТЕЛИ-РАЗБИРАЙ РАКЕТИ ДА СЕ ОТКАЖЕ ПОСЛЕ ДОБРОВОЛНО ОТ ТОВА.ПРОСТО ТЕЗИ ПРЕГОВОРИ МЕЖДУ СК И САЩ СА ЗА ТОВА СК КАТО ЯДРЕНА СИЛА ДА ЗАПОЧНЕ ВЕЧ1Е ДА СПАЗВА УСТАНОВЕНИТЕ ПРАВИЛА КОИТО СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗА ВСИЧКИ ЯДРЕНИ СИЛИ.

14

Анонимен

преди 6 години

ЧЕСТИТО НА СЕВЕРНА КОРЕЯ! ЛОШ-ХУБАВ КИМ ЧВЕН УН И РЪКОВОДСТВОТО НА ДЪРЖАВАТА ПОКАЗАХА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ КАК СЕ ПРОЦЕДИРА ДА СИ НЕЗАВИСИМ И КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТЪПВА С ЦИОНИСТКИТЕ КРАВАРИ. НА ВСЕКИ ТРЯБВА ДА Е ЯСНО,ЧЕ КОГАТО ЕДНА СТРАНА ВЛЕЗЕ В КЛУБА НА ЯДРЕНИТЕ ДЪРЖАВИ И АВТОМАТИЧЕСКИ ТЯ СТАВА НЕУЯЗВИМА,А ИНАЧЕ ТОВА ДЕТО СЕ СЛУЧВА МЕЖДУ САЩ И РУСИЯ Е ЕДИН СПЕКТАКЪЛ- ЦИРК ЗА ПРЕД ПУБЛИКАТА,ЗАЩОТО ШАЛОМОВ-ПУТИН И ТРЪМП СА ОТ ЕДИН И СЪЩ ОТБОР И НА ЕДИ И СЪЩИ ГОСПОДАРИ СЛУЖАТ.

13

Василев

преди 6 години

Ангосаксонската дипломация винаги е следвала една стратегия през годините, когато се появи някакъв реален противник на световната сцена, който застрашава световното господство на великите и всемогъщи англосаксонски корпорации и банки, тогава политиката на всички по-малки противници е или да се изгладят противоречията, или да се направят отстъпки , да минат на тяхна страна, или да се замрази конфликта за определно по благоприятно време, когато ще се реши!Кой е големият противник на САЩ?Кени!ЦРУ

12

Анонимен

преди 6 години

ХА- ТИ ДА ВИДИШ- ТА КАКВО СТАНА СЪС СОЦИАЛИЗМА И КОМУНИЗМА И ПРОПАГАНДАТА, ОМРАЗАТА В ОКОТО И МИЗЕРИЯТА, ОБЩИТЕ ФИГУРИ, СТРАСТНАТА ЛЮБОВ КЪМ СОЦИАЛИЗЪМА И ОМРАЗАТА КЪМ ДРУГИТЕ- КАК ЩЕ ОБЕСНЯТ УВИСНАЛИТЕ ПО СТЪЛБОВЕТЕ ЗА ТОВА ЧЕ ГЛЕДАЛИ ТАЛАВИЗИЯ ОТ ВЪД ГРАНИЦАТА..........

11

dmx

преди 6 години

А задавате ли си въпроса с какво точно право САЩ, които имат ядрено оръжие, обвиняват други за притежание на ядрено оръжие?

10

Анонимен

преди 6 години

Бай Дончо, Ким Чен да не ти е Кадафи, Садам или Докторът? Тоя е три пъти по-луд от теб и като нищо ще ти прати ракетите си към САЩ . Що два пъти за последните 6 години влизате с ядрените си подводниците си в Корейския залив и все се изнизвате като мишки оттам?

9

Анонимен

преди 6 години

5, същност САЩ победиха в тази игричка. Нали се сещаш кой ще намаже филията от ТОТАЛНОТО исграждане на една многомилионна държава.:) Не забравяй, че ЮК има по-голямо БВП от Русия. А корейските комапнии са по-скоро американски. ЗК е протестантска страна, близка до САЩ. Знам само кой ще загуби със сигурност - един дребен на ръст световен терорист

8

РАШИСТ

преди 6 години

Все пак корейците не са араби. Имат акъл хората и не са агресори. Изобщо не съм изненадан от развоя на събитията.

7

Василев

преди 6 години

Може да им е извратена идеологията, гледал съм документални филми как , като безмозъчни същества всички севернокорейци падат на колене и целуват портретите на ръководителите си плачат или ги величаят, направо бях потресен, но не може да се отрече факта, че Северна Корея е държава с гръбнак и пречупи еврейската змия!!!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!

6

Анонимен

преди 6 години

До 11 АнонименПо тъппо нещо до сега не бях чел. да не си прекалил с "чая" тази сутрин ?

5

Анонимен

преди 6 години

до 11 Малиии... много го мислят братушките тоя остров....както бяха уплашени от Китай 1968- *** когато ги изпепелиха барабар с танковете им.