121

Сокол 9

преди 6 години

Днес е роден Ленин русоробчета една дума не обелвате за бащата на руската революция най видния сифилистик на земята.

120

Анонимен

преди 6 години

СТИГА С ТАЯ РУСИЯ БЕ!!! Тук се говори и става на въпрос за избора на една суверенна държава!!!Някой нещо си бил казал и бил не съгласен със съседите си, които нито го закачат нито искат нещо от него освен да ги остави на мира!Ай сиктир и на ултавите пияници от Изтока!

119

Сокол 9

преди 6 години

145 Как да нямат шанс срещу една умираща империя

118

Сокол 9

преди 6 години

В днешните украински са емигрирали по време на османското владичество нашите възрожденци там са се учили и са ичителствали пак в тези земи са най много българските емигранти след войните между империите. Украинският народ както българският народ води вековна борба с една мракобесна империя. Украинският народ е дал най много жертви по време на Освободителната война 1877-78. За това би трябвало да са ни най близки.

117

Коко

преди 6 години

Пълни глупости. Трябва да са изкукуригали да дразнят Русия. Нямат шанс, ако трябва Путин много бързо ще им го обясни.

116

Анонимен

преди 6 години

41 защо да се дрогира точно напротив вие русоробите сте като дтогирани

115

Анонимен

преди 6 години

Близостта с Русия може да ни докара само трагедия като в Украйна.

114

Сокол 9

преди 6 години

133 има много да мечтаеш Украйна да стане отново руска по скоро украинците ще си приберат заграбените от руснаците украински земи които не само Крим и Донбас.

113

Сокол 9

преди 6 години

Не мога да разбера каква е тази омраза към Украйна от страна на русоробите биещи се в гърдите като на най българи при положение че Украйна ни е по близка от Русия по тясно е свързана с българската ни история дори и най новата нали на 9 септември 1944 3-ти украински фронт влиза в София.

112

noFreeman

преди 6 години

хаха в противен случай щяла да бъде унищожена Донбас и Донецк - кой ще я унищожи бе, украинските *** ли дето вече 4-та година ги бият като врабчета... едно е да защитаваш земята си, друго е да те карат да трепеш своята кръв... *** в празната гора му се вика на това... най-много цяла Украйна да стане руска, където и е мястото - идете и питайте украинците къде искат да бъдат... лъжете с тия статии - (жена ми е украинка и 10 пъти съм ходил там) - нямам думи какви лъжи се изписват тук!!!

111

Анонимен

преди 6 години

Скоро Украйна в НАТО и съвсем ще им стъжни на джуджетата

110

Анонимен

преди 6 години

123 Кво си разбрал бе русоробе

109

Автора

преди 6 години

До ИЛИЯ ИЛИЕВТи тая мъдрост докато я написа, от кои проценти се броиш? От 3-те умни или от от останалите (обратното на умни)?Или май си от онея 80, дето не могат да се подписват?Нещастни руски тролчета. Русия загуби власт над България. Завинаги, Приемете го и си го начукайте в руските манерки.

108

НАТО САЩ

преди 6 години

Бях ужасен като видях, как в САЩ обучават пехотинците си в имитация на руско село, да убиват с руски униформи руснаци. Дори бяха пуснали радио със руска реч и музика.Та провокацията е, техни хора, и/или украйнци с фалшиви руски униформи да нападнат цивилен обект. Както Хитлер, Полша.Нямате си представа как вербуват политиц - започват винаги с Атлантически съвети като СОЛОМОНЧО - предателя на БГ - после идват окупационните НАТОВСКИ войски., всички съветници на Украйна са служители на ЦРУ, НАТО

107

НАТО-САЩ

преди 6 години

Няма по-агресивна и всяваща отвращени^e във всеки нормален човек структура от НАТО$САЩ. Навремето бях отвратен от атентатите в САЩ. Сега разбирам каква е била целта. След Гражданската и Мексико, САЩ никога, ама никога не са воювали на своя територия. Американските не знаят ужаса и трагедията на атомно оръжие, напал$м, касетъчни бомби, фосфорни бомби, уранови и убиване на мирно население със снайпери.Някой луд ще атакува САЩ, с позобно агрисвно поведение САЩ$НАТО предизвикват омраза и лудост.

106

НАТО

преди 6 години

От години НАТО-САЩ подготвят света за подобен сценарий, въоръжаващи престъпната хунта в Украйна. Савченко разказа как депутати са раздавали снайпери. Никога Донбас и Луганск няма да приемат нацистката хунта атакувала детски градини, училища и болници с касетъчни и фосфорни бомби.Въпросът, къде са ОЗО, ООН, ЕС, да атакуваш деца със забранени оръжия.Украинците искат да избият руснаците в Из. Украйна, подобен геноцид Русия няма да допусне.Ако БГ като чл. на НАТО участва в ГЕНОЦИД се махам от нея

105

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Украйна-толкова близко до нас по глупост!Липсата на държавна организация .обяснена с етническото различие, не е близко до истината! А при1ината е елеменарна!Липсва ни акълът! И по точно липсата на диктатура на умхите над мнозинството от народа!Знаете ,че умните от всяка нация са около 2-3 %.И демокрацията означава диктатура на умните над останалите 97%.ха ха ха Дори и логично ,но не и смешно!

104

Анонимен

преди 6 години

Най лошото е че от всички бивши комунистически държави,България е най смачканата,робска държава.

103

Анонимен

преди 6 години

Който купува продуктина Рошен е спонсор на фашиската хунта в украина !

102

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Нещо ,което не може да стане-!! Украйна да влезе в НАто.Русия не разглежда такъв вариант ! И Нато го знаят това ! И Украйна го знае!И ако се пристъпи към приемане на Украйна в НАТО-означава война!И това съзнателно ще го направят ЕС и САЩ .Макар и да знаят ,че Русия няма да воюва в Украйна ,както би се искало на Запада.Русия има само една възможност за защита-глобална война!Това са интересите на великите сили в този район! Украйна в НАТО -означава смърта на Русия!