11

Анонимен

преди 6 години

то и сега не са пълни стадионите, дайте да изгоним и хората които ходят, иначе оправданията че не било безопасно да си водиш детето са пълни глупости, в секторите А и В е напълно безопасно и има много майки с деца

10

Анонимен

преди 6 години

Предлагам фуновете да ходят на стадиона със взето свидетелство че са психично здрави.

9

Анонимен

преди 6 години

ако не са ултрасите БГ политиците съвсем ще се чувстват безнаказани. Точно това цели МВР, на протести да останат само някакви пенсионери с бастуни и политиците съвсем да си правят каквото си искат. А примерно мач на който присъстват 20 000 човека има доста голям отзвук, има транспаранти, изказва се гражданска позиция

8

Камата

преди 6 години

Много е хубаво,че създават драконови мерки за федболните мачове!Но такива трябва да има навсякъде!Например по трамвайните лини 5,4!По тези лини в рамките на 3-4 дни бяха ограбени 10 човека!Нищо,че не са полицаи!А нищо чудно и бомбички да почнат да избухват!Когато навсякъде полицията започне да действа твърдо,тогава ще има резултати!

7

Анонимен

преди 6 години

То поне да имаше футбол в Бг , а то пълна пародия!

6

Анонимен

преди 6 години

Ако се забрани футболното хулиганство ще стане по-лошо, тези момчета трябва някъде да си избиват енергията и стадионите са подходящо място, иначе спроед мен ще почнат да трушат на други места и престъпленията ще се увеличат.

5

Анонимен

преди 6 години

Нормални хора на стадионите в България вече не ходят.Там ходят само някакви зомбита.

4

3

преди 6 години

do koga shte gi narichate "bombichki"??? tova sa si samodelni ystroistva i triabva cialata sila na zakona da se priloji!!

3

Анонимен

преди 6 години

Да, това е основния проблем в държавата - няколко пиратки хвърлени на пистата зад вратата. А какво става с КТБ? Кой ще плаща? Какво става с Гинка? Пенсионерите защо гладуват? Защо няма статии през половин час на тези теми?

2

Време е за промяна

преди 6 години

Феновете на Литекс(ЦСКА) и Левси превърнаха лицето на футболния запалянко в наркоман, алкохолик и агресивен нехранимайко.Резултата - празни стадиони и постоянни ексцесии преди мачове.Всички в затвора и ние нормалните хора да напълним стадионите и футбола да тръгне напред.

1

Анонимен

преди 6 години

забранете футболните сборища, средища на фашизирани орди, използвани за терор!