225

К. К.

преди 6 години

Напуснем ли ЕС и НАТО, ни чака съдбата на Чечения, Армения, Приднестровието, Крим, Луганск, Донбас, Абхазия... Съдбата на Руский мир... Тогава русифилистиците ще питат къде акат бедните....

224

Анонимен

преди 6 години

Бях офицер от флота като бяхме във варшавския договор. Служих на противокорабните ракети произведени в Русия които бяха проектирани доста отдавна. Те още тогава летяха с 2.5 скоростта на звука. А сега армията и флота разполагат само с прашки. Ако ни нападне Русия НАТО може и да ни защити ама надали. Пък ако ни нападне страна от НАТО дyпe да ни е яко. Загубени сме.

223

Krom

преди 6 години

Пичове, а защо на снимката Каракачанов има два чифта уши? Това да не е някакъв нов "армейски прототип" за Армията? Нещо като "войника на бъдещето" - два чифта пеленгатори, противокоршумен еърбек на корема и двойна гуша с ларингофон?

222

456

преди 6 години

Десните нещо им е време да се събудят...

221

ЧОЧО

преди 6 години

До Реалист: ТАКА ТРЯБВА ,ЗАЩОТО МОШЕНИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ ,КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ,МУ СЕ КАЧИХА НА ГЛАВАТА. ДАВАЙ ,ГЕНЕРАЛЕ , 85 % ОТ НАРОДА Е С ТЕБ-НЕ ИМ ДАВАЙ ГЛЪТКА ВЪЗДУХ , ИНАЧЕ СМЕ ОБРЕЧЕНИ. СЕДЕСАРИ И ГЕРБЕРИ ЛИКВИДИРАХА ХУБАВАТА НИ ДЪРЖАВА И ПРОДЪЛЖАВАТ ЗАЕДНО ДА ЛИКВИДИРАТ.

220

да бе

преди 6 години

Смятам, че има пропуск в доклада, трябваше да се добави, че Цветанов е заплаха за националната сигурност.Всячески се стреми да предизвика война между институциите. С повод и без повод плюe по Радев, а после се оплаква, че видите ли Радев води война с правителството.Да приемем и ние закон за чуждите агенти и разкритите такива да бъдат екстрадирани от страната.

219

ЙОНЧО

преди 6 години

АМИ , ЩОМ ЕДИН ПРИТЕЖАТЕЛ НА ТРАБАНТ , СТО ПЪТИ ПО *** ОТ ГЕН. РАДЕВ , УСПЯ ДА НИ ВКАРА В ЕС И НАТО БЕЗ ДА СЕ ДОПИТА ДО НАРОДА , ЗАЩО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ДА НЕ МОЖЕ ДА НИ ИЗМЪКНЕ ОТ ТОЗИ ОКТОПОД ,ЗА КОЕТО НАРОДА ЩЕ ГО ПОДКРЕПИ ЗА ОЩЕ ЧЕТИРИ МАНДАТА ПО ЧЕТИРИ ГОДИНИ. ТОВА Е ИСТИНАТА ,ДЕЦА - НИЕ ВЪЗРАСТНИТЕ Я ЗНАЕМ ,НО ТЕЗИ, КОИТО ДНЕС УПРАВЛЯВАТ, ЛЪЖАТ ВАС ,ЗАЩОТО СТЕ МАЛКИ ,НЕ РАЗБИРАТЕ И ВЯРВАТЕ НА ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖЦИ.

218

Реалист

преди 6 години

Аз пък си мисля какво налага президента да свиква всеки месец Консултативни съвет за национална сигурност? Война ли предстои? Обърна го на оперативки.

217

аут

преди 6 години

нормално е Борисов да се чувства некомфортно до Президентаведнъж пожарникаря се е изправял на избори срещу Радев и беше смлян

216

да

преди 6 години

никакъв политик не е Борисов..без грам тежесттой е домашен любимец на Запада, където ако го уважаваха щяха да го тупат по гърба,а те галят по главата, защото е марионетка

215

да

преди 6 години

Цветанов е в истерия, защото либерали и зелени търпят поражение след поражениеРадев ги прави луди всичките..а най - смешна ми беше физионимията на Борисов,който стои до президента като нас'ран:))))))))

214

да

преди 6 години

македонецът е албанец с българско самосъзнание:))))

213

Стефанов

преди 6 години

Прочетох много внимателно Проекто-становището на Президента и НИКЪДЕ не видях преписваните му от Цветанов тези. Що за п р о с т о т и я говори Цветанов?!

212

Анонимен

преди 6 години

Последни напъни на един провален политик и откровен престъпник.Възпитаникът на училището за бавноразвиващи се провали пред господарите си и за Истанбулската конвенция,и за гоненето на руски дипломати заради измамата Скрипал,и най-вече за това,че се провали на президентските избори и не можа да постави на тоя пост поредната западна марионетка,а Президент стана достойният българин Ген.Руиен Радев.Абе с две думи слугата се провали чутовно пред господаря.А в такива случаи господарят наказва жестоко.

211

Македонец

преди 6 години

Дека са влезли бугаротатарите сичко ке се разпадне!:)

210

Jordan

преди 6 години

Рано или късно юе излезем, защото няма да ги има:)

209

Анонимен

преди 6 години

Така като гледам значи единствените които имат желание да излязат от ЕС и НАТО са Батака. Тоест няма да стане никога защото просто за тях гласуват главно дементирали пенсионери и психично болни индивиди. Като им гледам процентите на изборите явно и те намаляват което е хубаво.

208

Анонимен

преди 6 години

Русофилите ни вече и чаалми ще сложат, в чест на любовта между Путин и Ердоган.

207

Селянин

преди 6 години

Сорос активира Цецо апартамента -тва е драги зрители .След Паси , *** сега е активиран и Цецо.

206

Анонимен

преди 6 години

Русофилите са вид еничари, които имат неустоимо желание да унищожат България.